Hundeforsikring – udviklet sammen med Dyrenes Beskyttelse

For at sammensætte den bedste forsikring til din hund, samarbejder vi med Dyrenes Beskyttelse. Sammen har vi udviklet en hundeforsikring, der sikrer solid dækning af din hund til en god pris. Vælg den pakke, der passer bedst til dig og din hund.

Beregn pris hundeforsikring
Hund og mand udenfor

✓ Undgå dyre dyrlægeregninger og høj selvrisiko

Hunde bliver hurtigt en del af familien, og de skal selvfølgelig have det godt hele livet. Desværre ender det nogle gange med, at det er økonomien, der afgør hundens skæbne i tilfælde af sygdom eller ulykke. 

Vores hundeforsikring har kun 18% egenbetaling og ingen yderligere selvrisiko. Som noget unikt får du livslang dækning til din hund, uanset hvor gammel den er. Så du er sikker på, at der tages hånd om din hunds helbred og livskvalitet. Hele livet.

✓ Få fri adgang til online dyrlæge

Som noget nyt får du fri adgang til online dyrlæge med din hundeforsikring.

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med en hunde- eller katteforsikring hos Gjensidige, har du og dit kæledyr fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. 

Hvad dækker hundeforsikring?

Platin: Sygeforsikring+

Platin: Sygeforsikring+
Guld: Sygeforsikring
Ansvarsforsikring+
Udvidet ansvarsforsikring
Fri adgang til online dyrlæge
I form
Sygeforsikring
Tandsygdom
Helbred
Kronisk syg

Beregn din pris

Ansvarsforsikring

Som hundeejer skal du som minimum have en lovpligtig hundeansvarsforsikring. Forsikringen dækker udgifterne, hvis din hund forvolder på andre personer eller deres ting.

Dækker mere end bare ansvar
En hundeansvarsforsikring hos os dækker som noget helt unikt også skader som hunden forvolder på dig eller din familie uanset alder, samt andre der passer din hund.

Hvad dækker forsikringen ikke?
Forsikringen dækker dog ikke skader på din hund eller dine ting. Den dækker heller ikke, hvis din hund bliver passet af andre og ødelægger deres ting.

Guld: Sygeforsikring

Hvem betaler regningen til dyrlægen? Med en sygeforsikring får du ud over en udvidet ansvarsforsikring også en bred sygeforsikring til din hund.

Undgå dyre dyrlægeregninger
Med sygeforsikringen slipper du for at bekymre dig om dyre dyrlægeregninger, hvis din hund bliver syg, kommer ud for en ulykke eller skal aflives.

Dyrlægebesøg og tandsygdom
Forsikringen dækker bl.a. udgifter til dyrlæge, medicin og tandbehandling. Derudover dækker sygeforsikringen fx genoptræning efter operation og vejledning i kost og motion til din hund.

Derudover får du en forsikringssum på op til 25.000 kr. årligt.

Platin: Sygeforsikring+

Sygeforsikring+ for dig, der vil sikre din hund udover det sædvanlige. Med sygeforsikring+ får du ud over en udvidet ansvarsforsikring også en bred sygeforsikring til din hund.

Sygeforsikringen dækker udgifter til dyrlægen, hvis din hund skulle blive syg, komme til skade eller aflives.

Forhøjet forsikringssum
Udover en omfattende hundeansvarsforsikring og en solid sygeforsikring får du bl.a. dækket udgifter til særlige behandlinger, medicin for kronisk sygdom og en forhøjet forsikringssum på op til 35.000 kr. årligt.

Dækker udgifter til kronisk sygdom
Sygeforsikring+ er særligt fordelagtig, hvis der sker permanente ændringer i din hunds helbred. Det kan fx være kronisk sygdom eller behov for kiropraktorbehandling.