Hundeforsikring

For at sammensætte den bedste forsikring til din hund, samarbejder vi med Dyrenes Beskyttelse. Sammen har vi udviklet en hundeforsikring, der sikrer solid dækning af din hund til en god pris.

Se din pris

Undgå dyre dyrlægeregninger og høj selvrisiko

Hunde bliver hurtigt en del af familien, og de skal selvfølgelig have det godt hele livet. Desværre ender det nogle gange med, at det er økonomien, der afgør hundens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. 

Vores hundeforsikring har kun 18% selvrisiko og ingen yderligere egenbetaling. Som noget unikt får du livslang dækning til din hund, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din hunds helbred og livskvalitet. Hele livet.

Få fri adgang til online dyrlæge

Som noget nyt får du fri adgang til online dyrlæge med din hundeforsikring. Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med vores hundeforsikring får du nemlig fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. Se mere om online dyrlæge her.

Få fri adgang til online dyrlæge

Som noget nyt får du fri adgang til online dyrlæge med din hundeforsikring. Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med vores hundeforsikring får du nemlig fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. Se mere om online dyrlæge her.

Hvad dækker hundeforsikring?

Ansvarsforsikring+

Med Ansvar+ får du udover den lovpligtige ansvarsforsikring også en række ekstra dækninger til dig og din hund.

Forsikringen dækker bl.a., hvis din hund kommer til at gøre skade på mennesker – inkl. dig og din husstand, på andre dyr eller andres ting.

Med vores ansvarsforsikring er du og din hund også dækket på ferier i Europa.  

Den udvidede ansvarsforsikring dækker

• Skade på andre mennesker
• Skade på dig eller andre i husstanden
• Skade på andre dyr
• Skade på andres ting
• Skade under hundetræning og konkurrencer

Hvad er dækket?
Ansvarsforsikring+
Guld: Sygeforsikring
Platin: Sygeforsikring+
DækketDækketDækket
Ikke dækketDækketDækket
Ikke dækketDækketDækket
Ikke dækketDækketDækket
Ikke dækketDækketDækket
Ikke dækketDækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket
Ikke dækketIkke dækketDækket

Se din pris

Ansvarsforsikring

Som hundeejer skal du som minimum have en lovpligtig hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker udgifterne, hvis din hund forvolder skade på andre personer eller deres ting.

Dækker mere end bare ansvar
En hundeansvarsforsikring hos os dækker som noget helt unikt også skader som hunden forvolder på dig eller din familie uanset alder, samt andre der passer din hund.

Hvad dækker forsikringen ikke?
Forsikringen dækker dog ikke skader på din hund eller dine ting. Den dækker heller ikke, hvis din hund bliver passet af andre og ødelægger deres ting.

Guld: Sygeforsikring

Hvem betaler regningen til dyrlægen? Med en sygeforsikring får du ud over en udvidet ansvarsforsikring også en bred sygeforsikring til din hund.

Undgå dyre dyrlægeregninger
Med sygeforsikringen slipper du for at bekymre dig om dyre dyrlægeregninger, hvis din hund bliver syg, kommer ud for en ulykke eller skal aflives.

Dyrlægebesøg og tandsygdom
Forsikringen dækker bl.a. udgifter til dyrlæge, medicin og tandbehandling med op til 25.000 pr. forsikringsår. Derudover dækker sygeforsikringen fx genoptræning efter operation og vejledning i kost og motion til din hund.

Platin: Sygeforsikring+

Sygeforsikring+ for dig, der vil sikre din hund udover det sædvanlige. Med sygeforsikring+ får du ud over en udvidet ansvarsforsikring også en bred sygeforsikring til din hund.

Sygeforsikringen dækker udgifter til dyrlægen, hvis din hund skulle blive syg, komme til skade eller aflives.

Forhøjet forsikringssum
Udover en omfattende hundeansvarsforsikring og en solid sygeforsikring får du bl.a. dækket udgifter til særlige behandlinger, medicin for kronisk sygdom med en forhøjet forsikringssum på op til 35.000 kr. pr. forsikringsår.

