Husforsikring - hjælp inden for 1 time ved akut skade

Vælg en solid husforsikring, der giver dig tryghed i hverdagen. Med vores husforsikring får du økonomisk tryghed og hjælp inden for 1 time, hvis du får en akut skade på dit hus.

Beregn pris
Hvidt hus på villavej

✓ Hjælp inden for 1 time ved akut skade

Når det virkelig brænder på, skal der handles hurtigt. Særligt vandskader kan lave omfattende skader på kort tid. Derfor skal hjælpen også komme med det samme ved akutte skader. Vi er der inden for 1 time.

✓ Dækker til nyværdi på elskader og skjulte rør

Du får dækket både skjulte rør og elskader til nyværdi - uden afskrivning for værdiforringelse. Det eneste du selv skal betale, er den selvrisiko, du selv har valgt.

✓ Ingen selvrisiko ved skader på glas og sanitet

Slip for selv at punge ud, hvis der skulle komme skader på dit WC. Vi dækker nemlig skader på fx håndvaske, badekar og wc-kummer uden selvrisiko.

Hvad dækker husforsikring?

Tilvalgsdækninger

Tilpas din husforsikring til dine behov

Med en husforsikring hos os er både hus og have godt dækket ind. Du får alle de vigtigste dækninger med i grunddækningen, som fx brand, skjulte rør- og elskader, storm og skybrud.

Du har mulighed for at udvide din forsikring med ekstra dækninger, hvis du vil sikres ekstra godt. Det kan fx være dækning mod svamp, råd og insekter eller indvendige skjulte rør og stikledninger.

Ofte stillede spørgsmål