Navigation, søg og log ind

b8dde1

Partneraftaler og provision

Gjensidige Forsikring indgår løbende aftaler med en række samarbejdspartnere, som giver gode muligheder og fordele for både vores kunder og os.

Har du spørgsmål til partnerskaber, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 70 10 90 09.  

Samarbejdsaftaler og -partnere

Vi samarbejder med en række stærke partnere fx ejendomsmæglere og bilforhandlere for at sikre vores kunder de bedste betingelser og rabatter. 

EDC mæglere

Gjensidige har en stærk samarbejdspartner i EDC-kæden, som giver os mulighed for at sælge forsikringer gennem EDC's ca. 240 ejendomsmæglerbutikker. Det er et distributionsnet af meget stor værdi for Gjensidige.

EDC-mæglerne tilbyder deres kunder service hele vejen rundt om bolighandlen ved også at kunne tilbyde gode og konkurrencedygtige forsikringer fra Gjensidige.

Gå til EDC's hjemmeside  

KIA Motors Danmark

Gjensidige Forsikring og KIA Motors har indgået et samarbejde om KIA Bilforsikring, hvor du kan købe bilforsikringen til favorable priser, når du køber udvalgte, fabriksnye biler fra en autoriseret KIA forhandler.

Køber du flere forsikringer i Gjensidige, er der mulighed for at få samlerabat. Ring til Gjensidige på tlf. +45 70 10 90 09, hvis du vil høre mere.

Når du køber en ny Kia hos din KIA-forhandler kan du forsikre bilen til en særlig pris. Prisen afhænger af bilmodellen og alder på forsikringstager.

Du kan finde prisen og læse mere på KIA's hjemmeside  

Hyundai Bil Import

Gjensidige Forsikring og Hyundai har indgået et samarbejde om Hyundai Bilforsikring, hvor kunderne kan købe bilforsikringen til favorable priser, når de køber udvalgte, fabriksnye biler fra en autoriseret Hyundai forhandler.

Tegner du flere forsikringer i Gjensidige, er der mulighed for at få samlerabat. Ring til Gjensidige på tlf. +45 70 10 90 09, hvis du vil høre mere.

Når du køber en ny Hyundai hos din Hyundai-forhandler kan du forsikre bilen til en særlig pris. Prisen afhænger af bilmodellen og alder på forsikringstager.

Du kan finde prisen og læse mere på Hyundais hjemmeside

ŠKODA forhandlerforsikring

Gjensidige Forsikring har indgået et samarbejde med ŠKODA forhandlerforening. Her kan kunderne købe bilforsikring til favorable priser, når de køber udvalgte biler op til 5 år gamle fra en autoriseret ŠKODA-forhandler. Vælger kunden at købe forsikringen som del af det all-inclusive produkt ŠKODA-forhandlerne tilbyder, opkræves betalingen via finansieringsselskabet Santander.

Tegner du flere forsikringer i Gjensidige, er der mulighed for at få samlerabat. Ring til Gjensidige på tlf. +45 70 10 90 09, hvis du vil høre mere. 

Når du køber en ny ŠKODA hos din ŠKODA-forhandler, kan du forsikre bilen til en særlig pris. Prisen afhænger af bilmodellen og hvor mange år, du har haft forsikring uden at have haft skader.

Lederne

Gjensidige og Lederne har indgået et samarbejde på forsikringsområdet. Gjensidige tilbyder medlemmerne gode forsikringer til den rigtige pris. Som medlem af Lederne kan du få 11,5 % rabat på dine forsikringer hos Gjensidige. 

Er du medlem af Lederne, så ring til os på tlf. +45 70 30 00 65 og hør mere om dine muligheder.

Gå til Ledernes hjemmeside

CA a-kasse

Samarbejdsaftalen mellem Gjensidige og CA giver CA-kunder rabat på privatforsikringer i Gjensidige - og ikke mindst høj service, hurtig skadebehandling og kompetent rådgivning. Du kan få 10 % rabat på dine forsikringer som medlem af CA hos Gjensidige.

Er du medlem i CA a-kasse, så ring til os på tlf. +45 70 20 33 70 og hør mere om dine muligheder.

Gå til CA a-kasses hjemmeside  

Verisure

Gjensidige har indgået et samarbejde med Verisure, som giver Gjensidiges kunder mulighed for at få et gratis sikkerhedstjek fra Verisure og købe et alarmsystem til særpris.
Verisure er markedsførende leverandør af alarmer til private hjem og virksomheder og har mere end 25 års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem.

Verisure er danskernes foretrukne leverandør af tyverialarmer, som også er Nordens mest solgte. Med et alarmsystem fra Verisure får du en intelligent løsning, som gør dit hjem bedre sikret mod både indbrud, brand og vandskade.

Ring til Verisure på tlf. +45 80 20 50 50, hvis du vil høre mere.

Dyrenes Beskyttelse

Gjensidige og Dyrenes Beskyttelse har indgået et samarbejde på forsikringsområdet. Gjensidige tilbyder medlemmerne gode dyreforsikringer til den rigtige pris. Som medlem af Dyrenes Beskyttelse får du også en række særlige fordele på din dyreforsikring.  

Dyrenes Beskyttelse er en privat forening, der hovedsageligt er finansieret af private midler og drevet af frivillige. Dyrenes Beskyttelse er en forening, der hjælper dyr i nød og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Er du medlem af Dyrenes Beskyttelse, så besøg kan du læse mere om dine muligheder her.

Virksomhedsaftaler

Gjensidige har virksomhedsaftaler med en række virksomheder. Du kan få rabat på din forsikrings pris, hvis du er ansat i en af følgende virksomheder:

Kia
Er du ansat hos Kia Import Danmark eller en autoriseret KIA-forhandler, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

Hyundai
Er du ansat hos Hyundai Bil Import A/S eller en autoriseret Hyundai, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

Skoda
Er du ansat hos en autoriseret Skoda-forhandler, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

Fiat/jeep/Alfa Romeo
Er du ansat hos FCA Group eller en autoriseret Fiat, jeep eller Alfa Romeo forhandler, kan du få 10 % rabat på din forsikring.

EDC
Er du ansat i EDC eller et datterselskab til EDC, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Nybolig
Er du ansat i Nybolig eller et datterselskab til Nybolig, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Estate
Er du ansat i Estate eller et datterselskab til Estate, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Nykredit
Er du ansat i Nykredit eller et datterselskab til Nykredit, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Domea
Er du ansat i Domea, kan du få 15 % rabat på din forsikring.

Dansk Supermarked
Er du ansat i Dansk Supermarked, kan du få samme fordele som medlemmerne og 10% rabat.

Dyrenes beskyttelse
Er du ansat (gælder ikke frivillige) hos Dyrenes Beskyttelse, kan du få samme fordele som medlemmerne og 5% rabat.

Provision

Som finansiel virksomhed er vi forpligtet til at gøre opmærksom på, at vores medarbejdere kan være provisionslønnet. I Gjensidige drejer det sig om følgende medarbejdergrupper:

  • Erhvervsassurandører
  • Privatassurandører
  • Kunderådgivere
  • Salgsmedarbejdere i Privat