Pas på dig selv med en sundhedsforsikring!

På denne side finder du information om, hvordan du hurtigt og let tilmelder dig aftalen om en sundhedsforsikring for ansatte i Fredensborg Kommune samt hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til.

Log ind med NemID og tilmeld dig sundhedsforsikringen

Udvid din sundhedsordning til en behandlingsforsikring

Som ansat i Fredensborg Kommune kan du udvide din sundhedsordning til en behandlingsforsikring hos Gjensidige Forsikring. Klik på boksen ovenover, log ind og udfyld formularen. Så tilmelder vi dig hurtigt og let din private behandlingsforsikring, hvor du også har adgang til undersøgelse og behandling af fritidsrelaterede skader og sygdomme.

Prisen er årlig 2.295,54 kr. inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende til og med d. 01.10.2023.

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice.

Med en sundhedsforsikring er du i trygge hænder, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en speciallæge eller behandler. 

Får du behov for undersøgelse og behandling af en skade, har du efter godkendt anmeldelse adgang til en række behandlingstyper, som du finder i dine forsikringsbetingelser.

Se produktark (IPID) her med information om, hvad forsikringen dækker

Omfattende dækning

Vores behandlingsforsikring omfatter lidelser, sygdomme eller skader, der opstår efter tilmelding, og som kræver behandling af speciallæge. Når du har været forsikret i 6 måneder, dækker forsikringen også sygdomme og lidelser, som er opstået inden din tilmelding.

Udover speciallægehjælp dækker behandlingsforsikringen bl.a. også psykolog/psykiater, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, fodterapi, massage, ergoterapi, akupunktur og diætist.

Vær opmærksom på, at forsikringen tegnes i henhold til de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser. Skader godkendt af Gjensidige Forsikring dækkes ligeledes jf. gældende forsikringsbetingelser. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader og lidelser opstået efter indtræden i forsikringen – dog altid kun jf. gældende forsikringsbetingelser. Skader og lidelser, som er opstået før tilmelding, er først dækket efter 6 måneders forsikring.

Bliv klogere på dækninger og de gældende betingelser for sundhedsforsikringen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os.