Hop til indhold

Nu dækker dine forsikringer også flygtninge fra Ukraine

Ruslands invasion af Ukraine har sendt over 3 millioner mennesker på flugt. Det har medført, at mange danskere overvejer at åbne deres hjem for flygtningene.

Derfor udvider vi dækningerne på en række forsikringer, så der er en bekymring mindre for både dig, der åbner dit hjem for flygtninge fra Ukraine, og virksomheder der har ukrainske ansatte. Vi ønsker at bidrage til, at flygtninge samt ukrainere og deres familie der arbejder og bor i Danmark, kan få en tryggere tilværelse, mens de er her.

Invasionen af Ukraine har betydning for dine dækninger

Situationen i Ukraine og danskernes ønske om at hjælpe gør at vi får mange spørgsmål til hvordan forsikringen dækker.  Vi har i lyset af den nuværende situation udvidet dækningen på arbejdsskadeforsikring og landbrugsforsikring (indbo).

Arbejdsskadeforsikring 
Vi tilbyder psykologiske krisehjælp til ukrainske ansatte hos vores Erhvervs- og Landbrugskunder, der har en arbejdsskadeforsikring. Den samme hjælp tilbydes til de ukrainske ansattes, familie, som bor sammen med dem i Danmark, dette gælder også, hvis de er kommet som flygtning som følge af situationen i Ukraine. Udvidelserne gælder frem til 30.6 2022.

Landbrugsforsikring inkl. indbo
Hvis du åbner dit hjem for flygtninge fra Ukraine – er du omfattet af samme udvidelser. som vi har givet til vores privatkunder. Dækningen gælder året ud, hvis der ikke står andet.

Har du spørgsmål?

Vores kunderådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er i tvivl om hvordan du skal håndtere din aktuelle situation.