Administration, kontor og service

Kender du din virksomheds risici?

Hos Gjensidige har vi stor erfaring i at sammensætte forsikringsløsninger til virksomheder indenfor administration, kontor og service.

Relateret indhold

Hos Gjensidige har vi stor erfaring i at sammensætte forsikringsløsninger til virksomheder indenfor administration, kontor og service.

Få en fleksibel forsikringsløsning

Hos Gjensidige får du en forsikringsløsning tilpasset din virksomheds individuelle behov.

Forsikring af bygninger og inventar

Ejer din virksomhed selv kontorbygningerne, er det nødvendigt med en bygningsforsikring. Samtidig er det vigtigt, at virksomhedens inventar er godt sikret ved fx brand, vandskade eller tyveri. Det gælder også hvis virksomheden lejer lokalerne. Læs mere om:

Er dine IT-systemer godt sikret?

For mange virksomheder indenfor kontor og administration, er IT-systemer den mest sårbare del af driften. Har du tænkt over hvordan jeres IT-systemer er sikret ved nedbrud i forbindelse med brand, vandskade eller lignende?

Læs mere om EDB-forsikring

Er dine medarbejdere godt forberedt?

Er dine medarbejdere sikret på jobbet eller på rejsen? Vi tilbyder selvfølgelig lovpligtig Arbejdsskadeforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring til dig og dine medarbejdere. Læs mere om:

Erhvervsansvar - værd at overveje

Bliver din virksomhed stillet over for et erstatningskrav – berettiget eller uberettiget – kan det blive en kostbar affære. Med en erhvervsansvarsdækning er din virksomhed godt dækket ind.

Læs mere om erhvervsansvar

Kontakt os

Forsikringscenter Erhverv (op til 100 ansatte)

Ring til os på 
Tlf.: 88 18 69 77
Eller send en mail

Virksomhed med +100 ansatte:

Læs mere

Anmeld skade online

Log ind og anmeld din skade

Brug for akut hjælp?
Ring til vores skadeservice (døgnvagt) på tlf: 70 10 90 09