Hop til indhold

Motorcykelforsikring - nyd friheden uden bekymringer

Pas godt på din motorcykel med vores MC forsikring. Så er du godt dækket på farten – uanset om du kører hele året eller kun om sommeren.

Kør med ubegrænset kilometer

Med vores MC-forsikring kan du køre så langt, du vil på din motorcykel uden at tænke på, om du er dækket. 

Skader sket i stilstandsperioden

Med MC-forsikring hos os er din MC dækket ved brand eller tyveri hele året - også i stilstandsperioden. 

Tilvalg af førerpladsdækning

Førerpladsdækningen dækker, hvis føreren af din motorcykel kommer til skade i et uheld.

Dækninger til motorcykelforsikring

Vælg de dækninger, der passer bedst til dit behov. Du har mulighed for at tilføje tilvalgsdækninger til din motorcykelforsikring.

Ansvarsforsikring

Skader på andre og på andres ting

Ansvarsforsikringen dækker skader på andre og på andres ting. For at du må køre på din motorcykel, er det et lovkrav, at du har en ansvarsforsikring. Først når du har en ansvarsforsikring, kan du få en nummerplade til din motorcykel.

Kaskoforsikring

Ansvarsforsikringen dækker skader på andre og på andres ting. For at du må køre på din motorcykel, er det et lovkrav, at du har en ansvarsforsikring. Først når du har en ansvarsforsikring, kan du få en nummerplade til din motorcykel.

Transport af motorcyklen til nærmeste værksted efter en skade.

Eftermonteret audio- og teleudstyr er dækket op til 30.000 kr.

Redningsforsikring i udlandet (rødt kort).

Dækker dine udgifter til advokat, hvis du kommer ud for en privat tvist (uenighed). Du kan se mere om, hvad retshjælp er, og hvordan du er dækket med retshjælp her

Tilvalg

Med Gjensidige Vejhjælp til din forsikring har du en døgnbemandet vagtcentral, som står til rådighed 365 dage om året.

Du er sikret hurtig assistance, og vi hjælper inden for 45 min. i gennemsnit. Med dækningen får du bl.a. følgende dækninger i Danmark og hele Europa: Starthjælp, Bugsering af din motorcykel til et værksted. Eksempel på, hvordan Vejhjælp dækker:
Du punkterer på motorvejen og har brug for et nyt dæk. Vi kommer ud og hjælper dig på stedet, og du skal ikke betale noget.

Ved at tilvælge en helårsdækning til din motorcykelforsikring, kan du køre, når kulden bider dig i kinderne.
Vinterkørsel dækker for perioden 1.december til 29.februar og kan tilføjes til både din ansvars- og kaskoforsikring.

Førerpladsdækning dækker hvis føreren af din motorcykel kommer til skade ved et solouheld. Føreren er ikke dækket af motorcyklens Ansvarsforsikring.

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på din motorcykelforsikring bestemmes ud fra en række forskellige faktorer. Prisen bestemmes fx på baggrund af hvilken motorcykel du kører og hvor længe du har kørt uden skader på din motorcykel eller bil. Ønsker du en pris på din MC-forsikring? Udfyld skemaet i ''Få et uforpligtende tilbud''.

Få et uforpligtende tilbud

Vores motorcykelforsikringen dækker i perioder fra 1. marts til og med 30. november. Ønsker du at være dækket hele året skal du vælge tilvalget vinterkørsel. 

Ja, vi forsikrer din veteranmotorcykel med samme gode dækninger som andre motorcykler. Vi vil gerne have, at du føler dig ligeså sikker, når du kører i din over 30 år gamle motorcykel, som hvis du kører på enhver anden type motorcykel.

Ønsker du vinterkørsel til din veteranmotorcykel, skal du vælge det til, når du køber din forsikring. Så er du sikker på altid at være godt dækket - også i vinterperioden, hvor du måske ikke kører ligeså meget på din veteranmotorcykel.

Bliv klogere på detaljerne for MC forsikring

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores motorcykelforsikring.

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores motorcykelforsikring dækker,
ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.