Skal du på ferie i udlandet?

Vælger du at holde ferie i udlandet, er du godt dækket ind. Vi har nemlig tilpasset vores rejseforsikring, så du nu også er dækket på ferier i udlandet trods covid-19. 

Sådan dækker din rejseforsikring på ferier i udlandet

Med en rejseforsikring hos Gjensidige, er du også dækket på ferier til udlandet trods covid-19. Og har du tilvalgt afbestillingsforsikring, er du endda også sikret inden afrejse, hvis ferien alligevel ikke kan blive til noget. Forsikringen dækker fx hvis

  • der opstår et uheld på vejen, så du kommer for sent til flyet
  • du bliver syg, mens du er på ferien. Så kan du nemlig have ret til kompensation for mistede feriedage
  • du må aflyse ferien fx fordi du er blevet syg eller er i karantæne*
  • den primære årsag til rejsen aflyses grundet covid-19 fx et bryllup, en messe eller sportsbegivenhed*

For at bruge din afbestillingsforsikring, er det en forudsætning, at rejsen er bestilt på et tidspunkt, hvor destinationen var grøn eller gul.

Kræver at afbestillingsforsikring er tilvalgt, da du købte rejsen.

Særlig udvidelse gør din rejseforsikring endnu bedre

Når det gælder ferie og rejser, er det stadig særlige tider, vi lever i - og derfor har vi udvidet afbestillingsforsikringen, så den dækker lidt ekstra i forbindelse med covid-19 pandemien og ferier indtil udgangen af 2022. 

Det betyder, at din rejseforsikring med afbestilling nu også dækker, hvis rejsens primære formål - fx en fodboldkamp, koncert, messe, bryllup eller lignende - bliver aflyst på grund af nye covid-19 restriktioner, eller hvis nye regler på destinationen gør, at rejsen ikke kan gennemføres.

Vil du vide mere?

Vi har samlet en lang række spørgsmål og svar om, hvordan rejseforsikringen dækker i forbindelse med Covid-19. Dem kan du læse her.

Relaterede artikler

Ferie i Danmark under pandemien

Selvom verden omkring os langsomt åbner, er mange danskere fortsat usikre på udenlandsrejser. Hvis du hellere vil blive i Danmark, er der gode nyheder: Din rejseforsikring gælder nemlig også inden for landets grænser. Læs mere her.