Hop til indhold

Indboforsikring

Tillid er, at vi dækker det, der har værdi for dig. Vi passer godt på dig, dine ting og din husstand.

Adgang til online læge

Få hurtigt hjælp fra dygtige læger via videoopkald – også når du er på ferie.   

Få op til 20 % rabat

Spar penge med en central tyverialarm eller lokalalarm i dit hjem.

Dit sundhedskompas

Kom hurtigt i gang med behandling med hjælp fra sundhedsfaglige rådgivere.

Vælg hvad der passer til dig

Vælg hvad der passer til dig

Se vores dækninger. 

Indboforsikring+

Ekstra god dækning inkl. pludselig skade.

Indboforsikring

Dækker dine ting ved fx tyveri, brand og vandskade.

Vælg hvad der passer til dig

Se vores dækninger. 

Indboforsikring+

Ekstra god dækning inkl. pludselig skade.

Identitetstyveri

Du kan få hjælp til at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri. Vi hjælper dig bl.a. med at afvise uberettiget krav og kan give dig gode råd til at forhindre identitetstyveri. Det kan fx være hjælp til at afvise betalinger der er foretaget i dit navn, som du ikke kender til. Læs mere her.

Storm og nedbør

Dækker hvis dine ejendele bliver beskadiget på grund af stormskader og voldsomt skybrud eller tøbrud. Det kan fx være under et skybrud, hvis regnen ikke kan få normalt afløb og oversvømmer din bolig.

Rejsegods

I de første 3 måneder af din rejse til udlandet er dit rejsegods dækket. Det kan fx være hvis din bagage forsvinder under en flyvning, eller hvis du bliver udsat for tyveri i udlandet. Vi dækker også bortkomst og beskadigelse, når dit rejsegods er overdraget til andre fx flyselskabet. Vær opmærksom på at bl.a. penge, smykker, guld og sølv ikke er dækket ved bortkomst eller beskadigelse.

Glas og kumme

Dækker brud, afskalning og lignende på fx keramiske kogeplader, WC-kummer, cisterne, håndvaske og badekar. Vi dækker, hvad det koster at udskifte det beskadigede med
tilsvarende nyt.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen dækker dit erstatningsansvar, hvis du eller en anden i husstanden kommer til at gøre skade på andre eller deres ejendele.

Retshjælp

Retshjælpsdækningen dækker dine omkostninger til fx advokat med op til 225.000 kr., hvis du bliver indblandet i en privat retssag. Det gælder både når du er sagsøger, og når du er den sagsøgte. Det kan fx være uoverensstemmelser i forbindelse med lejeforhold, erstatningssager eller salg af lejlighed. Du kan se mere om, hvad retshjælp er, og hvordan du er dækket med retshjælp her

Dine ejendele

Dækker dine ejendele mod forskellige former for tyveri fra fx dit hjem, tricktyveri, og tyveri ved brug af vold. Derudover dækkes dine dine ejendele også i tilfælde af brand, hærværk og vandskade. Vær opmærksom på, at cykeldækning skal vælges som en tilvalgsdækning.

Online læge

Med online læge får du hurtig og enkel adgang til læger via videoopkald. Det gælder både små og store bekymringer. Lægerne er tilgængelige alle ugens dage indtil kl. 22 – også når du på ferie i udlandet. Konsultationer er gratis, og er åben uden for lægens normale åbningstid. Læs mere her.

Elektronik

Dækker din elektronik ved kortslutning, induktion, overspænding og lignende. Det kan eksempelvis være skade på hårde hvidevarer, computer eller TV.

Elektronik+

Elektronik+ dækker pludselig skade på dine elektriske apparater til de er 4 år gamle, og de erstattes til nypris ved skader. Den dækker skade som opstår i dine elektriske apparater, som fx funktionsfejl, pixelfejl og elektrisk svigt. Du har en fast lav selvrisiko på 1.096 kr., også selvom du har valgt en højere generel selvrisiko på din indboforsikring. Vi dækker med op til 10% af den indbosum, som du har valgt.

Pludselig skade

Med pludselig skade er du dækket mod skader, hvor årsagen og virkningen sker samtidig. Det kan eksempelvis være hvis du kommer til at sætte dig på dine briller, så de går i stykker. Her vil vi dække omkostningerne til et par nye, dog højst op til 10% af din valgte indbosum.

Dækninger til alt fra cykel til havetraktor

Se vores tilvalgsdækninger

Cykeldækning

Med cykeldækningen bliver husstandens cykler som standard dækket op til 25.000 kr. pr. forsikringsbegivenhed. Summen kan hæves. Din cykel er også dækket ved hærværk – uanset hvor den var, da den blev ødelagt. Du kan se mere om, hvordan vores cykelforsikring dækker her.