Dækker udgifter til kronisk sygdom
Sygeforsikring+ er særligt fordelagtig, hvis der sker permanente ændringer i din hunds helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi forsikrer alle typer af hunde. Vi undtager kun ulovlige hunderacer. 

Prisen på din hundeforsikring bestemmes ud fra flere faktorer, hvoraf du selv kan bestemme nogle af dem som fx tilvalgsdækninger. De faktorer, der afgør din pris er:

  • Hundens race. Nogle hunderacer er oftere udsat for sygdom og skader end andre, hvilket kan medføre en højere pris.
  • Hundens alder. Hvor gammel din hund er.
  • Valg af dækning. Du kan fx vælge at udvide den lovpligtige ansvarsforsikring med Ansvar+ eller vælge mellem sygeforsikring Guld eller Platin.

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring til din hund. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker udgifterne for dig, hvis din hund gør skade på 3. mand eller på 3. mands ting. Det kunne fx være, hvis din hund bider postmanden, der kommer med en pakke til dig.

Du kan også vælge Ansvar+, som også dækker, hvis din hund forvolder skade på dig eller en anden person i husstanden. Ansvar+ sikrer dig samtidig, hvis din hund gør skade under træning eller ved konkurrencer.

Din selvrisiko er som udgangspunkt på 18%. Det betyder, at du selv skal betale 18% af regningen fra dyrlægen, hvis din hund bliver syg eller får en skade.

Du kan også vælge en selvrisiko på hhv, 10%, 15%, 18%, 20% eller 25%. Ønsker du at vælge en anden selvrisiko end 18%, skal du ringe til os på +45 70 10 90 09

Egenbetalingen er et andet ord for din selvrisiko, hvilket er det beløb, du selv skal betale, hvis din hund laver en skade.

Sygeforsikringen Platin Hund giver dig 10.000 kr. mere end om året til at dække udgifter til dyrlægeregninger, medicin og behandlinger, så din årlige forsikringssum er på 35.000 kr.

Platin Hund dækker bl.a. udgifterne til livsforlængende medicin, ordineret medicin mod kroniske sygdomme og kiropraktorbehandling.

Ja, vi dækker udgifter til behandling af tandsygdomme hos din hund. Vi dækker dog ikke paradentose.

Vi dækker også udgifter til tandbehandling, hvis din hund kommer til skade eller bliver syg.

Nej, vi dækker ikke årlige lægebesøg og vacciner.

Inden du kan forsikre din hund, er du forpligtet til at sørge for, at din hund er vaccineret mod nogle bestemte sygdomme – fx smitsom leverbetændelse og parvovirus. Ønsker du at revaccinere din hund herefter, skal du selv betale for det.

Når du har den lovpligtige ansvarsforsikring på din hund, dækker vi udgifterne til erstatning, hvis din hund ødelægger 3. mands ting.

Ja, medicin indgår i din årlige forsikringssum. Dette gælder både medicin, du selv køber til din hund og medicin, som en dyrlæge ordinerer.

Har du valgt sygeforsikringen Platin Hund, er også livsforlængende medicin og medicin mod kroniske sygdomme dækket.

Hvis din hund går bort som følge af en ulykke eller sygdom, får du udbetalt erstatning, hvis du har tilvalgt livsforsikring på din hund. Du kan vælge livsforsikringen, hvis du også har en sygeforsikring på hunden – uanset om du har Guld eller Platin.

Det er en god idé at kontakte os uanset hvad, hvis din hund er gået bort.

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Bliv klogere på detaljerne for hundeforsikring

Betingelser
I forsikringsbetingelserne kan du læse alle detaljerne om vores hundeforsikring.
Se detaljerne her.

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad vores hundeforsikring dækker, ikke dækker og mulige tilvalgsdækninger.
Se detaljerne her.