Nedlagt landbrug

Forsikringer til din ejendom, hvis du har jagtet drømmen om livet i den danske natur og bor på et nedlagt landbrug.

Vidste du, at..

 • Blot en enkelt landbrugsmaskine.
 • Et eller flere dyr.
 • En smule salg fra en vejbod, eller gårdbutik.
 • Dyrket jord.
 • Lån af en maskine hos naboen, engang imellem.
 • Har lidt venner til at hjælpe med pasning, vedligehold eller lignende.

... faktisk betyder, at man kan være omfattet af samme stramme lovgivning, regler og behov, som de større landbrug.

Hvad er et nedlagt landbrug?

Et landbrug er typisk uden landbrugspligt, dvs. uden landbrugsanvendelse som primær drift. Landstedet betragtes som en erhvervsejendom og er derfor anderledes forsikret, end et parcelhus. 

Når du forsikrer et parcelhus dækker en husforsikring til nyværdi. Får du en stor skade på din bolig, bliver huset opført i samme størrelse og med samme anvendelse. 

Et nedlagt landbrug har ofte mange udbygninger og nedslidte bygninger. Fx er der ikke grund til at forsikre udbygninger, som du ikke vil gøre brug af til nyværdi, hvis du i virkeligheden helst vil rive dem ned. Så betaler du en unødvendig høj pris.

Med vores forsikringspakke dækker vi dit aktuelle behov. Har dit landsted slidte bygninger, dækker forsikringen med fradrag i erstatning for slid og ælde.

Du får naturligvis også skarpe løsninger på biler, campingvogne, MC, indbo, ulykke, og andre øvrige behov I må have, vedrørende familiens forsikringer.

Vi tænker på din familie og ejendele

Med mere end 100 års erfaring inden for landbrugsforsikring, til både små og store landbrug, giver vi en stærk rådgivning som passer præcist til jeres behov. Så undgår du at stå med regningen selv. Du har mulighed for at gøre brug af vores markedschefer, hvis du ønsker en gennemgang af dine forsikringer. 

Vi sikrer dig, din familie og dine ting

Vi tilbyder dig en grundig gennemgang af dine muligheder for en sundhedsforsikring, som kan sikre hurtig adgang til behandling for hele familien.
Du får adgang til Online læge via din telefon, som består af en videokonsultation med en læge, både aften og weekend, inkl. receptudskrivelse samt 10% rabat og gratis forsendelse på ApoPro, net apotek, med hurtig levering.

Forsikringer til nedlagt landbrug

Din nedlagte landejendom er dækket med dele fra de mest relevante forsikringer. Med vores skræddersyet pakkeløsning, er du sikret, at din ejendom, dine ting og dit ansvar er godt dækket.

Hvad koster det at forsikre et nedlagt landbrug?

Prisen på forsikringen til dit nedlagte landbrug er individuel. Flere faktorer er afgørende for, hvilken pris du skal betale. Faktorer som kan have indflydelse på prisen er bl.a.:

 • Størrelsen på dit landsted.
 • Antal beboende på adressen.
 • Antal maskiner.
 • Dyreliv.
 • Tilvalgsdækninger afhængigt af aktiviteterne på det nedlagte landbrug.

Ønsker du at genopføre en bygning i samme materialer, efter en skade, skal det fremgå i forsikringspolicen. Nogle bygninger kan være noteret som bevaringsværdige, hvilket betyder, at der er krav om, at bygningen skal genopføres på samme måde og i samme materialer.

Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os

Har du spørgsmål til dine eksisterende forsikringer eller ønsker du at høre mere om, hvordan du bedst er forsikret? Så er vi klar til at hjælpe dig. 

Kontakt os