Håndværkere

Hos Gjensidige har vi lang erfaring i at forsikre danske håndværksvirksomheder.

Uanset hvilken type af håndværksvirksomhed du driver, kan vi sammensætte en forsikringsløsning, som matcher din virksomheds aktuelle behov.

Relateret indhold

Uanset hvilken type af håndværksvirksomhed du driver, kan vi sammensætte en forsikringsløsning, som matcher din virksomheds aktuelle behov.

Godt forberedt året rundt

Mange håndværkere oplever fx sæsonudsving, som kan betyde, at deres forsikringsbehov ændre sig løbende over året. Vi sikrer, at du altid har den løsning, som passer til dit aktuelle behov.

Bliv godt kørende

For mange håndværkere spiller virksomhedens køretøjer en afgørende rolle. En skade på bilen og efterfølgende reparation kan i værste fald betyde tabt indtjening. Med en autoforsikring i Gjensidige hjælper vi dig hurtigst muligt på hjulene igen, så du kan passe din forretning.

Læs mere om autoforsikring

Er udstyret godt sikret?

Alle håndværkere der har oplevet at deres værktøj og/eller materialer er blevet stjålet eller ødelagt, ved hvor store konsekvenser det kan have for forretningen. Hos os kan du sikre dit værktøj og materialer mod brand, vandskade og tyveri ligesom du har mulighed for at sikre dig mod driftstab som følge af skader. Læs mere om

Gør dine ansatte godt forberedt

Hos os kan du naturligvis tegne en lovpligtig arbejdsskadeforsikring til dine medarbejdere. Du har også mulighed for at tegne en ulykkesforsikring, der sikrer dig og dine medarbejdere økonomisk, hvis uheldet er ude. Læs mere om

Erhvervs- og produktansvar

Bliver din virksomhed gjort erstatningsansvarlig – berettiget eller uberettiget – kan det få alvorlige økonomiske konsekvenser. Derfor kan det være en god ide at tegne en erhvervsansvarsforsikring og/eller en produktansvarsforsikring.

Læs mere om ansvarsforsikring

Kontakt os

Forsikringscenter Erhverv (op til 100 ansatte)

Ring til os på 
Tlf.: 88 18 69 77
Eller send en mail

Virksomhed med +100 ansatte:

Læs mere

Anmeld skade online

Log ind og anmeld din skade

Brug for akut hjælp?
Ring til vores skadeservice (døgnvagt) på tlf: 70 10 90 09