Hop til indhold
Håndtryk

Din sundhedsforsikring via Ambulance Syd

Se hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til og hvordan du hurtigt og let kommer i gang med behandling.

Sundhedsforsikring - din genvej til hurtig behandling

Tryg­hed i hverdagen handler ikke bare om at være rask. Det handler også om at være sikret hurtig behandling, hvis man bliver syg eller kommer til skade. Din sundhedsforsikring er din genvej til undersøgelse og behandling

Dine fordele ved at være omfattet af en sundhedsforsikring

  • Hurtig adgang til undersøgelse og behandling
  • Øget tryghed i hverdagen
  • Svar inden for 1-2 arbejdsdage, når du har anmeldt dit behov for hjælp
  • Landsdækkende og kvalitetssikret behandlernetværk

Herudover får du adgang til alle Gjensidiges kundefordele, der rummer attraktive fordele og rabat på alt fra forsikringer til medicin og benzin.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til din sundhedsforsikring? Vi er klar til at hjælpe dig på 70 10 90 09.

Log ind og anmeld eller følg en skade

Sådan dækker din sundhedsforsikring

Får du behov for undersøgelse og behandling af skader, lidelser eller sygdomme giver din sundhedsforsikring efter godkendt anmeldelse adgang til de følgende behandlingstyper, som du finder i herunder.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Psykolog og psykiater*

Når livet gør ondt, kan det gøre godt at tale med nogen. Med denne dækning får du adgang til behandling hos en psykolog. Finder du en psykolog i vores behandlernetværk, får du dækket hele dit forhandlingsbeløb, indtil du ikke længere har brug for det. Benytter du en selvvalgt psykolog, dækkes de første 6 måneder.

Du er også sikret udredning hos en psykiater og akut krisehjælp i forbindelse med alvorlige ulykker, vold, dødsfald eller livstruende sygdom

*Kræver lægehenvisning (Henvisning er ikke et krav, hvis du skal akut til psykolog, til psykolog grundet arbejdsrelateret stress, skilsmisse eller utroskab).

Se mere om dækningen
Akut psykologisk krisehjælp

Hvis uheldet er ude og du får behov for akut psykologisk krisehjælp, så er dette også omfattet af din sundhedsforsikring. Behandling i selskabets behandlernetværk* er dækket ved alvorlige ulykker, dødsfald, vold, trusler, overfald ved røveri, livstruende sygdomme eller hændelser, som kan sidestilles med førnævnte eksempler.

*Selskabets behandlernetværk er et netværk af leverandører/behandlere, som selskabet har indgået aftale med.

Se mere om dækningen
Fysioterapi*

Få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en fysioterapeut* Du skal indhente en henvisning på dit behandlingsbehov fra egen læge.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen
Kiropraktik

Med kiropraktik kan du få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en kiropraktor.

Se mere om dækningen
Fodterapi

Med din sundhedsforsikring har du også adgang til behandling hos en fodterapeut. Der dækkes med op til 6 behandlinger pr. løbende 12 måneder regnet fra anmeldelsesdagen. Behandlingerne skal varetages af en statsautoriseret fodterapeut med overenskomst med den offentlige sygesikring.

Se mere om dækningen
Alternativ behandling

Få behandling hos en akupunktør, zoneterapeut eller massør for skader/lidelser relateret til muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet). Behandlingerne skal varetages af en Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Med alternativ behandling kan du få adgang til:

• Akupunktur (Op til 10 behandlinger pr. 12 måneder) • Zoneterapi (Op til 10 behandlinger pr. 12 måneder) • Massage (Op til 4 behandlinger pr. 12 måneder)

Der dækkes med op til 395 kr. pr. behandling hos akupunktør, zoneterapeut og massør.

Se mere om dækningen
Ergoterapi

Få udgifter dækket til behandling af sygdom/skade/lidelse i bevægeapparatet med op til 10 behandlinger pr. løbende 12 måneder regnet fra anmeldelsesdagen. Behandlingerne skal varetages af en autoriseret ergoterapeut, og der dækkes med op til 395 kr. pr. behandling.

Se mere om dækningen
Diætist*

Med din sundhedsforsikring har du også mulighed for at få diætistvejledning*.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Hvis du får brug for hjælp

Sådan får du hjælp

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning?  I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse  Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring på tlf. 88 18 67 20. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Log ind på Min side
Særligt for kunder via Ambulance Syd

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en behandler. 

Får du behov for undersøgelse og behandling af en skade, har du efter godkendt anmeldelse adgang til en række behandlingstyper, som du finder i dine forsikringsbetingelser.

Din sundhedsforsikring er særligt sammensat af din arbejdsgiver. Du har derfor også et særligt sæt forsikringsbetingelser, som du finder i boksen herunder.

Se dine forsikringsbetingelser