Fremstilling

Har du en fremstillingsvirksomhed vil du sikkert opleve op- og nedgang i efterspørgslen.

Op- og nedgange kan betyde behov for justeringer i varelager, bemanding samt maskiner og inventar. Sådanne ændringer kan have stor betydning for din virksomheds forsikringsbehov.

Relateret indhold

Op- og nedgange kan betyde behov for justeringer i varelager, bemanding samt maskiner og inventar. Sådanne ændringer kan have stor betydning for din virksomheds forsikringsbehov.

Bliv godt forberedt

Med en forsikringsløsning fra Gjensidige er din fremstillingsvirksomhed altid godt forberedt uanset hvad der måtte ske.

Er produktionsanlægget godt sikret?

Dine produktionsbygninger og -maskiner er selve kernen i din virksomhed. Derfor er det afgørende, at du har de rigtige dækninger, hvis uheldet er ude. Læs mere om

Virksomhedens ”livsforsikring”

Kommer din virksomhed ud for en skade, som betyder et længere stop i produktionen, kan driftstabet ofte være lige så stort eller endda større end det materielle tab, der opstår ved selve skaden. Derfor kan en driftstabsforsikring være vital for din virksomheds overlevelse.

Læs mere om driftstabsforsikring

Har du overvejet maskinkasko?

Har du avancerede maskiner med lang genanskaffelsestid, kostbare maskiner eller maskiner som er vitale for din produktion? Ofte er den type maskiner ikke tilstrækkeligt sikret med den almindelige løsøredækning. Her er det en god ide at supplere med en maskinkasko.

Læs mere om maskinkasko

Produktansvar – en god ide

Er der fejl eller mangler på din virksomheds produkter, kan det medføre store erstatningskrav fra aftageren – især hvis dine produkter indgår i videre forarbejdning. Det kan få store økonomiske konsekvenser for din virksomhed.

Læs mere om produktansvar

Kontakt os

Forsikringscenter Erhverv (op til 100 ansatte)

Ring til os på 
Tlf.: 88 18 69 77
Eller send en mail

Virksomhed med +100 ansatte:

Læs mere

Anmeld skade online

Log ind og anmeld din skade

Brug for akut hjælp?
Ring til vores skadeservice (døgnvagt) på tlf: 70 10 90 09