Særlige fordele med din indboforsikring

Har du indbo- eller landbrugsforsikring med indbo hos Gjensidige får du nu adgang til flere fordele, som giver dig tryghed i hverdagen.

Online læge når og hvor det passer dig

Hurtig og enkel adgang til konsultation med praktiserende læger via videoopkald, når små eller store bekymringer opstår. Alle i husstanden kan benytte online læge alle ugens dage indtil kl. 22 - også på ferier i udlandet. Lægen kan stille diagnoser, udskrive recepter og hjælpe ved sygdom, præcis som hos din almindelige læge - men alt sammen via et videoopkald, så du ikke behøver at skulle finde tid til et lægebesøg i en travl hverdag eller vente til din læge har en ledig tid. Eyr, som står bag online læge, har danske, autoriserede læger ansat og har allerede haft mere end 100.000 konsultationer.

Sundhedskompas - en rådgiver i svære tider

Sundhedskompassets rådgivere hjælper jer med at navigere i sundhedsvæsenet i både korte og længere forløb, hvis du eller en i husstanden bliver syg. Få hjælp til at forstå journaler, udrednings- og behandlingsgarantier, benytte det frie sygehusvalg eller finde et sted til genoptræning. Sundhedskompasset giver de bedste forudsætninger for at komme trygt og hurtigt til både undersøgelse og behandling samt forkorte et evt. behandlingsforløb. Med hjælp fra rådgivere i Sundhedskompasset, som bl.a. omfatter sygeplejersker, får I hjælp til at finde vej igennem det offentlige sundhedsvæsen i en svær tider, så I hurtigst muligt komme tilbage til det liv, I ønsker at leve.

Har du spørgsmål eller problemer med at få adgang til fordelene?

Kontakt os på 70 10 90 09 – så hjælper vi dig videre.

Tryghed i dit hjem og for dig

Tryghed i hverdagen handler om mere end at vide, at du kan få erstatning, hvis vaskemaskinen går i stykker eller cyklen bliver stjålet. Det handler også om at vide, at hjælpen er nær, hvis du eller en i din husstand bliver syg eller kommer til skade. 

Derfor giver din indboforsikring nu også tryghed til det allervigtigste i dit hjem: Dig selv og dem, du bor med.