Bilforsikring til elbil og hybrid

Der er et hurtigt voksende antal hybrid- og elbiler på de danske veje. Vi har samlet gode råd som er værd at vide inden du foretager dit bilvalg.

Beregn pris på bilforsikring
Elbil eller hybrid på opladning

Vi dækker hybrid- og elbil med vores almindelige bilforsikring...

Flere undersøgelser viser, at det kræver tilvænning at køre i en elbil, og at man derfor har større sandsynlighed for at ende i et uheld.

En analyse fra Gjensidige viser, at elbiler er involveret i 20% flere ulykker sammenlignet med andre biler. Det er derfor særlig vigtig at være opmærksom på, at din bilforsikring dækker som den skal, hvis uheldet skulle være ude med din elbil.

Med vores bilforsikring til kan have ro i maven, når du sætter dig bag rettet i din bil. 

... men ekstra dækninger er en god idé

Som tillæg til den lovpligtige ansvarsforsikring er det en god idé at være dækket med Kasko, idet den dækker skader på eller tyveri af lade kabel.

For el- og plugin hybridbiler får du også dækket skader på batteriet som følge af fejlopladning eller kortslutning.

Det kan give en ekstra tryghed, hvis du tilkøber Vejhjælp. Med Vejhjælp er du godt dækket ind, hvis du for eksempel skulle løbe tør for strøm på vejen, eller hvis du ikke kan starte din elbil. 

Beregn pris på din bilforsikring med tilvalgsdækninger

Er det dyrere at forsikre elbil?

Prisen på en bilforsikring er individuel alt afhængig af bilfabrikanten, model, selvrisiko og hvilke dækninger du tilvælger.

Vælger du eksempelvis en elbil med mange hestekræfter øges risikoen for skader og dermed bliver din bilforsikring dyrere. Dette skyldes, at elbiler er involveret i flere skader, da det kræver tilvænning at gå fra en almindelig benzin eller dieselbil.

Billigere forsikring til el- og hybridbiler

Er du 28+ bliver du elitebilist fra dag 1, når du vælger vores bilforsikring. Som elitebilist opnår du de bedste dækninger til de bedste priser, med lavere forsikringspris og selvrisiko.

Vi har gjort det nemt at blive elitebilist. Dette sker helt automatisk, når du vælger at forsikre din el- eller hybridbil hos os. 

Forsikring til leasing el- og hybridbiler

Når du leaser en bil er en forsikring i de færreste tilfælde en del af leasingaftalen og du er derfor selv ansvarlig for at købe og sammensætte en bilforsikring. 

Derfor er det ikke alle der ved, at det er lovpligtigt med en ansvarsforsikring og kaskoforsikring, når du leaser din bil.

Hvad er dækket med Vejhjælp?

 Starthjælp

 Punktering

 Hjulskift

 Fritrækning 

 Bugsering 

Hvad er dækket med Kasko?

 Skader eller tyveri af ladekabel

 Skader på batteri

 Skader på din bil

 Brand og Tyveri

Parkeringsskader

 Hærværk

 Gratis reparation af stenslag i forruden

 Lånebil mens din bil er til reparation