Indboforsikring

Vores indboforsikring dækker dig, dine ting og din husstand. Du får fri adgang til online læge direkte fra mobilen. Bliv ringet op og få din pris med de vigtigste dækninger til dit behov.

Bliv ringet op

Hjælp inden for 1 time

Med vores indboforsikring er du sikret hurtig hjælp. Vi rykker ud med det samme ved akutte skader som for eksempel vandskade.

Adgang til online læge

Få nem og hurtig adgang til læger via videoopkald. Lægerne er tilgængelige alle ugens dage indtil kl. 22 – også når du er i udlandet. 

Få op til 20% rabat

Minimer din pris og risikoen for indbrud med en tyverialarm. Du sparer op til 20% med central tyverialarm og 10% med en lokalalarm i hjemmet.

Dækninger på indboforsikring

Vælg den pakke, der passer bedst til dit behov. Du har mulighed for at tilføje en række tilvalgsdækninger til din indboforsikring. 

Indbo

Dækker dine ejendele mod forskellige former for tyveri fra fx dit hjem, tricktyveri, og tyveri ved brug af vold. Derudover dækkes dine dine ejendele også i tilfælde af brand, hærværk og vandskade. Vær opmærksom på, at cykeldækning skal vælges som en tilvalgsdækning.

Ansvarsforsikringen dækker dit erstatningsansvar, hvis du eller en anden i husstanden kommer til at gøre skade på andre eller deres ejendele.

I de første 3 måneder af din rejse til udlandet er dit rejsegods dækket. Det kan fx være hvis din bagage forsvinder under en flyvning, eller hvis du bliver udsat for tyveri i udlandet. Vi dækker også bortkomst og beskadigelse, når dit rejsegods er overdraget til andre fx flyselskabet. Vær opmærksom på at bl.a. penge, smykker, guld og sølv ikke er dækket ved bortkomst eller beskadigelse.

Dækker brud, afskalning og lignende på fx keramiske kogeplader, WC-kummer, cisterne, håndvaske og badekar. Vi dækker, hvad det koster at udskifte det beskadigede med
tilsvarende nyt.

Dækker hvis dine ejendele bliver beskadiget på grund af stormskader og voldsomt skybrud eller tøbrud. Det kan fx være under et skybrud, hvis regnen ikke kan få normalt afløb og oversvømmer din bolig.

Med online læge får du hurtig og enkel adgang til læger via videoopkald. Det gælder både små og store bekymringer. Lægerne er tilgængelige alle ugens dage indtil kl. 22 – også når du på ferie i udlandet.
Konsultationer er gratis, og er åben uden for lægens normale åbningstid.

Du kan få hjælp til at forebygge, opdage og begrænse identitetstyveri. Vi hjælper dig bl.a. med at afvise uberettiget krav og kan give dig gode råd til at forhindre identitetstyveri. Det kan fx være hjælp til at afvise betalinger der er foretaget i dit navn, som du ikke kender til.

Dækker din elektronik ved kortslutning, induktion, overspænding og lignende. Det kan eksempelvis være skade på hårde hvidevarer, computer eller TV.

Hvad er dækket?
Indbo
Indbo+
Tilvalg
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
DækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketDækketIkke dækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket

Se nyeste betingelser

Har du tillid til din indboforsikring?

I virkeligheden er det sådan, at næsten alle får den erstatning og hjælp hos os, som de har brug for og uden problemer.
Vi stoler på vores kunder og vi mener, at forsikringer bør handle om tilliden til hinanden,
og det er derfor, vi siger, at ”Tilliden er gjensidig”.

Hvorfor bør du have en indboforsikring?

Din indboforsikring dækker også dit ansvar
Mange tænker ikke på, at indboforsikringen udover at sikre dine ting også indeholder en ansvarsforsikring. Men ansvarsforsikringen er faktisk årsag til, at alle bør have en indboforsikring. Så selvom du ikke ejer særlig dyre ting, bør du alligevel have én. Du kan nemlig få brug for den dækning, som ansvarsforsikringen giver dig. 

