Hop til indhold

Autoforsikring

Virksomhedens køretøjer spiller ofte en afgørende rolle i den daglige drift. Derfor kan det være forbundet med meget besvær og omkostninger, hvis der sker en skade. Hos Gjensidige hjælper vi dig, når uheldet er ude – så du får dit køretøj repareret hurtigst muligt.

Dine fordele med kaskoforsikring

Gratis reparation af stenslag i forruden

Med vores kaskoforsikring får du gratis repareret din forrude, hvis den har fået stenslag. 

Fri lånebil mens din bil er til reparation

Fri lånebil på vores samarbejdsværksteder, når din bil repareres, såfremt værkstedet har en lånebil ledig på reparationstidspunktet

3 års reklamationsret på reparationer

Har du fået foretaget en reparation på et af vores fordelsværksteder, får du udvidet reklamationsret på 3 år. 

Ansvarsforsikring

Som ejer at et eller flere motorkøretøjer er du forpligtet til som minimum at tegne en ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker de skader, som føreren af motorkøretøjet påfører andre personer eller andre personers ting.

Kaskoforsikring

Du kan vælge at udvide din autoforsikring med en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker med få undtagelser alle typer af udefra kommende skader på det forsikrede motorkøretøj.

Skræddersy din forsikring

Se hvilke tilvalgsdækninger vi tilbyder, og hvordan du kan skræddersy din kaskoforsikring, så den passer bedst muligt til din virksomheds behov.

Tilvalgsdækninger til kaskoforsikring

Tilvalg

Med glasskade skal du ikke betale selvrisiko ved reparation af skader på ruder, spejlglas og lygteglas. Disse skader påvirker heller ikke forsikringens bonustrin. Ved udskiftning af forruden gælder dog en selvrisiko på 1.000 kr.

Friskade skal du ikke være bekymret for at skulle betale selvrisiko eller at påvirke dit bonustrin og dermed få en dyrere forsikring, hvis du får en af følgende skader: brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri, skader efter nedstyrtende genstande eller påkørsel af dyr. Vælger du dækningen udvidet friskade, dækker forsikringen også fx hærværk og parkeringsskader, som andre laver på din bil, helt uden selvrisiko, så længe skaden ikke er bonusbelastende. Du kan kun købe udvidet friskade til din bil, hvis du allerede har tilvalgt friskade.

Førerpladsdækningen sikrer erstatning for skader, der sker på bilens fører ved soloulykker og under ind- og udstigning af bilen. Førerpladsdækningen sikrer dig mod svie og smerte, varige mén, tabt arbejdsfortjeneste og erhvervsevne. Med en førerpladsdækning er familien også sikret, fordi den dækker det økonomiske tab af forsørger og giver ret til begravelseshjælp, hvis det utænkelige skulle ske.

Med Lånebil Plus har du altid adgang til lånebil, mens virksomhedens bil er til reparation på et af vores fordelsværksteder. Og det gælder også hvis bilen er totalskadet eller stjålet!

Har du audio- eller teleudstyr, fx musikanlæg, dvd-anlæg og navigationsudstyr, internet og andet sende- og modtageudstyr for mere end 20.000 kr. fastmonteret i virksomhedens bil, bør du tegne tilvalgsdækningen ekstra udstyr.

Skal du ikke bruge din bil i en længere periode, kan du vælge en midlertidig stilstandsdækning. Forsikringen dækker din bil på samme måde som den almindelige kaskoforsikring, mens bilen står opmagasineret i en periode på minimum 1 måned.