Er du med i statistikken?

Offentliggjort: 3.6.2019  |  Sidst opdateret: 25.3.2021

Hver 2. anmelder en skade det første år i deres nye hus, og særligt fem områder er udsatte for skader. Her får du de 5 mest udbredte typer af skader du skal være opmærksom på som ny boligejer. Måske du kan genkende noget? Ser du med fra mobil, så vend din skærm til vandret.

 Gjensidige_5 skader

De 5 mest almindelige skader

  1. VVS-installationer
  2. Tag og tagkonstruktion
  3. Vægge
  4. El-installationer
  5. Gulv og gangarealer

Efter mange års erfaring med boligskader ved vi, at mange skader kunne være undgået – eller i det mindste formindsket -  med god og rettidig rådgivning. Se alle vores råd og indsigter til at forebygge skader på din bolig

Ny husejer?

At købe en ny bolig er for de fleste starten på et nyt og spændende kapitel i livet. Boligkøb er dog for mange også forbundet med bekymringer og usikkerhed om fx økonomi – og det sidste man har behov for er, at uforudsete udgifter i forbindelse med skader på huset lægger ens boligøkonomi ned.

LÆS OGSÅHolder boligen dig vågen?

Vi ved, at der som ny husejer er meget at se til. Derfor har vi lavet en løsning, der gør det nemt og overskueligt at sikre din boligøkonomi fra ubehagelige overraskelser. Vi kalder det Boligpakken. Med vores Boligpakke har vi samlet indbo-, hus- og ejerskifteforsikring i én løsning, der er skræddersyet til dig, der bor i hus. 

Står du og er ved at købe nyt hus?

Vi har samlet de vigtigste forsikringer til dit nye hjem i en boligpakke, så du kan sikre dit nye hjem med et par klik.