Hop til indhold

Få ekstra ud af dine forsikringer

Der er flere gode grunde til at være kunde hos os. En af dem er, at du får attraktive fordele og rabat på alt fra medicin til benzin.

Godt nyt til Sparegrisen

Op til 15 % på privathospital

Som kunde i Gjensidige kan du få 15% rabat på mange af landets førende privathospitaler og -klinikker.

10 % i samlerabat

Du får 10 % i samlerabat når du samler 3 forsikringer. Rabatten gælder bil-, ulykke-, indbo-, hus-, ejerskifte- og fritidshusforsikring.

30 % rabat på tyverimærkning

Hold tyvene for døren med et tyverimærkningskit og sikringsmærker til bolig og cykler.

25 % rabat på brandslukkere, røgalarmer og førstehjælpskit

Som kunde hos Gjensidige kan du få 25% rabat på alle produkter hos 4Fire International. 4Fire udbyder brandslukkere, røgalarmer og førstehjælpskit til både private og virksomheder - så du kan føle dig tryg i hjemmet såvel som på arbejdspladsen. Se din rabatkode til 4Fires webshop under ’Oversigt’, når du logger ind på Min side.

10 % rabat hos online-apotek

Du får 10 % i rabat og gratis levering på udvalgte apoteksvarer hos Apopro - Danmarks online apotek. Køb dine apoteksvarer med rabat, når det passer dig, og få det hele leveret gratis direkte til døren.

Eksklusive fordele hos EDC

Som Gjensidige kunde får du et unikt tilbud, hvis du vælger at sætte din bolig til salg hos EDC. Du får nemlig en gratis markedsføringspakke kaldet EDC Effekt til en værdi på 5.000 kr. Med EDC Effekt bliver din bolig vist på edc.dk og Boligsiden samt i annoncer på en lang række medier som Politiken, Jyllandsposten, Berlingske med flere. Derudover vil din bolig selvfølgelig blive vist på Facebook og Instagram.

Rabat på alarmsystem hos Verisure

Som kunde hos Gjensidige har du mulighed for at få en god pris på en alarmløsning hos Verisure. Installerer du en alarm, kan du faktisk også opnå en mindre rabat på din indboforsikring.

Rabat på el, benzin, diesel og bilvask

Med sit Shell Card får du følgende fordele hos Shell, Q8 og F24:

-20 øre rabat på benzin og diesel (på standerpris) på Shell, Q8 og F24 stationer

-20 øre rabat på el (på standerpris) på Shell stationer

-Dobbelt rabat på benzin, diesel og el de to første måneder (40 øre)

-20 % rabat på enkeltvask på Shell stationer

-10 % rabat på bilvask abonnement på Shell stationer

- Adgang til 30 ladestationer i Danmark og 275.000 ladestationer i Europa​

Attraktive fordele hos Sparekassen Kronjylland

Hos Sparekassen Kronjylland kan du blandt andet få et attraktivt billån. Du kan også glæde dig til at blive blandt Danmarks mest tilfredse privatkunder – dem finder du ifølge analysebureauet EPSI nemlig i Sparekassen Kronjylland.

Attraktive fordele hos Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er en garantsparekasse, som ifølge undersøgelser fra Finanswatch og Wilke, er kåret til at være bedst på service, rådgivning og højeste troværdighed. Her får du din egen personlige rådgiver og en lang række fordele som f.eks. attraktivt lån til elbil og halv pris på dokumentgebyrer.

Fribilletter til Gjensidige Kvindeliga

Som kunde i Gjensidige får du og op til 4 af dine venner, familemedlemmer, kollegaer eller naboer fribilletter til alle kampe i Gjensidige Kvindeliga.

Gør livet lidt lettere

Online forsikringstjek

Årligt tjek af dine forsikringer med Danmarks første online forsikringstjek: Forsikringstallet, skræddersyet til dig. Find ud af, om du er en af de mange der er under- eller overforsikret.

Online læge

Med en rejse-, sundheds- eller indboforsikring har du og din husstand adgang til videokonsultationer med dansktalende læger. Åbningstiderne er hverdage kl. 08-22:00, samt weekend og helligdage kl. 10–22.

Sundhedskompasset

Sundhedskompassets rådgivere hjælper jer med at navigere i sundhedsvæsenet i både korte og længere forløb, hvis du eller en i husstanden bliver syg. 

Online dyrlæge

Nu kan du slippe for at forlade hjemmet, hvis du er i tvivl om besøget til dyreklinikken er nødvendigt. Med vores hunde- og katteforsikring, får du fri adgang til online dyrlæge, uanset om du er hjemme eller på farten. Du kan bestille en konsultation alle ugens dage mellem 07-22.

Gratis lånebil

Få en gratis lånebil, 5 års garanti, rabat og meget mere, når du benytter dig af vores fordelsværksteder, som du finder over hele landet.

Skal vi tage en snak?

Vi er her, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til dine forsikringer.

Må vi give dig direkte besked?

Lad os sende dig fordele, nyheder og stærke tilbud direkte i indbakken.