Navigation, søg og log ind

b8dde1

Sponsorater

DBU satser benhårdt på kvinder i fodbold – og vi er med. Derfor bærer den bedste række i Danmark frem til 2022 navnet Gjensidige Kvindeliga.

Stolt navne- og hovedsponsor af Gjensidige Kvindeliga

Vi er stolte af, at kunne bidrage til at skabe bedre vilkår for kvinder i Danmarks nationalsport, fodbold, så piger og kvinder over hele landet i fremtiden kan dyrke sporten på lige fod med drenge og mænd.

I Gjensidige ønsker vi at sætte fokus på sundhed, og både mental og fysisk velvære kan forbedres gennem fysisk aktivitet. Udover at gøre vilkårene for klubberne, spillerne og de mange stadions rundt om i Danmark bedre er en del af sponsoratet også tiltænkt udvikling af skadeforebyggende indsatser for sportsudøverne.

Samtidig giver sponsoratet adgang til unikke oplevelser for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. 

April 2021:

Efter mange måneder uden tilskuere, er det nu igen muligt at have publikum til kampene i Gjensidige Kvindeliga. Desværre er der stadig en række restriktioner i forhold til antal tilskuere, krav om registrering og krav om coronapas, som er en udfodring for klubberne.

Derfor har vi pt. ikke mulighed for at tilbyde gratis billetter til kampene. Vi arbejder på en løsning og håber snart at kunne vende tilbage med gode nyheder.

Gjensidige Kvindeliga

Læs mere og se kampprogrammet på kvindeliga.dk