En familie bestående af mor, far og to børn sidder i sofaen i deres hjem

Publiceret: 23 Mar 2022

Er du med i statistikken? Se de 5 mest almindelige skader som boligejer

Hver 2. anmelder en skade det første år i deres nye hus, og særligt fem områder er udsatte for skader. Her får du de 5 mest udbredte typer af skader du skal være opmærksom på som ny boligejer. Måske du kan genkende noget?

Er du ny husejer?

At købe en ny bolig er for de fleste starten på et nyt og spændende kapitel i livet. Boligkøb er dog for mange også forbundet med bekymringer og usikkerhed om fx økonomi – og det sidste man har behov for er, at uforudsete udgifter i forbindelse med skader på huset lægger ens boligøkonomi ned.

Vi ved, at der som ny husejer er meget at se til. Derfor har vi lavet en løsning, der gør det nemt og overskueligt at sikre din boligøkonomi fra ubehagelige overraskelser. Vi kalder det Boligpakken. Med vores Boligpakke har vi samlet indbo-, hus- og ejerskifteforsikring i én løsning, der er skræddersyet til dig, der bor i hus.

Efter mange års erfaring med boligskader ved vi, at mange skader kunne være undgået – eller i det mindste formindsket -  med god og rettidig rådgivning. Se alle vores råd og indsigter til at forebygge skader på din bolig via linket nedenfor.

De 5 mest almindelige skader

 • 20% er skader på VVS-installationer
   
 • 18% er skader på tag og tagkonstruktion
   
 • 10% er skader på inder- og ydervægge
   
 • 10% er skader på el-installationer
   
 • 8% er skader på gulv og gangarealer