Indboforsikring til dit landbrug

Dit landbrug er ikke bare en professionel arbejdsplads. Det danner også rammen om familiens liv og værdier. Med en privat indboforsikring hos os er du dækket, hvis dine ting bliver beskadiger eller hvis du eller din familie kommer til at skade andre eller deres ting.

Bliv ringet op og få et tilbud

✓ Pludselige skader dækkes

Pludselige skader er dækket af vores dækning Anden skade. Du får dækket skader på genstande som følge af pludselige hændelser af hvilken som helst årsag.

✓ Tryghed på alle typer af rejser

Hos Gjensidige kan du vælge, at din rejseforsikring skal dække alle de rejser, der er relevante for dig som landmand - både private rejser og erhvervsrelaterede, som fx besøg på messer i udlandet. 

Vælg en indboforsikring, du kan have tillid til

Med en indboforsikring passer du på det, der er vigtigt for dig. Supplerer du din landbrugsforsikring med en indboforsikring, er du og din husstand godt dækket ind - også i fritiden. 

Forsikringen omfatter også kontraktansatte medarbejdere, som er tilmeldt med folkeregisteradresse på din ejendom. Har du udeboende børn under 21 år, er de også dækket, såfremt de bor alene.

Sådan er du dækket

Du kan supplere din indboforsikring med præcis de tilvalg, som passer bedst til dine og din families behov.

Dækninger

Dit private indbo er sikret i tilfælde af brand, tyveri og vandskade i en af dine bygninger.

Dækker dine særlige private værdigenstande, som fx guld og sølv, med op til 15 % af indbosummen. Dækningen kan udvides ved behov.

Dækker en lang række skader, der sker øjeblikkeligt og uventet,.Fx et skab der falder ned fra væggen i stuen, og indholdet dermed går i stykker.

Ansvarsdækningen dækker i tilfælde af, at du pådrager dig erstatningsansvar for skade på andre personer eller andres ting.

Dækker dit rejsegods i de første 3 måneder af din rejse til udlandet, Det kan fx være hvis din bagage forsvinder under en flyvning, eller hvis du bliver udsat for tyveri i udlandet. Vi dækker også bortkomst og beskadigelse, når dit rejsegods er overdraget til andre fx flyselskabet. Vær opmærksom på at bl.a. penge, smykker, guld og sølv ikke er dækket ved bortkomst eller beskadigelse.

Dækker skader, der sker i forbindelse med dybfrostskader ved fx strømsvigt.

Hvad er dækket?
Dækninger
Tilvalg
DækketIkke dækket
DækketIkke dækket
DækketIkke dækket
DækketIkke dækket
DækketIkke dækket
DækketIkke dækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket

Bliv klogere på detaljerne

Se hvad og hvordan forsikringen dækker i betingelserne her. Har du allerede forsikringen hos os? Log da ind på MinSide og se de betingelser, der gælder for dig.

Produktark

I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores forsikring til privat indbo dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.