Hop til indhold

Forsikringer formidlet af forsikringsmæglere & agenturer

Sådan samarbejder vi

Vi ønsker at skabe langvarige partnerskaber. Det gælder både i forhold til vores kunder og på mæglersiden. Tillid, ansvar og kompetencer er nøgleordene i vores tilgang til samarbejdspartnere i landets mæglerhuse.

Jeg vil gerne vide noget om..

eXtranettet er vores selvbetjeningsløsning til kommuner, regioner og selvejende institutioner. 

På eXtranettet kan I f.eks. få overblik over jeres forsikringer, anmelde skader og bestille tilbud på entreprise. Få en introduktion og mere information om eXtranettet.

Log ind på eXtranettet

Specialudviklede erhvervsforsikringsløsninger til dine kunder

I udbuds- og tilbudssituationer laver vi specialudviklede løsninger, der er enkle og fleksible. Vores tilbud fokuserer på kvalitet og på at nedbringe tids- og ressourceforbrug hos mægler og kunde.

Vi skræddersyer hver enkelt forsikringsløsning til den enkelte kunde. Hos os er kunden unik, og det samme er den enkelte virksomheds behov. Derfor giver vi selvfølgelig også en prisfastsættelse, som afspejler virksomhedens skadehistorik og skadeforløb.

Se oversigt over kontaktpersoner og send os en mail

Har I behov for at forsikre containere, skure, skurvogne eller lignende? Så finder I her en sikringsoversigt omkring, hvordan vi dækker i tilfælde af skade.

Se guide til tyverisikring af containere, skure, skurevogne mm.

Så skal I tegne en entrepriseforsikring for byggeriet og de eventuelle bestående bygninger.

Har i løbende behov for entrepriseforsikring til mindre komplicerede byggerier, bør i tilvælge en årsentrepriseforsikring til jeres bygningsforsikring.

Hent begæring

Se tjekliste til entrepriseforsikring

Læs mere om entrepriseforsikring

Har I brug for at tegne en gruppe rejseforsikring til skole- eller erhvervsrejser, samarbejder vi med Gouda Rejseforsikring om netop dette.

Læs mere om rejseforsikring på Gouda.dk

Kommuner og institutioner har siden 2013 haft forsikringspligt i forbindelse med sejlads i småbåde grundet ændringer i Søloven. 

Læs mere om forsikringspligt af sejlads i småbåde på Søfartsstyrelsens hjemmeside

Vi indekserer løbende priserne på en række forsikringer.

Få gode råd om, hvad I som virksomhed kan gøre for at forebygge skader. 

Få alle vores gode råd her