Fritidshusforsikring - Forsikring til sommerhus og kolonihavehus

Fritidshusforsikring

Et fritidshus er ofte en vigtig del af familiens liv. Så der er god grund til at vælge en god forsikring, så du kan slappe af og nyde tiden i dit sommerhus.

Med vores fritidshusforsikring er du solidt forsikret ved skader på selve bygningen. Du kan frit vælge, om du også vil forsikre dit indbo eller tilvælge en udlejerforsikring. Sammensæt selv din forsikring, og få den bedste pris og dækning til dit behov.

Se din pris og køb fritidshusforsikring

Hvad dækker en fritidshusforsikring?

Når du forsikrer dit fritidshus, dit sommerhus eller dit kolonihavehus hos os, er du altid godt sikret med vores solide grunddækning. Hvis du vil være ekstra godt sikret, kan du frit tilføje en række tilvalgsdækninger som fx dækning af dit indbo og udlejedækning.

Vores fritidshusforsikring kan dække næsten alle typer af skader på dit fritidshus og de ting, du har i det. Alt efter hvad du vælger til og fra, dækker vi både skader, der skyldes brand, storm, tyveri, skade forvoldt af dyr, svampe- og insektangreb og skader sket ved udlejning. Læs mere om dækningerne og mulige tilvalg herunder.

Beregn pris på fritidshusforsikring

Bliv klogere på detaljerne for fritidshusforsikring

Du kan finde alle detaljerne om vores fritidshusforsikrings dækninger, vilkår og mulige tilvalg i produktarket og betingelserne. Hvis du allerede en fritidsforsikring, kan du altid se betingelser på Min side. Hent nyeste betingelser

I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores fritidshusforsikring dækker og hvad den ikke dækker. Så kan du nemt sammenligne vores dækning på bilforsikring med andre forsikringer. Hent produktark

Log på Min side