Pas på dig selv med en sundhedsforsikring!

På denne side finder du information om, hvordan du hurtigt og let tilmelder dig aftalen om en sundhedsforsikring for ansatte i Kommunesundhed samt hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til.

Log ind med NemID og tilmeld dig sundhedsforsikringen

Tilmelding for ansatte hos Kommunesundhed

Som ansat i Kommunesundhed kan du tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring hos Gjensidige Forsikring.
Klik på boksen ovenover, log ind på Min side og udfyld formularen.

Med en sundhedsforsikring er du i trygge hænder, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en speciallæge eller behandler. 

Får du behov for undersøgelse og behandling af en skade, har du efter godkendt anmeldelse adgang til en række behandlingstyper, som du finder i dine forsikringsbetingelser.

Se produktark (IPID) med information om, hvad forsikringen dækker.

Omfattende dækning

Vores behandlingsforsikring omfatter lidelser, sygdomme eller skader, der opstår efter tilmelding, og som kræver behandling af speciallæge. Når du har været forsikret i 6 måneder, dækker forsikringen også sygdomme og lidelser, som er opstået inden din tilmelding.

Udover speciallægehjælp dækker behandlingsforsikringen bl.a. også psykolog/psykiater, fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, fodterapi, massage, ergoterapi, akupunktur og diætist.

Vær opmærksom på, at forsikringen tegnes i henhold til de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser. Skader godkendt af Gjensidige Forsikring dækkes ligeledes jf. gældende forsikringsbetingelser. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader og lidelser opstået efter indtræden i forsikringen – dog altid kun jf. gældende forsikringsbetingelser. Skader og lidelser, som er opstået før tilmelding, er først dækket efter 6 måneders forsikring.

Bliv klogere på dækninger og de gældende betingelser for sundhedsforsikringen.