Hop til indhold

Brugerpanel hos Gjensidige

Sæt dit præg på fremtidens digitale løsninger

Hos Gjensidige har vi konstant fokus på at udvikle vores digitale løsninger, så det kan være så nemt og trygt som muligt at være forsikret. Derfor vil vi gerne invitere dig med til bords, når vi udvikler og tester vores løsninger.

Du behøver ikke vide noget om forsikringer eller være kunde hos os for at være med i brugerpanelet. Du skal blot have lyst og tid til at dele dine holdninger med os.

Allerede fristet?

Hvad får du ud af at være med?

Når du er medlem af Gjensidiges brugerpanel får du en unik chance for at prøve nye løsninger først og sætte dit præg på dem.

Derudover trækker vi hver 3. måned lod om et supergavekort til GoGift på 500 kr. iblandt alle, som har deltaget i en onlineundersøgelse. Hvis du deltager i længere brugertests, eller tests som kræver fysisk tilstedeværelse, modtager du altid et gavekort som tak.

Du kan forvente:

  • at modtage 5-7 invitationer om året
  • at det er tydeligt, hvor lang tid hver undersøgelse vil tage
  • at det er tydeligt, hvad du skal bruge (oftest bare en computer, telefon eller tablet)
  • at du kan se, hvad du kan vinde, eller hvordan vi kompenserer dig

Hvad kræver det af dig?

Du kan deltage, uanset om du er kunde eller ej, og du kan altid takke nej til at være med i en undersøgelse. Ønsker du at afmelde dig panelet igen, kan du altid skrive en mail til Brugerpanel@gjensidige.dk eller trykke “Afmeld" i de invitationer, du modtager.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål eller inputs til brugerpanelet, så send endelig en mail til: Brugerpanel@gjensidige.dk

Behandling af dine oplysninger

Dine oplysninger bliver behandlet i henhold til vores privatlivspolitik.

Dine baggrundsoplysninger (fx alder og postnummer) bruger vi til at udvælge relevante testdeltagere til vores undersøgelser. 

Dine svar og udtalelser bliver kun anvendt internt i Gjensidige Koncernen* til udvikling og forbedring af vores digitale løsninger. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjepart eller brugt til markedsføring eller andre formål. 

Melder du dig ud af panelet, vil dine oplysninger blive slettet. Du kan afmelde dig via linket i bunden af alle mails du modtager i forbindelse med brugerpanelet.

*Gjensidige Koncernen: Gjensidige Forsikring, Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA Norge, og herunder Gjensidige-ejede brands: Gouda Rejseforsikring.