Velkommen til din sundhedsforsikring via Ambulance Syd

På denne side finder du information om, hvordan du hurtigt og let kommer i gang med behandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade samt hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til. 

Log ind på Min side og se din forsikring

Sundhedsforsikring - din genvej til hurtig behandling

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en profes­sionel behandler.

Vores netværk af behandlingssteder spænder bredt og har kompetencer inden for en række forskellige behandlingstyper, der alle giver dig det bedste udgangspunkt for hurtigt at kunne vende tilbage til hverdagen igen.

Får du behov for undersøgelse og behandling af skader, lidelser eller sygdomme giver din sundhedsforsikring efter godkendt anmeldelse adgang til de følgende behandlingstyper, som du finder i boksen herunder.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Når livet gør ondt, kan det gøre godt at tale med nogen. Med denne dækning får du adgang til behandling hos en psykolog. Finder du en psykolog i vores behandlernetværk, får du dækket hele dit forhandlingsbeløb, indtil du ikke længere har brug for det. Benytter du en selvvalgt psykolog, dækkes de første 6 måneder.

Du er også sikret udredning hos en psykiater og akut krisehjælp i forbindelse med alvorlige ulykker, vold, dødsfald eller livstruende sygdom


*Kræver lægehenvisning (Henvisning er ikke et krav, hvis du skal akut til psykolog, til psykolog grundet arbejdsrelateret stress, skilsmisse eller utroskab).

Se mere om dækningen

Hvis uheldet er ude og du får behov for akut psykologisk krisehjælp, så er dette også omfattet af din sundhedsforsikring. Behandling i selskabets behandlernetværk* er dækket ved alvorlige ulykker,
dødsfald, vold, trusler, overfald ved røveri, livstruende sygdomme eller hændelser, som kan sidestilles med førnævnte eksempler.


*Selskabets behandlernetværk er et netværk af leverandører/behandlere, som selskabet har indgået aftale med.

Se mere om dækningen

Få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en fysioterapeut* Du skal indhente en henvisning på dit behandlingsbehov fra egen læge.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Med kiropraktik kan du få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en kiropraktor.

Se mere om dækningen

Med din sundhedsforsikring har du også adgang til behandling hos en fodterapeut. Der dækkes med op til 6 behandlinger pr. løbende 12 måneder regnet fra anmeldelsesdagen. Behandlingerne skal varetages af en statsautoriseret fodterapeut med overenskomst med den offentlige sygesikring.

Se mere om dækningen

Få behandling hos en akupunktør, zoneterapeut eller massør for skader/lidelser relateret til muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet). Behandlingerne skal varetages af en Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Med alternativ behandling kan du få adgang til:

• Akupunktur (Op til 10 behandlinger pr. 12 måneder)
• Zoneterapi (Op til 10 behandlinger pr. 12 måneder)
• Massage (Op til 4 behandlinger pr. 12 måneder)

Der dækkes med op til 395 kr. pr. behandling hos akupunktør, zoneterapeut og massør.

Se mere om dækningen

Få udgifter dækket til behandling af sygdom/skade/lidelse i bevægeapparatet med
op til 10 behandlinger pr. løbende 12 måneder regnet fra anmeldelsesdagen.
Behandlingerne skal varetages af en autoriseret ergoterapeut, og der dækkes med op til 395 kr. pr. behandling.

Se mere om dækningen

Med din sundhedsforsikring har du også mulighed for at få diætistvejledning*.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Hvis du får brug for hjælp

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side - husk at have dit NemID klar til login.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2120. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Gå til Min side

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en behandler. 

Får du behov for undersøgelse og behandling af en skade, har du efter godkendt anmeldelse adgang til en række behandlingstyper, som du finder i dine forsikringsbetingelser.

Din sundhedsforsikring er særligt sammensat af din arbejdsgiver. Du har derfor også et særligt sæt forsikringsbetingelser, som du finder i boksen herunder.

Se dine forsikringsbetingelser

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 70 10 90 09.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til din forsikring eller en skade, er du velkommen til at kontakte os. Har du anmeldt en skade, kan du følge din sag på Min side. Her har du også mulighed for at skrive til os. Hvis du ønsker at kontakte os telefonisk, har du mulighed for at ringe til os på tlf. 70 10 90 09.