Kom hurtigt tilbage på banen med en sundhedsforsikring

Vores sundhedsforsikring er din genvej til hurtig undersøgelse og behandling, når du har brug for det. Du kan fx få dækket fysisk behandling og genoptræning efter operation.

Se din pris på sundhedsforsikring

Sundhedsforsikring fra kun 87 kr. om måneden

Tryghed i hverdagen handler ikke kun om at være rask. Det handler også om at vide, at man er sikret hurtig behandling, hvis man bliver syg eller kommer til skade.

Som medlem af en klub kan du få adgang til en billig sundhedsforsikring med Danmarks dygtigste privathospitaler og behandlere.

Du kan fx få dækket behandling hos en fysioterapeut eller kiropraktor efter en skade, diætistvejledning og ergoterapi. 

Rabat og gratis levering på tusindvis af apoteksvarer

Køb dine apoteksvarer med rabat, når det passer dig, og få det hele leveret gratis direkte til døren. Som medlem af en klub kan du via Gjensidige få både fri fragt til døren og 10% rabat hos Apopro – Danmarks online apotek.

Vælg den sundhedspakke, der passer til dit behov

Sund krop og sind

Med den forebyggende rådgivningslinje har du adgang til sundhedsfaglige eksperter, der bl.a. kan hjælpe dig med rådgivning om hvordan du kan øge din trivsel, tackle problemer i privatlivet, komme i gang med fysiske livsstilsændringer og give dig værktøjer til hvordan du håndterer stress.

Vi hjælper dig, uanset om din sygdom eller skade er dækket af sundhedsforsikringen eller ej. Med sundhedskompasset får du adgang til en personlig sundhedsrådgiver, der vil følge dig gennem hele behandlingsforløbet. Vi er klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning indenfor undersøgelse og behandling, forebyggelse af skader og klager og erstatning

Ikke alt kan klares med træningsøvelser og fordi vi har en helhedsorienteret tilgang til sundhed, får du med sundhedspakken også adgang til alternativ behandling som akupunktur, zoneterapi og behandlingsmassage af skader og lidelser i led og muskler.

Få dækket dine udgifter til behandling hos en psykolog. Du er også sikret udredning hos en psykiater og akut krisehjælp i forbindelse med alvorlige ulykker, vold, dødsfald eller livstruende sygdom.

Hvis du får brug for behandling efter en skade, får du med denne dækning adgang til fysioterapi og kiropraktik. Du får dækket alle de behandlinger, som fysioterapeuten eller kiropraktoren vurderer, er nødvendige for at få dig tilbage til din normale sundhedstilstand. Derudover får du fx også dækket genoptræning efter operation i bevægeapparatet, diætistvejledning og ergoterapi.

Hvad er dækket?
Sund krop og sind
Sund total
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket

Bereng din pris