Ejendomme og boligselskaber

Hos Gjensidige har vi lang erfaring i forsikring af ejendomme. Fra almennyttige boliger og andelsboligforeninger til kontorlejemål og indkøbscentre.

Vi er specialister når det kommer til risikovurdering og sammensætning af individuelle forsikringsløsninger tilpasset den enkelte ejendoms risikoprofil.

Relateret indhold

Vi er specialister når det kommer til risikovurdering og sammensætning af individuelle forsikringsløsninger tilpasset den enkelte ejendoms risikoprofil.

Få et sikkert fundament

Ejendomsforsikring handler ikke alene om at sikre ejeren mod store økonomiske tab, men også om at skabe tryghed for den enkelte ejendoms beboere eller brugere.

Vores produkter kan sammensættes på mange måder, og både med og uden selvrisiko – størrelsen fastsætter vi i fællesskab. Læs bl.a. mere om

Forebyggelse frem for helbredelse

Større brande kan få alvorlige konsekvenser for ejendommen og dens beboere/brugere. Men også mindre brande, tyverier, hærværk, vandskader mv. medfører omkostninger og selvom ejendommen er forsikret, så kræver håndtering og udbedring skader unødige ressourcer.

Vi tror på at forebyggelse er vejen frem. Vi arbejder aktivt med risikostyring og skadeforebyggelse sammen med vores kunder og vi belønner gerne kunder, som gør en aktiv og målbar indsats for at begrænse store som små skader.

Kontakt os

Forsikringscenter Erhverv (op til 100 ansatte)

Ring til os på 
Tlf.: 88 18 69 77
Eller send en mail

Virksomhed med +100 ansatte:

Læs mere

Anmeld skade online

Log ind og anmeld din skade

Brug for akut hjælp?
Ring til vores skadeservice (døgnvagt) på tlf: 70 10 90 09