Mere om Børneulykke

Her kan du læse mere om, hvad vores Børneulykkesforsikring dækker – og hvad det betyder for dig og dit barn.

Forsikringen bliver automatisk til en voksenulykkesforsikring, når barnet fylder 18 år.

Børneulykkesforsikring

Uanset hvor dit barns næste eventyr fører jer hen, kan du være sikker på, at trygheden i vores børneulykkesforsikring følger med.

Med en børneulykkesforsikring fra Gjensidige, kan du forsikre dit barn bedst muligt, så du ikke behøver at tænke på økonomien, hvis uheldet skulle være ude. Vi tilbyder to forskellige ulykkesforsikringer til børn, og vi har en også tilvalgsforsikringer, der gør det muligt for dig at skræddersy din børneulykkesforsikring, så den passer til dine ønsker. 

 Særlige fordele ved børneulykkesforsikring

  • Dækker dit barn hele døgnet – også i skolen, i daginstitutionen eller på arbejdet.
  • Dækker behandlingsudgifter til bl.a. fysioterapi, akupunktur og zoneterapi.
  • Dækker tandskader inkl. tyggeskader.
  • Giver erstatning ved varige mén fra 5%.

Dine børn er gratis medforsikret i din ulykkesforsikring, indtil de er 2 år.

 

Tilvalg til børneulykkesforsikring

Når du tegner en børneulykkesforsikring hos os, har du mulighed for at lave tilvalg til din forsikring, så den kommer til at passe endnu bedre til dine behov. Du kan vælge at supplere basisdækningen med Ulykke Ekstra. Så er dit barn bl.a. også dækket for skader på briller, kontaktlinser og tøj.

Du kan også tegne tillægsforsikringerne Ulykke Sygdom og Kritisk Sygdom, hvor dit barn kan blive dækket, hvis sygdom er årsag til en skade, og hvor du kan blive økonomisk kompenseret, hvis dit barn får en kritisk sygdom, der er omfattet af dækningen.

Børneulykkesforsikring – dækker i og uden for hjemmet

En børneulykkesforsikring følger dit barn og dækker barnet 24 timer i døgnet. Det vil sige, at dit barn er forsikret uanset hvor, det befinder sig – inklusiv i vuggestuen, i børnehaven og i skolen.

Modsat af, hvad man kunne tro, er børn ikke dækket af en ulykkesforsikring, når de er i daginstitution eller i skole. Kommunerne må nemlig ikke forsikre børnene med en kollektiv forsikring. Blandt andet derfor, er det en god idé at tegne en børneulykkesforsikring, så dit barn er forsikret, uanset hvor det befinder sig.

Tegn en ulykkesforsikring til dit barn

Det er ikke rart at skulle forholde sig til, at dit barn kan blive alvorligt syg eller komme alvorligt til skade. Måske er det derfor, mange forældre ikke tegner en ulykkesforsikring til deres børn. Men skulle uheldet være ude, er det alligevel rart at være dækket. 

Mange forældre tror, at deres børn er dækket af familiens indboforsikring eller en ulykkesforsikring automatisk Men det er de ikke. Indboforsikringen dækker skader på familiens ejendele, og skader, I kommer til at pådrage andre og andres ejendele. Vi anbefaler derfor hos Gjensidige, at du tegner en ulykkesforsikring til dit barn.

Betingelser (pdf)

Du behøver ikke at være ekspert i forsikringer for at forstå, hvor godt din forsikring dækker. I betingelserne kan du helt enkelt se, hvad vi dækker, men også hvad vi ikke dækker. Og ellers er vores kunderådgivere klar til at hjælpe.

Betingelsesnummeret står på forsiden af dine ulykkesbetingelser.

Betingelser 2123001 for børneulykkesforsikring.

Se produktark (IPID) for børneulykkesforsikring.