Gode ting at have ved hånden, hvis bagagen er forsinket

Desværre sker det tit, at bagage bliver forsinket under flyrejser. Derfor er det en god idé at tage sig nogle simple forholdsregler, så man kan klare de vigtigste ting uden ens store bagage. Her får du vores 7 bedste tips til, hvad du bør have med dig under rejsen.

  • Pas, buskort, nøgler til hjemmet, briller, medicin, elektronik (headphones, tablet el. lign.) mv. bør du have på dig eller i håndbagagen. Det er også en rigtig god idé at have et udprint af dine billetter, hvis fx mobilen skulle løbe tør for strøm.
  • Du bør have kontanter i lokal valuta samt Visa/Mastercard eller andet betalingskort med i håndbagagen. Det er ikke sjovt at stå uden betalingsmulighed, ved udfordringer med strøm på mobil eller destination.
  • Det er en god idé at medbringe et udprint af din rejseforsikring eller have det gemt på mobilen. Så har du det altid tæt på dig, hvis uheldet er ude, og du er i tvivl om hvad du skal gøre.
  • Dine vigtigste toiletartikler.
  • Lidt ekstra tøj i tasken er rart at have med, både hvis resten af bagagen bliver forsinket, men også hvis der er koldt i flyet.
  • Skal du rejse i Europa, så husk dit blå sygesikringskort (og tjek at kortet stadig gælder). Det er godt at have med, for det viser, at du har ret til behandling i det europæiske land du befinder dig i.
  • Overvej en GPS-tracker til din bagage, hvis den skulle blive væk under rejsen. Det kan hjælpe med at spore bagagen.

Har du den rigtige rejseforsikring?

Relaterede artikler

Sådan undgår du at blive syg på ferien

Det er fantastisk at rejse og opleve, men oplevelsen kan blive en anden, hvis man pludselig går hen og bliver syg på destinationen. Her får du vores 7 bedste tips til, hvordan du undgår at blive syg på ferien.

Gode råd til billeje i udlandet

En lejebil kan give flere oplevelser og spare en del tid på ferien, men selve udlejningen er en jungle. Her får du vores 8 bedste tips til billeje i udlandet.

6 stærke tips inden du rejser på ferie

At rejse er at leve, men dagene lige før rejsen kan være stressende. Derfor har vi samlet et par gode tips til, hvordan du bliver klar til både ferien og rejsen derhen.