Hop til indhold
Håndtryk

Pas på dig selv med en sundhedsforsikring!

Se hvad du kan bruge en sundhedsforsikring til og tilmeld dig hurtigt og enkelt den fordelagtige aftale om en sundhedsforsikring for ansatte i Nyborg Kommune. 

Tilmelding for ansatte i Nyborg Kommune

Nyborg Kommune giver dig nu mulighed for at tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring. Så snart du har tilmeldt dig selv, kan du også tilmelde din familie og sikre dem med en fordelagtig sundhedsforsikring. Med en sundhedsforsikring er du godt på vej og kan føle dig tryg - også hvis hverdagen skulle tage en uheldig drejning og du bliver syg eller kommer til skade.

Din årlige pris er 2.082 kr. inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende til og med d. 01.05.2024.

Tilmeld dig sundhedsforsikring

Første opkrævning er gratis

Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning.

Tilmeld din sundhedsforsikring til Betalingsservice.

Overblik over sundhedsforsikringen

Hvad kan jeg få hjælp til?

Med fysioterapi & kiropraktik plus kan du få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en fysioterapeut eller kiropraktor. Ved behandling hos en fysioterapeut, skal du indhente en henvisning på sit behandlingsbehov fra egen læge. Forsikringen dækker desuden genoptræning efter operation i bevægeapparatet, diætistvejledning, fodterapi og ergoterapi.

Se mere om dækningen

Få op til 12 behandlinger for kroniske lidelser relateret til muskler, led, sener og/eller knogler (bevægeapparatet) i eller uden for netværk. Osteopati til kroniske bevægeapparatslidelser uden for netværk dækkes med op til 500 kr. pr. behandling.

Se mere om dækningen

Med Osteopati har du mulighed for at få behandlet skader eller lidelser i bevægeapparatet hos en osteopat.

Se mere om dækningen

Behandling på privathospital og privatklinik
Dækningen sikrer dig hurtig adgang til undersøgelse og behandling hos en speciallæge i vores behandlernetværk. Vi garanterer, at du bliver undersøgt indenfor 10 hverdage, så chancen for, at skader udvikler sig mindskes.

Derudover dækkes bl.a. genoptræning, diætistvejledning, medicinudgifter, tandbehandling efter ulykkestilfælde og allergivaccination.

Efterbehandling
Derudover kan du få dækket efterkontroller efter udført behandling fx MR-scanning, ultralydsscanning, røntgen og blodprøver.

Se mere om dækningen

Sundhedsforsikringen dækker i rigtig mange tilfælde. Men skulle du stå med en skade eller lidelse, som ikke er dækket, er der fortsat hjælp at hente. Med vores sundhedskompas, som følger med sundhedsforsikringen, hjælper vi uanset, om vi kan tilbyde dig behandling eller ej.

Med sundhedskompasset tager vi dig i hånden og hjælper dig med at navigere i de offentlige sundhedstilbud, så du får det optimale udbytte af dine rettigheder og muligheder i sundhedsvæsnet. Samtidig sikrer vi det bedste samspil mellem de offentlige og de private behandlingsmuligheder.

Se mere om sundhedskompasset

Vores sundhedsforsikring er mere end bare behandling, når skaden først er sket. Du får nemlig adgang til den forebyggende rådgivningslinje, som kan hjælpe med en bred palette af rådgivning indenfor trivsel- og livsstil. Du kan fx få hjælp til håndtering af stress eller andre problemer i privatlivet, før de vokser sig store og går ud over arbejdsindsatsen.

Se mere om dækningen

Hvis du får brug for hjælp

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side - husk at have dit NemID klar til login.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2120. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Gå til Min side

Når du har tilmeldt dig selv til aftalen om en sundhedsforsikring, kan du også tilmelde din familie og sikre dem med en fordelagtig sundhedsforsikring. Tilmeld dem ved at logge ind med NemID via linket herunder.

Tilmeld din familie

Vær opmærksom på, at forsikringen tegnes i henhold til de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser. Godkendte skader dækkes ligeledes jf. gældende forsikringsbetingelser.

Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader og lidelser opstået efter indtræden i forsikringen – dog altid kun jf. gældende forsikringsbetingelser. Skader og lidelser, som er opstået før tilmelding, er først dækket efter 6 måneders forsikring.

Se dine forsikringsbetingelser