Hop til indhold

Bilforsikring til virksomhedens biler

Virksomhedens køretøjer spiller ofte en central rolle uanset om de benyttes til kørsel i den daglige drift, fragt, eller som firmabil for ansatte. Vi hjælper jer, når uheldet er ude – så bilen hurtigt kan være tilbage på rette vej. 

Dine fordele med kaskoforsikring

Gratis reparation af stenslag i forruden

Med en kaskoforsikring reparerer vi forruden, hvis den har fået stenslag - helt uden betaling. 

Fri lånebil mens din bil er til reparation

Fri lånebil på vores samarbejdsværksteder, når din bil repareres, hvis værkstedet har en lånebil ledig på reparationstidspunktet

3 års reklamationsret på reparationer

Reklamationsretten udvides fra 2 til 3 år, når I vælger et af vores samarbejdsværksteder til reparation af virksomhedens bi.

Ansvar

Den enkleste og bilforsikring til virksomhedens biler - lovpålagt.

Kaskoforsikring

Dækker de fleste udefrakommende skader på virksomhedens bil.

Ansvar

Den enkleste og bilforsikring til virksomhedens biler - lovpålagt.

Skader på andres ting

Dækker erstatningsansvaret for skader på andre personers eller virksomheders ejendele fx biler og bygninger,som bilen forårsager, når den er i brug.

Bemærk, at hvis bilen skal bruges til fragtopgaver, skal i tilkøbe dækningen fragtføreransvar, for at sikre det gods, der transporteres.

Skader på personer

Dækker erstatningsansvar for skader, bilen forårsager på passagerer og andre mennesker, som ikke sidder inde i bilen fx cyklister eller fodgængere.

Bemærk, at føreren af bilen først er forsikret ved skader hvis I tilkøber dækningen førerpladsdækning. 

Skader på virksomhedens bil

Dækker udgifter til reparation af skader på virksomhedens bil fx ved trafikuheld og parkering. 

Tyveri

Dækker hvis bilen bliver stjålet og fortsat er borte efter fire uger. Bliver bilen fundet inden fire uger, dækker forsikringen udbedring af skader, der er blevet påført bilen ifbm. tyveriet. 

Brand

Dækker skader som opstår ved brand, lynnedslag, eksplosion, tyveri, røveri eller hærværk eller under transport på eller ved hjælp af et andet transportmiddel.

Ingen selvrisiko ved stenslag på ruder

Stenslag på bilens ruder repareres uden selvrisiko. Hvis skadens omfang er så stor, at ruden skal skiftes, skal du dog betale din valgte selvrisiko.

Lånebil i reparationstiden

Fri lånebil mens din bil bliver repareret på et af vores samarbejdsværksteder,  hvis værkstedet har en lånebil ledig på reparationstidspunktet.

Transport til værksted

Dækker udgifterne ifbm. at virksomhedens bil må transporteres til nærmeste værksted efter en skade.

Ekstraudstyr
  • Fastmonteret tilbehør, dvs. tilbehør til bilen, der kræver værktøj for at fjerne, er dækket
  • Fastmonteret audio- og teleudstyr* fx musikanlæg og navigationsudstyr er dækket

*Særlige regler for eftermonteret audio- og teleudstyr: Udstyret er dækket for max. 20.000 kr. pr. skade. Udstyret skal være fastmonteret. Summen kan forhøjes ved at tilkøbe dækningen for ekstra udstyr.

 

Retshjælp

Dækker udgifter til fx advokatbistand, hvis du kommer ud for en privat tvist (uenighed) og har brug for juridisk hjælp fra en advokat.

Redningshjælp i udlandet

Er firmabilen brugt i udlandet når uheldet sker, omfatter bilens kaskoforsikring en redningsforsikring. Dette gælder kun hvis køretøjet har en maksimal vægt på 3.500 kg. og hvis rejsens formål ikke er erhvervsmæssig godstransport.

Tilvalgsdækninger til kaskoforsikring

Glasskade

Med glasskade skal du ikke betale selvrisiko ved reparation af skader på ruder, spejlglas og lygteglas. Disse skader påvirker heller ikke forsikringens bonustrin. Ved udskiftning af forruden gælder dog en selvrisiko på 1.000 kr.

Friskade

Friskade skal du ikke være bekymret for at skulle betale selvrisiko eller at påvirke dit bonustrin og dermed få en dyrere forsikring, hvis du får en af følgende skader: brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri, skader efter nedstyrtende genstande eller påkørsel af dyr. Vælger du dækningen udvidet friskade, dækker forsikringen også fx hærværk og parkeringsskader, som andre laver på din bil, helt uden selvrisiko, så længe skaden ikke er bonusbelastende. Du kan kun købe udvidet friskade til din bil, hvis du allerede har tilvalgt friskade.

Førerpladsdækning

Førerpladsdækningen sikrer erstatning for skader, der sker på bilens fører ved soloulykker og under ind- og udstigning af bilen. Førerpladsdækningen sikrer dig mod svie og smerte, varige mén, tabt arbejdsfortjeneste og erhvervsevne. Med en førerpladsdækning er familien også sikret, fordi den dækker det økonomiske tab af forsørger og giver ret til begravelseshjælp, hvis det utænkelige skulle ske.

Lånebil Plus

Med Lånebil Plus har du altid adgang til lånebil, mens virksomhedens bil er til reparation på et af vores fordelsværksteder. Og det gælder også hvis bilen er totalskadet eller stjålet!

Ekstra udstyr

Har I lyd- eller teleudstyr, fx musikanlæg, navigationsudstyr, internet eller andet sende- og modtageudstyr for mere end 20.000 kr. fastmonteret i virksomhedens bil er tilvalgsdækningen ekstra udstyr relevant for jer.

Stilstand

Skal du ikke bruge din bil i en længere periode, kan du vælge en midlertidig stilstandsdækning. Forsikringen dækker din bil på samme måde som den almindelige kaskoforsikring, mens bilen står opmagasineret i en periode på minimum 1 måned.

Vejhjælp

Med Gjensidige Vejhjælp får du hurtig hjælp døgnet rundt - i hele Europa. I gennemsnit går der kun 45 min. før vores kunder er tilbage på farten.

Dækker fx starthjælp, bugsering af bilen til et værksted, hjulskifte ved punktering, udbringning af benzin/diesel og fri lånebil på vores samarbejdsværksteder, mensdin bil repareres, hvis værkstedet har en ledig

Har du allerede Gjensidige vejhjælp, kan du ringe på 70 22 00 91 hvis du har brug for assistance.

Fragtansvar

Med fragtføreransvar er dit ansvar for skader på en kundes gods dækket i forbindelse med transportopgaver - både i Danmark og i udlandet - i overensstemmelse med CMR-loven om internationale fragtaftaler og dansk rets almindelige regler.

Ansvarsforsikring

Som ejer at et eller flere motorkøretøjer er du forpligtet til at have en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dækker de skader, som føreren af motorkøretøjet kommer til at påføre andre personer eller andre personers ting.

Kaskoforsikring

Du kan vælge at udvide din autoforsikring med en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker med få undtagelser alle typer af udefra kommende skader på det forsikrede motorkøretøj.

Skræddersy din forsikring

I kan tilpasse bilforsikringen til virksomheden med en række tilvalg, så den passer bedst muligt til virksomhedens behov og drift.

Bliv ringet op og få et tilbud

Vi sidder klar til at give et uforpligtende tilbud på din virksomhed eller dit landbrugs forsikringer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores erhvervsforsikringer eller er du i tvivl om hvordan du dækker dit virksomhedsbehov? Så sidder vi klar til at hjælpe,