Konkurrencebetingelser

Her på siden finder du vores aktuelle konkurrencer og generelle konkurrenceregler.

Generelle konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Gjensidige Forsikring, A.C. Meyers Vænge 9, 2450 København SV.

Ved at deltage i vores konkurrencer accepterer du, at følgende konkurrencebetingelser er gældende. Nedenfor finder du vores generelle konkurrencebetingelser.

Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år ved konkurrencens start og er bosat i Danmark. Ansatte hos Gjensidige A/S, Gjensidige datterselskaber og ansatte hos samarbejdspartnere kan ikke deltage i konkurrencen.

De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence. Dine oplysninger vil dog blive videregivet til Facebook, hvis du deltager i konkurrencen via Gjensidiges fan-side på Facebook-siden. Gjensidige og Facebook er i relation til oplysninger afgivet på Gjensidiges fan-side på Facebook, fælles dataansvarlige. Det indebærer, at Facebook kan anvende dine oplysninger til egne formål i overensstemmelse med Facebooks databeskyttelsespolitik og cookiepolitik. Inden du afgiver dine oplysninger for at deltage i konkurrencen via Gjensidiges fan-side på Facebook, anbefaler vi derfor, at du læser Facebooks generelle databeskyttelsespolitik og cookiepolitik. Du kan også læse vores generelle databeskyttelsespolitik. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen. Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan stilles direkte på Gjensidiges Facebookside eller på marketing@gjensidige.dk 

Deltageren anerkender Gjensidges ret til, uden varsling, at ændre i konkurrencebetingelserne, såfremt det findes nødvendigt – dog altid i overensstemmelse med markedsføringsloven. Ved snyd har Gjensidige ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Om præmier

Gjensidige står for eventuelle afgifter på gevinsten. Præmier kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Kontakt

Vinderen/vinderne bliver kontaktet direkte via en besked på Facebook. Vinderen kontaktes hurtigst muligt herefter lodtrækning. Når vinderen/vinderne har accepteret præmien meldes vinderen/vinderne ud på Gjensidiges Facebookside samt her på siden.

Vinderen/vinderne skal acceptere ved svar på Facebook inden for 24 timer. Herefter trækkes der lod om præmien på ny.

Det aftales direkte med vinderen/vinderne, hvordan præmien efterfølgende skal leveres.

Gjensidige er ikke ansvarlig for evt. følgeomkostninger ifm. præmien eller brugen af den – som fx transport til afrejsested, kost, logi, tillægsaktiviteter og –udstyr, og andet som ikke er beskrevet som en del af præmien.

Gjensidige er ikke ansvarlig for tekniske fejl på telefon, sms, e-mail, social medieplatform eller brev ifm. deltagelse i konkurrencen/aktiviteterne, som ligger uden for Gjensidiges rimelige kontrol.