Mere om Motorcykelforsikring

Se hvordan du forsikrer din motorcykel bedst muligt.

Beregn pris og køb motorcykelforsikring med 5% rabat

Ansvar

For at du må køre på din motorcykel, er det et lovkrav, at du har en ansvarsforsikring. Først når du har en ansvarsforsikring, kan du få en nummerplader til din motorcykel.

Ansvarsforsikringen dækker

Ansvarsforsikringn dækker skader på andre og på andres ting.

Det kan være en fordel at købe en ansvarsforsikring, hvis du har en ældre motorcykel - eller netop nu, er begyndt at optjene bonus i dit eget navn.

Ansvarsforsikringen dækker ikke

Ansvarsforsikringen dækker ikke skader på dine egne ting og er derfor vores billigste motorcykelforsikring. Forsikringen dækker heller ikke skader på din egen motorcykel eller skader på dig selv.

Har du en Ulykkesforsikring i Gjensidige, passer vi på dig, når du kører på din motorcykel. Læs mere om vores Ulykkesforsikring.

Kasko

Vi vil gerne passe på dig i trafikken, og derfor kan du også købe en kaskoforsikring hos os. 

Kaskoforsikringen sikrer dig og din motorcykel i perioden 1. marts – 30. november.

Kaskoforsikringen dækker

  • Skader samt tyveri og røveri af din motorcykel
  • Transport af motorcyklen til nærmeste værksted efter en skade
  • Ekstraudstyr er dækket op til 10.000 kr. (2012)
  • Redningsforsikring i udlandet (Rødt kort)
  • Retshjælpsforsikring, som dækker med op til 178.000 kroner (2014), hvis du kommer ud for en privat tvist (uenighed)

Har du en Ulykkesforsikring i Gjensidige, passer vi på dig, når du kører på din motorcykel. Læs mere om vores Ulykkesforsikring.

Tilvalg til Motorcykel

Kan du ikke undvære din motorcykel i vinterhalvåret? Så har du mulighed for at købe en helårsforsikring til din motorcykel. Så er du også godt kørende, selv når kulden bider i kinderne.

Vinterkørsel dækker din motorcykel i perioden 1.december til 29.februar og kan tilføjes til både ansvars- og kaskoforsikring. 

Er du i tvivl om, hvordan du kan sammensætte din forsikring, kan du læse mere om vores motorcykelforsikring her – Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Rødt og Grønt kort

Grønt kort

Det grønne kort er bevis på, at du har en lovpligtig forsikring, hvis du fx bliver involveret i et uheld med din bil eller motorcykel i udlandet.

Bestil det originale kort, hvis du skal til følgende lande:
Albanien, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Iran, Israel, Makedonien, Marokko, Moldavien, Montenegro, Rusland, Serbien, Tunesien, Tyrkiet og Ukraine.

Bestil Grønt kort (Pris 45 kr. Levering ca. en uge)

Print selv, hvis du skal have bilen med til:
Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein Litauen, Luxemburg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn og Østrig.

Log på DinSide og print grønt kort - i sort/hvid (gratis)

OBS: Det grønne kort accepteres ikke i Kosovo. Tegn en ansvarsforsikring ved grænsen – ellers risikerer du at blive tilbageholdt i forbindelse med færdselsuheld.

Rødt kort

Har du en kaskoforsikring, giver det Røde kort dig mulighed for assistance i udlandet ved færdselsuheld eller driftsstop. Det er frivilligt at medbringe, men vi anbefaler, at du har kortet med fysisk eller downloadet på din mobil, så du altid har dine forsikringsoplysninger samt nummeret til SOS International ved hånden.

Log på DinSide og print Rødt kort - i sort/hvid (gratis)
Bestil kortet via vores hjemmeside  (Pris 45 kr. Levering ca. en uge)

NYHED - SOS mobilapplikation
Applikationen erstatter det røde kort i papirformat. Anmeld skade og få hurtigt svar på, hvornår hjælpen forventes at være fremme.

Download Rødt kort app til Android og iPhone

Betingelser (pdf)

Du behøver ikke at være ekspert i forsikringer for at forstå, hvor godt din forsikring dækker. I betingelserne kan du helt enkelt se, hvad vi dækker, men også hvad vi ikke dækker. Og ellers sidder vores kunderådgivere klar til at hjælpe.

Betingelsesnummeret står på forsiden af dine mc/eu-knallertbetingelser.

Betingelser 1103003 for mc/eu-knallertforsikring.

Se produktark (IPID) for MC/EU-knallertforsikring.