Mød en kollega

Hos os arbejder ingeniører, talknusere, jurister, sælgere og journalister. Vi har analytikere, problemløsere og økonomer. For ikke at tale om kapitalforvaltere, idémagere, ledertalenter, kundebehandlere, kommunikationseksperter - og meget mere. Og alle kan nå så langt, de vil. 

Her møder du en håndfuld ansatte, som fortæller, hvad de bedst kan lide ved at arbejde i Gjensidige. 

Vi har fokus på kunderne

Katja-Paridon

"Koncernens vision handler om at have kunderne i fokus. Det kræver selvfølgelig en masse information om vores kunder. Men det kræver også, at vi hele tiden kan analysere os frem til nogle tendenser i kundens måde at handle på, så vi kan være parate, når der stilles nye krav til forsikringer og service," lyder det fra Katja Paridon, som er Business Intelligence Specialist.

"Datawarehouse handler i bund og grund om at have data parat, mens man holder øje med udviklingen og bliver i stand til ud fra dette at tage operationelle strategiske beslutninger. Det er noget af det mest spændende ved mit job, at hvis jeg - mit team - laver nogle gode rapporter, kan ledelsen træffe nogle bedre beslutninger. Større indflydelse kan man vel næppe få uden at være chef," tilføjer Katja.

"I vores team er vores faglige kompetencer, roller og ansvar forskellige, så det gælder om at lytte til hinanden og i fællesskab løfte arbejdsopgaverne. Her er det vigtigt for mig, at vi har en god og afslappet atmosfære og stor respekt for hinanden. Jeg værdsætter også, at der er en høj grad af nyudvikling, vi får hele tiden nye ønsker og opgaver ind, hvilket betyder, at der ikke er mange arbejdsdage, der ligner hinanden," runder Katja af.

Gode ideer er velkomne

Lykke-Gædicke

Lykke Gædicke, servicechef i det ene del af Kundecentret, fortæller, "I 1999 hørte jeg et radiospot, hvor det tidligere Fair Forsikring søgte medarbejdere. Jeg havde erfaring fra et andet forsikringsselskab, fik jobbet og startede som den første servicemedarbejder og har været her siden.

I mit job har jeg ansvaret for den daglige drift, bemanding og udvikling af medarbejderne. Jeg skal have føling med alle medarbejdere og hjælper fx med de faglige spørgsmål, der opstår i løbet af dagen, når kunderådgiverne modtager opkald fra kunder eller løser andre administrative opgaver. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg gør en forskel, når jeg sammen med kollegerne er med til at drive og udvikle en del af forretningen."

"Socialt kan man også kun blive glad over vores gode sammenhold. Det er sjældent, at man får lov til at hænge med hovedet ret længe ad gangen, fordi vi har det sjovt. Og så trækker det heller ikke ned, at vores organisation er forholdsvis flad, så det godt kan betale sig at komme med en god idé, for den bliver rent faktisk taget alvorligt," slutter Lykke.

Nye udfordringer hele tiden

Laila-Blem-Kofoed

Laila Kofoed, teamleder i IT-driftsstyring, er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse og har været med i udviklingen af tværorganisatoriske projekter samt en række procesforbedringsprojekter i flere forskellige afdelinger.

"I det daglige lægger jeg stor vægt på, at der er uanede muligheder for at påvirke mit arbejde og bruge min tid der, hvor jeg mener, at mine kompetencer skaber størst værdi," siger Laila og fortsætter "Forsikringsmarkedet er under hastig forandring disse år. Det betyder, at der er ekstra pres for at afslutte projekter til aftalt tid, så vi kan levere de ydelser, som kunderne forventer og dermed leve op til vores mål om at blive det mest kundeorienterede selskab i branchen. Det forudsætter en positiv ånd og et godt samarbejde med kollegerne i huset.

Jeg deltager i uddannelse efter behov, men jeg får også megen træning on-the-job. Jeg har gennem flere perioder haft mulighed for at arbejde sammen med eksterne konsulenter omkring procesforbedringer i virksomheden. Det giver et fantastisk godt indblik i en række projektlederværktøjer og i Gjensidige er der rig mulighed for at bruge dem i praksis."

Plads til indflydelse

Claus-Steinmuller

"Efter mere end 20 år i forsikringsbranchen har det været en spændende udfordring at være med til at udbygge erhvervsområdet i Gjensidige. Her er gode muligheder for at få indflydelse og være med til at udstikke retningslinjer. I det hele taget er organisationen meget forandringsvillig, og ingen er bange for at springe ud i noget nyt," lyder det fra Claus Steinmüller, Key Account Manager.

Claus fortsætter "Jeg har tidligere arbejdet som assurandør og forsikringsmægler, ligesom jeg har været selvstændig i otte år. På et tidspunkt fik jeg en opringning med et interessant tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Den gang kendte jeg kun selskabet af navn, men det lød spændende, at der var gang i en markant udvidelse på erhvervsområdet. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg slog til, og i dag arbejder jeg udelukkende med store erhvervsporteføljer, som er et område i fuld vækst. 

For mig er det vigtigt, at vi i Gjensidige har indflydelse og selv er med til at præge vores arbejde.