En god tandforsikring til dine medarbejdere

Tillid er at dine medarbejdere har adgang til fordele, som gør en forskel. Giv dem en tandforsikring der støtter op om deres sundhed og privatøkonomi, for en tandlægeregning kan nemlig trække tænder ud.

Ring til 21 48 41 45 og hør mere om tandforsikringen.

✓ Reducer dine medarbejderes fravær

Dine medarbejderes fravær kan mindskes ved tandlægebesøg med op til 30%, for så får de altid lavet de rigtige behandlinger.

✓ Optimal behandling når skaden er sket

Dine medarbejdere kan altid få udført den rette behandling uden at det påvirker deres privatøkonomi. De kan vælge en hvilken som helst tandlæge i Danmark og EU.

✓ En af de mest brugte medarbejderfordele

Tænderne er det eneste sted på kroppen, hvor det offentlige sundhedssystem ikke hjælper ved skade og sygdomme på grund af slid og aldring.

Dækker

 • Fyldninger
 • Rodbehandlinger
 • Protetisk arbejde (krone, indlæg, broer og implantater) på skader og lidelser opstået efter tegningen af forsikringen*
 • Parodontosebehandling
 • Tandulykke og tyggeskader 
 • Kirurgi
 • Tandudtrækning
 • Røntgen
 • Bedøvelse
 • Bidskinne
 • Dækning op til 20.000 kr. pr. år

Tilvalg

Undersøgelse og tandrensning dækkes én gang årligt, hvis det er tilvalgt. Tilvalget koster 450 kr. pr. person, men tilvalget skal vælges til hele virksomheden. Bemærk, tilvalget afregnes uden om den årlige selvrisiko på 995 kr.

Dækker ikke

 • Kosmetiske tandbehandlinger og tandregulering
 • Rodbehandlede tænder er basisdækket, dvs. dækket for alt andet end en protetik.
 • Tænder med 3 eller flere fyldninger er basisdækket.
 • Tænder, der inden køb af forsikringen ikke eksisterer i tandsæt, herunder områder med implantater, eller ikke fuldt frembrudte tænder.
 • Eksisterende protetik
 • Eftersyn og tandrens (se tilvalg)

*Tænder, der tidligere er rodbehandlet, uden at der er påsat krone, samt tænder med store fyldninger eller revner er ikke dækket for en protetisk behandling. Protetik, der er diagnosticeret, anbefalet, planlagt eller igangværende inden tegningstidspunktet, er ej heller dækket.)

Priserne på tandforsikringen pr. medarbejder

Årlig selvrisiko: 995 kr.

Pris uden årlig tandrensning og eftersyn: 915 kr.

Pris med årlig tandrensning og eftersyn: 1365 kr.

 

Sådan bruger du din tandforsikring

Når I har købt tandforsikringen, kan medarbejderne gå til tandlægen og få udført behandlinger.

Når din medarbejder har betalt regningen hos tandlægen, så kan tandforsikring bruges på to måder.
1. Din medarbejder kan uploade regningen via sin profil hos Dansk Tandforsikring.
2. Din medarbejder kan høre sin tandlæge, om de kan indberette den til Dansk Tandforsikring. Det kan de, hvis tandlægen bruger systemet DentalSuite, hvilket 60-65%% af danske tandlæger gør.

Kontakt Dansk Tandforsikring

Dine medarbejdere kan altid kontakte Dansk Tandforsikring med spørgsmål til forsikringerne og meget mere.

Mandag – Fredag: 10.00 – 15.00

Telefon: 70 20 46 47

For spørgsmål til tandforsikring erhverv, ring til Denis på 21 48 41 45

Email: info@dansktandforsikring.dk

Din medarbejders ægtefælle og børn kan også blive dækket

Din medarbejders ægtefælle/samlever og børn mellem 17 - 25 år kan også få en tandforsikring med en dækning svarende til virksomheden, dog med visse begrænsninger indenfor fyldninger, parodontose og protetik. Tilmelding af børn og ægtefælle sker via det link, der vil være i medarbejderens velkomstmail.

Forsikringen tegnes privat, og fungerer dermed uafhængigt af medarbejderens erhvervstandforsikring. Det er vigtigt, at understrege, at indtegningen af familiemedlemmer skal ske inden 30 dage efter modtagelsen af velkomstmailen.

Bliv klogere på detaljerne for tandforsikring erhverv

I betingelserne kan du læse alt du bør vide om tandforsikringen hos Dansk Tandforsikring. Se betingelserne med tilvalg af eftersyn og tandrensning lige her. Se betingelserne uden tilvalg af eftersyn og tandrensning lige her.

Hvis medarbejderen stopper, så stopper tandforsikringen også. Medarbejderen vil dog få tilbud om at tegne en privat forsikring.

Sygedriftstabsforsikring

En sygedriftstabsforsikring sikrer virksomhedens fremtid, hvis ejeren eller nøglepersoner bliver helt eller delvist uarbejdsdygtige som følge af sygdom eller ulykkestilfælde.