En kompetent sparringspartner

Hos Gjensidige ønsker vi at skabe langvarige partnerskaber.

Det gælder både i forhold til vores kunder og på mæglersiden. Tillid, ansvar og kompetencer er nøgleordene i vores tilgang til samarbejdspartnere.

Specialudviklede erhvervsforsikringer

I udbuds- og tilbudssituationer laver vi specialudviklede løsninger, der er enkle og fleksible. Vores tilbud fokuserer på kvalitet og på at nedbringe tids- og ressourceforbrug hos mægler og kunde.

Vi skræddersyer hver enkelt forsikringsløsning til den enkelte kunde. Hos os er kunden unik, og det samme er den enkelte virksomheds behov. Derfor giver vi selvfølgelig også en prisfastsættelse, som afspejler virksomhedens skadehistorik og skadeforløb.

Risikostyring i helhedsperspektiv

Mange virksomheder og organisationer anskuer risici primært ud fra en teknisk synsvinkel. Men Risk Management bør ses som en sammenhængende og integreret proces, der vurderer og håndterer alle typer af risici i et helhedsorienteret og strategisk perspektiv.

Gjensidige er langt fremme omkring skadeforebyggelse. Vi understøtter blandt andet øget fokus på risikoprocessen gennem vores engagement med EIRM (European Institute for Risk Management). EIRM er et uafhængigt medlemsbaseret videncenter, der indsamler, udvikler og formidler viden om risikostyring og risikoledelse (risk management) til den offentlige og private sektor i Danmark og internationalt. Læs mere om EIRM .