Pas på dig selv med en sundhedsforsikring!

På denne side finder du information om, hvordan du hurtigt og let tilmelder dig aftalen om en sundhedsforsikring, samt hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til.

Log ind med NemID og tilmeld dig sundhedsforsikringen

Overblik over sundhedsforsikringen

Hvad kan jeg få hjælp til?

Med fysioterapi & kiropraktik plus kan du få undersøgelse og behandling hos en fysioterapeut og kiropraktor. Derudover kan du også få ergoterapi, fodterapi, diætistvejledning og genoptræning efter operation i bevægeapparatet.

Se mere om dækningen

Du kan få alternativ behandling for akupunktur, zoneterapi eller massage for skader/lidelser relateret til muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet). Behandlingerne skal varetages af en Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Se mere om dækningen

Du kan få behandling for kroniske lidelser relateret til muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet).

Se mere om dækningen

Du kan få behandling hos en osteopat for skader og lidelser i muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet) med manuelle behandlingsteknikker.

Osteopati gælder kun for dig som medlem.

Se mere om dækningen

Du kan få behandling hos psykolog og udredning hos psykiater. Derudover kan du også få akut psykologisk krisehjælp 24 timer i døgnet i forbindelse med alvorlige ulykker, vold, dødsfald eller livstruende sygdom.

Se mere om dækningen

Du får tilbudt første undersøgelse eller behandling hos en speciallæge i vores landsdækkende og kvalitetssikrede behandlernetværk indenfor 10 hverdage, når anmeldelsen er blevet godkendt.

Du kan også få dækket efterkontroller efter udført behandling fx MR-scanning, ultralydsscanning, røntgen og blodprøver. Har du udgifter til hjælpemidler eller medicin, som er et nødvendigt led i behandling efter operation, dækker forsikringen selvfølgelig også.

Derudover er diætistvejledning, tandbehandling efter ulykkestilfælde, allergivaccination, second opinion og genoptræning efter operation i bevægeapparatet også dækket.

Se mere om dækningen

Sundhedsforsikringen dækker i rigtig mange tilfælde. Men skulle du stå med en skade eller lidelse, som ikke er dækket, er der fortsat hjælp at hente. Med vores sundhedskompas, som følger med sundhedsforsikringen, hjælper vi uanset, om vi kan tilbyde dig behandling eller ej.

Med sundhedskompasset tager vi dig i hånden og hjælper dig med at navigere i de offentlige sundhedstilbud, så du får det optimale udbytte af dine rettigheder og muligheder i sundhedsvæsnet. Samtidig sikrer vi det bedste samspil mellem de offentlige og de private behandlingsmuligheder.

Se mere om sundhedskompasset

Vores sundhedsforsikring er mere end bare behandling, når skaden først er sket. Du får nemlig adgang til den forebyggende rådgivningslinje, som kan hjælpe med en bred palette af rådgivning indenfor trivsel og livsstil. Du kan fx få hjælp til håndtering af stress eller andre problemer i privatlivet, før de vokser sig store og går ud over arbejdsindsatsen.

Se mere om dækningen

Få videokonsultation med en læge, uanset hvor du er - 365 dage om året. Du kan få stort set den samme hjælp som hos din egen praktiserende læge fx lægefaglig rådgivning, recepter og henvisninger til regionens sygehuse. Henvisning til regionale sygehuse gælder kun øre-, næse- og halsafdeling. Online læge dækker hele husstanden og kan også bruges på rejser i udlandet.

Se mere om dækningen

Hvis du får brug for hjælp

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side - husk at have dit NemID klar til login.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2120. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Gå til Min side

Med din sundhedsforsikring kan du også tegne dækning til din ægtefælle/samlever og dine børn.

Pris for din ægtefælle/samlever: kr. 3.612 kr.
Årlig pris pr. person inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og garantifondsbidrag på 40 kr. 
Prisen gælder til og med d. 01.03.2023.

Har både du og din ægtefælle/samlever en sundhedsforsikring hos Gjensidige, dækker vi automatisk alle jeres børn under 21 år uden yderligere omkostninger. Dette gælder både ude- og hjemmeboende børn.

Hvis det ikke er relevant for dig at tegne en forsikring til en evt. ægtefælle/samlever, kan du købe en sundhedsforsikring til dine børn. 

Pris for dit barn: kr. 1000 kr.
Årlig pris pr. barn inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og garantifondsbidrag på 40 kr. 
Prisen gælder til og med d. 01.03.2023.

For dig, din ægtefælle/samlever og dine børn gælder det, at undersøgelse og behandling af sygdomme og skader opstået før tilmelding, først er dækket efter 6 måneders forsikring (karensperiode). Har din familie haft sundhedsforsikring hos et andet selskab, kan den optjente anciennitet overføres og modregnes i karensen. Dog må der ikke være et slip imellem de to forsikringer.

Du tilmelder din ægtefælle/samlever og dine børn ved at klikke på linket herunder og udfylde formularen. Det er også her, du kan se de gældende forsikringsbetingelser. Desværre har hverken din ægtefælle/samlever eller dine børn mulighed for at få behandling hos osteopat. Ægtefæller/samlevere og børn er dækket af vores private forsikringsbetingelser. Find produktark (IPID) her.

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice her.

Tilmeld ægtefælle/samlever

Vi dækker altid skader, sygdomme og lidelser jf. vores gældende forsikringsbetingelser. De gældende forsikringsbetingelser finder du nedenfor eller ved at logge ind på Min side på vores hjemmeside.

For dig, din ægtefælle/samlever og dine børn gælder det, at undersøgelse og behandling af sygdomme og skader opstået før tilmelding, først er dækket efter 6 måneders forsikring (karensperiode).

Vær opmærksom på, at nogle af behandlingsformerne kræver lægehenvisning. På Min side eller i vores forsikringsbetingelser på gjensidige.dk kan du læse
mere om i hvilke tilfælde, vi kræver en lægehenvisning.

  1. Forsikringsbetingelser
  2. IPID-ark
  3. Faktaark

Med en sundhedsforsikring er du i trygge hænder, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen dækker undersøgelse og lidelser hos en speciallæge eller behandling.

Din årlige pris er 3.593,13 kr. inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende til og med d. 01.03.2023.

Første opkrævning er gratis
Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning.

Tilmeld din sundhedsforsikring til Betalingsservice

Tilmelding – Kommunesundhed & Sundforsikring

Kommunesundhed & Sundforsikring giver dig nu mulighed for at tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring. Så snart du har tilmeldt dig selv, kan du også tilmelde din familie og sikre dem med en fordelagtig sundhedsforsikring. Klik på boksen ovenover, log ind og udfyld formularen. Du bliver tilmeldt pr. førstkommende første.

Se produktark (IPID) med information om, hvad forsikringen dækker

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 70 10 90 09.