Motordrevne køretøjer

Din indboforsikring dækker motordrevne køretøjer op til 15 km//t, men har du el-løbehjul eller andet motordreven, som kører op til 20 km/t, kan du tegne denne tilvalgsdækning, som både dækker ved brand og tyveri, men også ansvarsskader, hvis du forvolder andet eller andre skade.

"Hurtig behandling"

Niels Anton Sloth Madsen
4,5 af 5

Baseret på 17.022 anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en indboforsikring?

Prisen på din indboforsikring bestemmes ud fra flere faktorer, hvoraf du selv kan bestemme nogle af dem som fx selvrisiko og tilvalgsdækninger. Nogle af de afgørende faktorer for din pris er:

 • Adresse: Bor du i hus eller lejlighed.
 • Forsikringssum: Forsikringssummen skal afspejle hvor meget du vurderer dine ejendele til at være værd.
 • Selvrisiko: Jo højere selvrisiko du vælger, jo billigere bliver din forsikring.
 • Tyverialarm: Du kan spare op til 20% med en alarm i hjemmet.
 • Kælder: Hvis du bor i et hus med kælder, medfører det en højere pris.
 • Tag: Er der fx stråtag på dit hus er det dyrere at forsikre dit indbo.
 • Tilvalgsdækninger: Du kan fx tilvælge elektronikdækning og cykeldækning til din indboforsikring.
Hvem er dækket af min indboforsikring?

Indboforsikringen dækker følgende personer, som har samme folkeregisteradresse som dig:

 • Familiemedlemmer, herunder din partner og dine/din partners børn
 • Bofællesskab bestående af maksimalt to personer sidestilles med fast parforhold.
 • Fastboende medhjælp, au pair og udvekslingsstudenter
 • Dine/din partners udeboende børn under 21 år, når de ikke lever i fast parforhold eller har børn. Din partner, der er flyttet på plejehjem eller i beskyttet bolig
Hvad jeg skal forsikre mit indbo for?

Det er vigtigt, at den sum, du har forsikret dit indbo for, svarer til den faktiske værdi af dit indbo.

Er din forsikringssum sat for lavt, har du betalt for lidt for din forsikring, og vi har ret til at foretage et forholdsmæssigt fradrag i din erstatning efter en skade. Også selv om skaden kun har ramt en del af dine ting.

Når du skal vurdere, hvor meget du skal forsikre dit indbo for, skal du tage udgangspunkt i, hvad det vil koste at erstatte alle de ting, du har i din bolig, hvis den fx brænder.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige maksimum-grænser for bl.a., smykker og cykler.

Får jeg rabat på min indboforsikring hvis jeg har tyverialarm?

Du kan få rabat på indboforsikringen, når du har en godkendt tyverialarm.Spar 20% med centralalarmDu kan spare 20% på din indbosum hvis du har en centralalarm. Det vil sige, at alarmen har en overførsel til en godkendt alarmcentral, og at der kommer en vagt ud, når alarmen går.Spar 10% med lokalalarmDu kan spare 10% på din indbosum hvis du har en lokalalarm. En lokalalarm støjer inde og/eller ude, men ikke er tilsluttet en alarmcentral. Er du allerede forsikret hos os og har en tyverialarm, kan du fremover modtage rabatten. Ring til os på 88 18 69 50, så hjælper vi dig.

Hvad dækker en ansvarsforsikring på min indboforsikring?

En ansvarsforsikring dækker, hvis du ved et uheld kommer til at ødelægge andres ting eller skade en anden person. Det kan fx være du kommer til at sætte dig på din vens dyre computer, eller hvis du ved en fejl er skyld i, at en person vælter på cyklen. 

En ansvarsforsikring er vigtig fordi uden den, risikerer du at stå tilbage med et dyrt erstatningsansvar overfor andre personer.

Hvor meget er min bagage dækket for under rejse?

Din indboforsikring dækker bagage med op til 10 % af den samlede forsikringssum, når du rejser. Du kan se din forsikringssum på din police på Min side.

Kan jeg få forsikring til min ladcykel?

Ja, det kan du sagtens. Ladcykler, alm. cykler og elcykler op til 25 km/t er dækket med tilvalget Cykeldækning. Cykeldækningen sikrer dig i tilfælde af skade, hærværk eller tyveri af din cykel. 

Kan jeg få dækket ejendele, som jeg har opmagasineret?

Ja, det kan du godt. Hvis du har private ejendele opmagasineret, kan du tegne en forsikring som dækker det indbo, du har i et godkendt opmagasineringsrum. Forsikringen dækker ved:

 • Brand
 • Vand
 • Tyveri

Har du brug for at vide mere om dækning ved opmagasinering, kan du finde produktarket her. I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad der er dækket og ikke er dækket. 

Hent produktark

Få et forsikringstjek

Lad os sammen sikre, at du har de forsikringer, der passer til dig.

Skal vi tage en snak?

Vi er her, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for indboforsikring

Betingelser I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores indboforsikring.

Produktark I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores indboforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.