Privat sundhedsforsikring

Tryghed i hverdagen handler ikke kun om at være rask. Det handler også om at vide, at man er sikret hurtig behandling.

 

Se din pris

✓ Hurtig sagsbehandling

Med en sundhedsforsikring er du sikret sagsbehandling inden for 1-2 arbejdsdage.

✓ Adgang til privathospital

Få adgang til privathospitaler og behandling, som kræver en speciallæge.

✓ En forsikring for alle

Uanset tidligere sygdomshistorik er der ikke krav om dine helbredsoplysninger ved tilmelding.

Vælg den sundhedspakke, der passer bedst til dit behov

Ud fra mange års erfaring med sundhedsforsikring har vi sammensat to sundhedspakker, som dækker de fleste sundhedsbehov.

Sund krop og sind

Med den forebyggende rådgivningslinje har du adgang til sundhedsfaglige eksperter, der bl.a. kan hjælpe dig med rådgivning om hvordan du kan øge din trivsel, tackle problemer i privatlivet, komme i gang med fysiske livsstilsændringer og give dig værktøjer til hvordan du håndterer stress.

Vi hjælper dig, uanset om din sygdom eller skade er dækket af sundhedsforsikringen eller ej. Med sundhedskompasset får du adgang til en personlig sundhedsrådgiver, der vil følge dig gennem hele behandlingsforløbet. Vi er klar til at hjælpe dig med vejledning og rådgivning indenfor undersøgelse og behandling, forebyggelse af skader og klager og erstatning

Ikke alt kan klares med træningsøvelser og fordi vi har en helhedsorienteret tilgang til sundhed, får du med sundhedspakken også adgang til alternativ behandling som akupunktur, zoneterapi og behandlingsmassage af skader og lidelser i led og muskler.

Få dækket dine udgifter til behandling hos en psykolog. Du er også sikret udredning hos en psykiater og akut krisehjælp i forbindelse med alvorlige ulykker, vold, dødsfald eller livstruende sygdom.

Hvis du får brug for behandling efter en skade, får du med denne dækning adgang til fysioterapi og kiropraktik. Du får dækket alle de behandlinger, som fysioterapeuten eller kiropraktoren vurderer, er nødvendige for at få dig tilbage til din normale sundhedstilstand. Derudover får du fx også dækket genoptræning efter operation i bevægeapparatet, diætistvejledning og ergoterapi.

Hvad er dækket?
Sund krop og sind
Sund total
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
DækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket
Ikke dækketDækket

Beregn pris

Er en sundhedsforsikring relevant for mig?

I Danmark har vi et unikt og værdifuldt velfærdssystem, med et sundhedsvæsen, der tager hånd om os, når vi har brug for det. Så hvorfor er en sundhedsforsikring relevant for dig?

En sundhedsforsikring er et supplement til sundhedsvæsenet – et ekstra lag af tryghed, der giver dig adgang til rådgivning og omsorg før problemerne vokser sig store, samt hurtig udredning og behandling, når du får brug for det.

Bliv sikret den rette behandler

Gennem en sundhedsforsikring hos Gjensidige, er du altid sikret den bedst mulige behandling. Med vores erfaring i sundhedsfaget, kan vi sikre dig den undersøgelse og evt. behandling, der er nødvendig for netop dit behov. Vores brede samarbejdsnetværk af kvalitetssikrede privathospitaler gør det muligt for os at henvise dig til den behandler, der er dygtigst indenfor det område, hvor du har brug for hjælp.

Dine børn er gratis medforsikret

Hos Gjensidige er dine børn under 21 år dækket gratis, hvis både du og din partner har en sundhedsforsikring hos os, og I bor sammen. Det kræver kun, at I oplyser os om, at I ønsker dækning.

Når dit barn er fyldt 21 år, kan de få sin egen sundhedsforsikring - men stadig med den samme gode dækning som før. 

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på sundhedsforsikringen afhænger af, hvor gammel du er, og hvilken pakke du vælger. Vi regulerer prisen i takt med, at du bliver ældre. Når man når en vis alder fx 60 og 65 år, vil sundhedsforsikringen ophøre. Du har mulighed for at genindtegne forsikringen til en ny pris og få den samme pakke, som du havde før. 

Sundhedsforsikring dækker typisk undersøgelse og behandling af sygdom, skade og lidelse, hvis helbredstilstanden er svækket. Behandlingen skal vurderes at kunne kurere eller bedre sygdommen/skaden/lidelsen væsentligt.

Ønsker du at anmelde en sygdom/skade/lidelse, skal du anmelde det på Din side på gjensidige.dk på eller ved at kontakte os telefonisk. Henvisning Krav om fremsendelse af henvisning ved anmeldelse vil fremgå under dine dækninger. Udgifter til egen læge i forbindelse med fremskaffelsen af en henvisning dækkes med op til 650 kr. plus moms pr. henvisning.

Du er dækket fra den dag, du er tilmeldt forsikringen. Dog vil der først være dækning efter seks måneder for skader, sygdomme og lidelser, du havde, inden du tegnede forsikringen hos os (karensperiode).

Du kan forvente, at modtage refusionen ca. 5 bankdage efter indsendelse af din refusionsanmodning. Du modtager ikke en underretning på forhånd fra os. Vi overfører det godkendte beløb direkte til det oplyste kontonummer.

Tilmelding af samlever/ægtefælle eller børn sker via ”Min Side”. Se hvordan du gør i vores guide.

Se guide

Aftalen bortfalder ved udgangen af den måned hvori:

• Du ikke længere bor i Danmark eller Grønland

• Firmaaftalen ophører (gældende for kollektiv børnedækning)

• En ægtefælle/samlever udtræder af ordningen (gældende for medforsikrede børn)

Udover ovenstående ophører aftalen den dag, du fylder:

• 21 år for privattegnet børnedækning og medforsikrede børn

• 24 år for Kollektiv børnedækning

• 70 år for ægtefælle/samlever

Er du omfattet af en ægtefælleordning, ophører aftalen til hovedforfald hvis (se ligeledes ovenfor):

• Firmaaftalen ophører

• Din ægtefælle/samlever fratræder firmaordningen

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for sundhedsforsikring

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores sundhedsforsikring.
Se detaljerne her.