Hundeforsikring – beregn pris på forsikring til hund

Hundeforsikring – Udviklet sammen med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din hund, samarbejder vi med Dyrenes Beskyttelse. Sammen har vi udviklet en hundeforsikring, der sikrer solid dækning af din hund til en god pris. Vælg den pakke, der passer bedst til dig og din hund.

Som noget nyt får du nu fri adgang til online dyrlæge, når du vælger sygeforsikring til din hundeforsikring. Se mere om online dyrlæge

          Se prisen på din hundeforsikring          

Undgå dyre dyrlægeregninger og høj selvrisiko

Hunde bliver hurtigt en del af familien, og de skal selvfølgelig have det godt hele livet. Desværre ender det nogle gange med, at det er økonomien, der afgør hundens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. 

Vores hundeforsikring har kun 18% egenbetaling og ingen yderligere selvrisiko. Som noget unikt får du livslang dækning til din hund, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din hunds helbred og livskvalitet. Hele livet.

          Se prisen på din hundeforsikring          

Bliv klogere på detaljerne for hundeforsikring

Produktinformation om hundeforsikring - I produktarket får du et mere detaljeret overblik over, hvad vores hundeforsikring dækker, og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækninger til din hund med andre forsikringer. Hent produktark.

Betingelser for hundeforsikring - I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores hundeforsikring, forskellige dækninger og betingelser. Hent og læs de nyeste betingelser for hundeforsikring.

            Se nemt din pris