Navigation, søg og log ind

b8dde1

Sponsorater

DBU satser benhårdt på kvinder i fodbold – og vi er med. Derfor bærer den bedste række i Danmark frem til 2022 navnet Gjensidige Kvindeliga.

Stolt navne- og hovedsponsor af Gjensidige Kvindeliga

Vi er stolte af, at kunne bidrage til at skabe bedre vilkår for kvinder i Danmarks nationalsport, fodbold, så piger og kvinder over hele landet i fremtiden kan dyrke sporten på lige fod med drenge og mænd.

I Gjensidige ønsker vi at sætte fokus på sundhed, og både mental og fysisk velvære kan forbedres gennem fysisk aktivitet. Udover at gøre vilkårene for klubberne, spillerne og de mange stadions rundt om i Danmark bedre er en del af sponsoratet også tiltænkt udvikling af skadeforebyggende indsatser for sportsudøverne.

Samtidig giver sponsoratet adgang til unikke oplevelser for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. 

August 2020: På grund af de rådende coronarestriktioner har vi desværre ikke mulighed for pt. at tilbyde vores kunder billetter til kampene i Gjensidige Kvindeliga. Så snart der igen bliver mulighed for at byde et større publikum velkommen på stadions, kommer vi tilbage med information om hvordan du som kunde kan opleve kvindeligaen live.

Gjensidige Kvindeliga

Læs mere og se kampprogrammet på kvindeliga.dk