Ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring dækker skjulte skader, der ikke står i tilstandsrapporten, og som allerede eksisterede, da du overtog boligen.

Nøgler med et lille hus i nøglebundet

✓ Blandt Danmarks bedste ejerskifteforsikringer

For 10. år i træk viser Ankenævnets klagestatistik, at vi er blandt de absolut bedste udbydere af ejerskifteforsikring. De flotte resultater er udtryk for, at vi holder hvad vi lover, at vi behandler kundernes sager korrekt og at vi udbetaler den rette erstatning.

✓ Dækker hvor andre ikke gør

Hvis der er en legal årsag til at du ikke har fået besigtiget et område af dit kommende hus, kan du være helt tryg. Vi dækker ubesigtigede områder med vores ejerskifteforsikring. 

✓ Mulighed for udvidet ejerskifteforsikring

Er du usikker på, om du har brug for en 5 eller 10 årig ejerskifteforsikring? Hos os har du mulighed for at ansøge om forlængelse på din ejerskifteforsikring. Du er derfor ikke bundet af en lang periode og undgår at betale for meget for din forsikring.

Ofte stillede spørgsmål til ejerskifte

Til dig der køber lejlighed

Ved køb og salg af ejerlejlighed eller andelsbolig gælder andre vilkår end for hus.

Boligpakken til lejlighed sikrer dig mod mangelfulde og ulovlige El- og VVS-installationer. Derudover får du også en flytteforsikring samt mulighed for et gratis tjek af boligens sikkerhed, så du er godt rustet mod fx brand og indbrud.

Forsikringerne tilbydes kun via vores samarbejdspartnere EDC og RobinHus. For at få et tilbud, skal du kontakte din lokale ejendomsmægler.

Se mere om boligpakken til lejlighed