Navigation, søg og log ind

b8dde1

Samarbejdspartnere

Gjensidige Forsikring indgår løbende aftaler med en række samarbejdspartnere, som giver gode muligheder og fordele for både vores kunder og os.

Har du spørgsmål til partnerskaber, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 70 10 90 09.  

Samarbejdsaftaler og -partnere

Vi samarbejder med en række stærke partnere fx ejendomsmæglere og bilforhandlere for at sikre vores kunder de bedste betingelser og rabatter. 

Foreningen Østifterne

Østifterne arbejder for at gøre Danmark til et mere sikkert sted ved at støtte skadeforebyggende aktiviteter.

  • De uddeler hvert år ca. 6 mio. kr. til forskellige projekter
  • De støtter bl.a. forskning, uddannelse samt humanitære støtte og hjælpeaktiviteter
  • de skaber mulighed for, at mange kan få en bedre og mere tryg hverdag
  • De støtter skadeforebyggende aktiviteter

Som kunde i Nykredit Forsikring er du automatisk medlem af Foreningen Østifterne og kan søge støtte til projekter. Støtte kan søges af institutioner, organisationer (normalt landsdækkende), virksomheder eller enkeltpersoner. Der ydes ikke støtte til udvikling af kommercielle produkter, løbende drifttilskud til institutioner, foreninger mv.

Gå til Østifternes hjemmeside  

EDC mæglere

Gjensidige har en stærk samarbejdspartner i EDC-kæden, som giver os mulighed for at sælge forsikringer gennem EDC's ca. 240 ejendomsmæglerbutikker. Det er et distributionsnet af meget stor værdi for Gjensidige.

EDC-mæglerne tilbyder deres kunder service hele vejen rundt om bolighandlen ved også at kunne tilbyde gode og konkurrencedygtige forsikringer fra Gjensidige.

Gå til EDC's hjemmeside  

Estate mæglerne

Gjensidige og vores datterselskab Nykredit Forsikring har et tæt samarbejde med Estate ejendomsmæglerkæden, som giver os mulighed for at tilbyde forsikringer gennem Estate mæglerne. Det er et distributionsnet af meget stor værdi for os.

Gå til Estates hjemmeside  

Nybolig mæglerne

Gjensidige og vores datterselskab Nykredit Forsikring har en stærk samarbejdspartner i Nybolig-kæden, som giver os mulighed for at sælge forsikringer gennem deres ca. 200 ejendomsmæglerbutikker. Det er et distributionsnet af meget stor værdi for os.

Gå til Nyboligs hjemmeside  

KIA Motors Danmark

Gjensidige Forsikring, KIA Motors og E-forsikringer (agentur) har indgået et samarbejde om KIA Bilforsikring, hvor du kan købe bilforsikringen til favorable priser, når du køber udvalgte, fabriksnye biler fra en autoriseret KIA forhandler.

Køber du flere forsikringer i Gjensidige, er der mulighed for at få samlerabat. Ring til Gjensidige på tlf. +45 70 10 90 09, hvis du vil høre mere.

Når du køber en ny KIA hos din KIA forhandler, kan du forsikre bilen til en særlig pris. Prisen afhænger af bilmodellen og hvor mange år, du har haft forsikring uden at have haft skader.

Du kan finde prisen og læse mere på KIA's hjemmeside  

Hyundai Bil Import

Gjensidige Forsikring, Hyundai og E-forsikringer (agentur) har indgået et samarbejde om Hyundai Bilforsikring, hvor kunderne kan købe bilforsikringen til favorable priser, når de køber udvalgte, fabriksnye biler fra en autoriseret Hyundai forhandler.

Tegner du flere forsikringer i Gjensidige, er der mulighed for at få samlerabat. Ring til Gjensidige på tlf. +45 70 10 90 09, hvis du vil høre mere.

Når du køber en ny Hyundai hos din Hyundai forhandler, kan du forsikre bilen til en særlig pris. Prisen afhænger af bilmodellen og hvor mange år, du har haft forsikring uden at have haft skader.

Du kan finde prisen og læse mere på  Hyundais hjemmeside  

ŠKODA forhandlerforsikring

Gjensidige har indgået et samarbejde med ŠKODA forhandlerforening. Her kan kunderne købe bilforsikring til favorable priser, når de køber udvalgte biler op til 5 år gamle fra en autoriseret ŠKODA-forhandler. Vælger kunden at købe forsikringen som del af det all-inclusive produkt ŠKODA-forhandlerne tilbyder, opkræves betalingen via finansieringsselskabet Santander.

Tegner du flere forsikringer i Gjensidige, er der mulighed for at få samlerabat. Ring til Gjensidige på tlf. +45 70 10 90 09, hvis du vil høre mere. 

Når du køber en ny ŠKODA hos din ŠKODA-forhandler, kan du forsikre bilen til en særlig pris. Prisen afhænger af bilmodellen og hvor mange år, du har haft forsikring uden at have haft skader.

Du kan læse mere om aftalen hos ŠKODA  

Lederne

Gjensidige og Lederne har indgået et samarbejde på forsikringsområdet. Gjensidige tilbyder medlemmerne gode forsikringer til den rigtige pris. Som medlem af Lederne kan du få 11,5 % rabat på dine forsikringer hos Gjensidige. 

Er du medlem af Lederne, så ring til os på tlf. +45 70 30 00 65 og hør mere om dine muligheder.

Gå til Ledernes hjemmeside  

CA a-kasse

Samarbejdsaftalen mellem Gjensidige og CA giver CA-kunder rabat på privatforsikringer i Gjensidige - og ikke mindst høj service, hurtig skadebehandling og kompetent rådgivning. Du kan få 10 % rabat på dine forsikringer som medlem af CA hos Gjensidige.

Er du medlem i CA a-kasse, så ring til os på tlf. +45 70 20 33 70 og hør mere om dine muligheder.

Gå til CA a-kasses hjemmeside  

Verisure

Gjensidige har indgået et samarbejde med Verisure, som giver Gjensidiges kunder mulighed for at få et gratis sikkerhedstjek fra Verisure og købe et alarmsystem til særpris.
Verisure er markedsførende leverandør af alarmer til private hjem og virksomheder og har mere end 25 års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem.

Verisure er danskernes foretrukne leverandør af tyverialarmer, som også er Nordens mest solgte. Med et alarmsystem fra Verisure får du en intelligent løsning, som gør dit hjem bedre sikret mod både indbrud, brand og vandskade.

Ring til Verisure på tlf. +45 80 20 50 50, hvis du vil høre mere.

Virksomhedsaftaler

Gjensidige har virksomhedsaftaler med en række virksomheder. Du kan få rabat på din forsikrings pris, hvis du er ansat i en af følgende virksomheder:

Kia
Er du ansat hos Kia Import Danmark eller en autoriseret KIA-forhandler, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

Hyundai
Er du ansat hos Hyundai Bil Import A/S eller en autoriseret Hyundai, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

Skoda
Er du ansat hos en autoriseret Skoda-forhandler, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

EDC
Er du ansat i EDC eller et datterselskab til EDC, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Nybolig
Er du ansat i Nybolig eller et datterselskab til Nybolig, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Estate
Er du ansat i Estate eller et datterselskab til Estate, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Falck
Er du ansat i Falck eller et datterselskab til Falck, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Nykredit
Er du ansat i Nykredit eller et datterselskab til Nykredit, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Domea
Er du ansat i Domea, kan du få 15 % rabat på din forsikring.