Håndtryk

Pas på dig selv med en sundhedsforsikring!

Se hvad du kan bruge en sundhedsforsikring til og tilmeld dig hurtigt og enkelt den fordelagtige aftale om en sundhedsforsikring gennem Kommunesundhed & Sundforsikring.

Første opkrævning er gratis

Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning.

Tilmeld din sundhedsforsikring til Betalingsservice.

Kommunesundhed & Sundforsikring giver dig nu mulighed for at tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring. Så snart du har tilmeldt dig selv, kan du også tilmelde din familie og sikre dem med en fordelagtig sundhedsforsikring.

Med en sundhedsforsikring er du i trygge hænder, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Sundhedsforsikringen dækker bl.a. undersøgelse og lidelser hos en speciallæge eller behandling, men du kan læse mere om hvad du kan få hjælp til længere nede på siden. Du kan også finde information i produkarket (IPID).

Din årlige pris er 4.755,61 kr. inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr.
Prisen er gældende fra d. 02.03.2023 til d. 01.03.2024. Du bliver tilmeldt pr. førstkommende første.

Log ind med MitID og tilmeld dig sundhedsforsikringen

Overblik over sundhedsforsikringen

Hvad kan jeg få hjælp til?

Hvis du får brug for hjælp

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til sundhedsforsikringen eller en skade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 90 09. Du kan også kontakte os og anmelde skader på Min side.