Har du hus?

Spar tid og penge med Boligpakken
Når du samler indboforsikring,  ejerskifteforsikring og husforsikring i Boligpakken, kan du spare tid og penge. Du opnår 10% rabat på alle tre forsikringer, ved at samle dem i Boligpakken. Det er en overskuelig måde at få dit hus forsikret, og samtidig får du adgang til hurtigere behandlingstider i tilfælde af skader. 

Ofte stillede spørgsmål

Prisen på din indboforsikring bestemmes ud fra flere faktorer, hvoraf du selv kan bestemme nogle af dem som fx selvrisiko og tilvalgsdækninger. Nogle af de afgørende faktorer for din pris er:

 • Adresse: Bor du i hus eller lejlighed.
 • Forsikringssum: Forsikringssummen skal afspejle hvor meget du vurderer dine ejendele til at være værd.
 • Selvrisiko: Jo højere selvrisiko du vælger, jo billigere bliver din forsikring.
 • Tyverialarm: Du kan spare op til 20% med en alarm i hjemmet.
 • Kælder: Hvis du bor i et hus med kælder, medfører det en højere pris.
 • Tag: Er der fx stråtag på dit hus er det dyrere at forsikre dit indbo.
 • Tilvalgsdækninger: Du kan fx tilvælge elektronikdækning og cykeldækning til din indboforsikring.

Indboforsikringen dækker følgende personer, som har samme folkeregisteradresse som dig:

 • Familiemedlemmer, herunder din partner og dine/din partners børn
 • Bofællesskab bestående af maksimalt to personer sidestilles med fast parforhold.
 • Fastboende medhjælp, au pair og udvekslingsstudenter
 • Dine/din partners udeboende børn under 21 år, når de ikke lever i fast parforhold eller har børn. Din partner, der er flyttet på plejehjem eller i beskyttet bolig

Det er vigtigt, at den sum, du har forsikret dit indbo for, svarer til den faktiske værdi af dit indbo.

Er din forsikringssum sat for lavt, har du betalt for lidt for din forsikring, og vi har ret til at foretage et forholdsmæssigt fradrag i din erstatning efter en skade. Også selv om skaden kun har ramt en del af dine ting.

Når du skal vurdere, hvor meget du skal forsikre dit indbo for, skal du tage udgangspunkt i, hvad det vil koste at erstatte alle de ting, du har i din bolig, hvis den fx brænder.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige maksimum-grænser for bl.a., smykker og cykler.

Du kan få rabat på indboforsikringen, når du har en godkendt tyverialarm.

Spar 20% med centralalarm
Du kan spare 20% på din indbosum hvis du har en centralalarm. Det vil sige, at alarmen har en overførsel til en godkendt alarmcentral, og at der kommer en vagt ud, når alarmen går.

Spar 10% med lokalalarm
Du kan spare 10% på din indbosum hvis du har en lokalalarm. En lokalalarm støjer inde og/eller ude, men ikke er tilsluttet en alarmcentral.
 
Er du allerede forsikret hos os og har en tyverialarm, kan du fremover modtage rabatten. Ring til os på 88 18 69 50, så hjælper vi dig.

En ansvarsforsikring dækker, hvis du ved et uheld kommer til at ødelægge andres ting eller skade en anden person. Det kan fx være du kommer til at sætte dig på din vens dyre computer, eller hvis du ved en fejl er skyld i, at en person vælter på cyklen. 

En ansvarsforsikring er vigtig fordi uden den, risikerer du at stå tilbage med et dyrt erstatningsansvar overfor andre personer.

Din indboforsikring dækker bagage med op til 10 % af den samlede forsikringssum, når du rejser. Du kan se din forsikringssum på din police på Min side.

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for indboforsikring

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores indboforsikring.
Se detaljerne her.

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores indboforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.
Se detaljerne her.