Hop til indhold

Sundhedsforsikring tilpasset til din virksomhed

Vi har sammensat en sundhedspakke, som dækker de fleste private og offentlige virksomheders behov. Vi er klar til at hjælp jer med at tilpasse en løsning, der passer bedst til jeres behov.

Virksomhedens fordele

  • Hurtig adgang til behandling og sundhedsfaglig rådgivning
  • Raskere og mere effektive medarbejdere
  • Færre sygedage og bedre medarbejdertrivsel
  • Mulighed for forebyggende kollektiv sundhedsindsats i virksomheden

Medarbejdernes fordele

  • Hurtig adgang til undersøgelse og behandling
  • Adgang til et landsdækkende og kvalitetssikret behandlernetværk
  • Øget tryghed i hverdagen for den enkelte medarbejder
  • Ingen krav om helbredsoplysninger ved tilmelding
  • Mulighed for at inkludere børn i forsikringen
  • Rabat og gratis levering af apoteksvarer

Eksperter i sundhedsforsikring

Som et af de ledende forsikringsselskaber i Norden har vi mange års erfaring med at tilpasse virksomheders sundhedsforsikring, og vi hjælper hvert år mere end 100.000 kunder videre til undersøgelse og behandling. 

Vi er stolte af vores sundhedsfaglige ekspertise. Det er nemlig den, som sikrer, at dine medarbejdere altid bliver henvist til netop den undersøgelse og behandling, som passer til deres konkrete behandlingsbehov. Derfor har størstedelen af vores sagsbehandlere en sundhedsfaglig baggrund.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med strategisk sundhed

Ingen undtagelser baseret på helbredsoplysninger

Alle medarbejdere er sikret samme dækning med vores sundhedsforsikring, uanset hvordan deres helbredstilstand er. Det synes vi er mest fair - både for virksomheden og ikke mindst jeres medarbejdere.

Alle medarbejdere hos en CVR-registreret virksomhed i Danmark kan omfattes af vores sundhedsforsikring.

Sådan kan vi forsikre dine medarbejdere

Dækninger

Få undersøgelse og behandling hos en fysioterapeut og/eller kiropraktor. Medarbejderen kan også få ergoterapi, fodterapi, diætistvejledning og genoptræning efter operation i bevægeapparatet. Du kan tilkøbe tilvalgsdækningen fysioterapi uden henvisning.

Medarbejderen får tilbudt første undersøgelse eller behandling hos en speciallæge i vores landsdækkende og kvalitetssikrede behandlernetværk inden for 10 hverdage, så snart vi har godkendt skaden for at sikre, at skaden ikke udvikler sig yderligere.

Medarbejderen kan også få dækket efterkontroller efter udført behandling fx MR-scanning, ultralydsscanning, røntgen og blodprøver. Har medarbejderen udgifter til hjælpemidler eller medicin, som er et nødvendigt led i behandling efter operation, er det naturligvis også dækket.

Se mere om dækningen privathospital- og klinik

Vores sundhedsforsikring er mere end bare behandling, når skaden først er sket.

Medarbejderne får nemlig adgang til den forebyggende rådgivningslinje, som kan hjælpe med en bred palette af rådgivning indenfor trivsel- og livsstil. Medarbejderen kan fx få hjælp til håndtering af stress eller andre problemer i privatlivet, før de vokser sig store og går ud over arbejdsindsatsen.

Se mere om vores rådgivningslinje

Et misbrug påvirker ikke kun medarbejderen i nuet, men kan også få store konsekvenser for medarbejderens fremtid. Derfor kan medarbejderen få
dækket behandlingsforløb for alkohol-, rusmiddel og medicinmisbrug med op til 85.000 kr. pr. løbende 12 måneder på et dansk misbrugscenter. 

For at sikre medarbejderen ved eventuelle tilbagefald, er der ikke begrænsninger på antal behandlingsforløb. Dækningen er skattefritaget, hvis den bliver tilbudt alle ansatte.

Uanset om medarbejderens sygdom er dækket af sundhedsforsikringen eller ej, hjælper vi!

Gennem sundhedskompasset hjælper vi jeres medarbejdere med at finde den hurtigste og mest optimale behandling i sundhedsvæsenet.
Samtidig sikrer vi det bedste samspil mellem de offentlige og de private behandlingsmuligheder.

Vi giver vejledning og rådgivning indenfor

• Forebyggelse

• Undersøgelse og behandling

• Klage og erstatning

Se mere om sundhedskompasset

Tilvalgsdækninger

Psykisk behandling sikrer jeres medarbejdere med mulighed for behandling hos en psykolog, udredning hos en psykiater og adgang til psykologisk krisehjælp.

Ludomani sikrer jeres medarbejdere den nødvendige hjælp til behandling af sin spilafhængighed.

Med dækningen kroniske lidelser sikres medarbejdere med kroniske lidelser i bevægeapparatet også behandling.

Osteopati giver medarbejdere mulighed for få behandlet skader eller lidelser i bevægeapparatet hos en osteopat.

Alternativ behandling giver medarbejderen mulighed for at få behandlet skader og lidelser i led og muskler, hos akupunktør, zoneterapeut og massør.

Med Online læge kan medarbejdere få videokonsultationer med en læge uanset hvor medarbejderen er. Medarbejderen kan få stort set den samme hjælp som hos deres praktiserende læge, fx lægefaglig rådgivning, recepter og henvisninger til regionens sygehuse.

Online læge gælder for dig som medarbejder, og din husstand.

Se mere om Online læge

Med dækningen udvidet helbredsundersøgelse kan dine medarbejdere hvert 2. år få en gennemgående og forebyggende helbredsundersøgelse af speciallæger.

Med denne tilvalgsdækning skal medarbejderen ikke have en lægehenvisning, når vedkommende skal til undersøgelse og behandling hos en fysioterapeut. Det betyder, at medarbejderen kan lave en anmeldelse direkte til Gjensidige uden at skulle kontakte egen læge først – tidsbesparende og fleksibelt for medarbejderen.

Med kollektiv børnedækning får medarbejderens børn (dine, mine og vores) under 24 år uanset bopæl adgang til undersøgelse og behandling. Børn har de samme dækninger som medarbejderen, men er dækket af vores privat forsikringsbetingelser.

Har din virksomhed særlige behov?

Hvis sundhedspakkerne ikke matcher jeres virksomheds behov, er I meget velkomne til at kontakte os.

Du kan kontakte os på tlf. 70 10 90 09 eller skrive til os på sundhed-salg@gjensidige.dk