Hop til indhold
Håndtryk

gjensidige-dk.apps-int.gjensidige.io

Pas på dig selv og dine medarbejdere med en sundhedsforsikring!

Er du landmand og har et CVR-nummer, kan du købe en sundhedsforsikring til din virksomhed. Så snart du har tilmeldt din virksomhed, kan du også tilmelde medarbejdere og sikre dem med en fordelagtig sundhedsforsikring.

Sundhedsforsikring

Forsikring med bred dækning og behandling af både fysiske og psykiske lidelser.

Sundhedsforsikring+

Få samme brede dækning som Sundhedsforsikring, men med bl.a. udvidet dækning af operation af kroniske lidelser og misbrugsbehandling.

Skræddersy sundhedsforsikringen til jeres bedrift

Bliv klogere på de mulige tilvalg, som giver medarbejderne adgang til endnu flere services og dækninger fra kun 71 kr. ekstra årligt.

Tilslut jer en aftale om sundhedsforsikring, der batter

Har du medarbejdere?

Når du har tilmeldt virksomheden, kan du også tilmelde dine medarbejdere via vores selvbetjeningsunivers (kræver medarbejdersignatur). Se hvordan du gør.

Aftalen er obligatorisk og omfatter alle fastansatte medarbejdere eller omfattede medarbejdergrupper, som bor eller arbejder i Danmark.

Tilmeld din virksomhed ved at downloade og udfylde tilslutningsaftalen via nedenstående link. Herefter skal du sende den retur til sundhed-team1@gjensidige.dk

Den årlige pris er 1.500 kr.* for Sundhedsforsikring og
1.950 kr.* for Sundhedsforsikring+.

*Den årlige pris pr. medarbejder er ekskl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på sundhedsforsikringen og ekskl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende i perioden 01-01-2024 til 31-12-2024. Ønskes tilvalg skal prisen for disse lægges til den årlige pris.

Sådan anmelder du en skade

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov på tlf. 88 18 67 20. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Bliv klogere på detaljerne

Kvinde i kundeservice besvarer spørgsmål via telefon

Betingelser
I betingelserne kan du læse alle detaljerne om vores sundhedsforsikring. Vi henviser til bruttobetingelserne, hvilket betyder, at der kan være dækninger og betingelser, som ikke er relevante for dig. Nå du har købt forsikringen, kan du altid logge ind på Min side og se hvilke dækninger, der gælder for dig. 

Produktark
I produktarket får du et hurtigt overblik over, hvad sundhedsforsikringen dækker og ikke dækker.