Bilforsikring - få 10 % når du køber online

Se prisen på din bilforsikring og gennemfør dit køb på få sekunder.

Se din pris

Bilforsikring med en lavere selvrisiko

Er du fyldt 28 år bliver du automatisk elitebilist, som stiller dig billigst og bedst hos os.

Få en lånebil og reparation af stenslag

Med vores kaskodækning får du en lånebil, mens din egen bil er på værkstedet.

Vi håndterer din skadessag inden for 24 timer

9 ud af 10 bilskader, der bliver anmeldt online, behandles inden for et døgn.

Hvad dækker bilforsikring?

Se her, hvad vores bilforsikring og de forskellige tilvalg dækker.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er lovpligtig. Den dækker skader din bil kan komme til at lave på andre personer og deres ting. En ansvarsforsikring sikrer i bund og grund, at dine medtrafikanter får dækket eventuelle skader, du forvolder i trafikken.

Dækker
✓ Skader, du eller andre laver med din bil, som du skal erstatte
✓ Dit erstatningsansvar for skader på passagerer i din bil

Dækker ikke
- Skader på din egen bil. Det dækkes af en kaskoforsikring

Hvad er dækket?
Ansvarsforsikring
Kaskoforsikring
Tilvalg
DækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket

Se nyeste betingelser

Sammensæt din bilforsikring, så den passer til dig og din bil

Kaskoforsikring

Sikrer erstatning i tilfælde af færdselsuheld, parkeringsskader, tyveri, hærværk m.m.

Rødt og grønt kort i Europa

Med det grønne kort har du bevis på, at du har en lovpligtig ansvarsforsikring på din bil. Det grønne kort bruges i udlandet, hvis du fx bliver involveret i et uheld med din bil eller motorcykel.

Det røde kort bruges, hvis du har en kaskoforsikring og får brug for vejhjælp i udlandet. Begge kort er gratis og du kan både læse mere og nemt hente kortene her.

Dit kørselsforbrug påvirker din pris

Prisen på din bilforsikring afhænger af, hvor mange kilometer du kører årligt. Du kan derfor opleve, at prisen på din bilforsikring kan stige eller falde, hvis dit kørselsforbrug ændrer sig. Det er derfor vigtigt, at du oplyser dine antal kilometer til os.

Du kan se dine kilometertal i bilens synsrapport, hvis din bil har været gennem syn.

Hvis dine børn låner bilen

Låner dine hjemmeboende børn bilen en gang i mellem, og er de under 25 år, kan du med fordel vælge Ung Fører dækning.

Med Ung Fører dækningen undgår du at betale dobbelt selvrisiko, hvis dine børn laver en skade, og børnene kan samtidig optjene anciennitet, når de låner bilen. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du låner bilen ud her. 

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på din bilforsikring beregnes bl.a. ud fra hvilken type bil du kører, hvilke dækninger du ønsker og hvor længe du har været bilist.

I vores prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne, hvad en bilforsikring vil koste dig. Her kan du tilpasse din bilforsikring så den passer til dig og din bil. Når du køber din forsikring online, får du samtidig onlinerabat.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tegne en kaskoforsikring, og om du har behov for yderligere tilvalg til din bilforsikring, kan du ringe til os på 70 10 90 09.

Ja. I henhold til Færdselsloven er det lovpligtigt, at du, som bilejer, sørger for at købe en bilforsikring med en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring dækker de skader, du påfører andre og deres ting, mens du kører din bil.

Bemærk, at ansvarsforsikringen ikke dækker skader på din egen bil eller førerens eventuelle personskade.

Hvis du ikke har en ansvarsforsikring
Hvis du er registreret som bruger af en bil uden at have den lovpligtige ansvarsforsikring, kan du blive opkrævet et dagsgebyr på 250 kr. Gebyret opkræves hver dag, bilen ikke er forsikret.

Kasko er frivilligt
Det er ikke lovpligtigt at tegne en kaskoforsikring eller andre tilvalgsdækninger som fx førerpladsdækning, friskadedækning og glasforsikring til din bilforsikring.

Når du har solgt din bil, skal den omregistreres her.

Vi, som dit forsikringsselskab, får efterfølgende besked via SKAT. Din bilforsikring lukkes automatisk pr. den dato omregistreringen finder sted. Overskydende præmie, bliver indbetalt på din NemKonto.

Du kan kontakte vores vejhjælp hele døgnet på tlf.: 72 17 14 21.

Har du ikke vejhjælp?
Få hurtig hjælp 24 timer i døgnet. Med Gjensidige vejhjælp til din bilforsikring, har du adgang til vejhjælp i hele Europa.

Se hvordan vejhjælp dækker

Stenslag i forruden repareres gratis, når du har kaskoforsikring hos os. Skal ruden skiftes, skal du dog betale selvrisiko – vi får tilsendt regningen og så kontakter vi dig. Vi samarbejder med Dansk Bilglas, som du kan kontakte på tlf.: 70 11 55 55, uanset om glasskaden er akut eller ej.

Vi dækker skader på, eller tyveri af, ladekabler med vores kaskoforsikring. Da ladestander er en fast installation, vil ladestanderen høre under den forsikring som bygningen er dækket af.

Eks.
Bor du i hus, og har en ladestander, er den omfattet af din husforsikring.
Bor du i lejlighed, og har en ladestander, er den omfattet af ejer/andelsforeningens bygningsforsikring.

Låner du dit køretøj til en person under 25 år, er der dobbelt selvrisiko ved en skade, dog min. 4.000 kr. Hvis du har Ung Fører dækning og der foretages en skade af et medlem af husstanden, som er under 25 år, betaler du ikke forhøjet selvrisiko. Der er ikke forhøjet selvrisiko, hvis bilen lånes til en person, der er over 25 år.

Vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at finde ud af, hvornår det er dit ansvar at omregistrere din bil, og hvad du skal være opmærksom på, når du sælger eller køber bil hos en bilforhandler eller en privat person.

Få styr på reglerne her

Fri kilometer er til dig der kører mere end 50.000 kilometer om året.

Kører du mindre end 50.000 kilometer om året kan du vælge at begrænse dit kilometerforbrug op til 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 25.000, 30.000, 40.000 og 50.000 kilometer om året. 

Bliv klogere på dit kørselsbehov

Forsikring er ofte ikke en del af leasingaftalen, når du leaser en bil. Vælger du at lease en bil er det ofte et krav fra leasingselskabet, at du også har en kaskoforsikring. Udover kaskoforsikring har vi en særlig dækning til leasingbil.

Så forsikring af leasingbil

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for bilforsikring

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores bilforsikring.
Se detaljerne her.

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores bilforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.
Se detaljerne her.