Håndtryk

Pas på dig selv med en sundhedsforsikring!

Se hvad du kan bruge en sundhedsforsikring til og tilmeld dig hurtigt og enkelt den fordelagtige aftale om en sundhedsforsikring for ansatte i Nyborg Kommune. 

Første opkrævning er gratis

Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning.

Tilmelding for ansatte i Nyborg Kommune

Nyborg Kommune giver dig nu mulighed for at tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring. Så snart du har tilmeldt dig selv, kan du også tilmelde din familie og sikre dem med en fordelagtig sundhedsforsikring. Med en sundhedsforsikring er du godt på vej og kan føle dig tryg - også hvis hverdagen skulle tage en uheldig drejning og du bliver syg eller kommer til skade.

Din årlige pris er 2.082 kr. inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende til og med d. 01.05.2024.

Tilmeld dig sundhedsforsikring

Overblik over sundhedsforsikringen

Hvad kan jeg få hjælp til?

Hvis du får brug for hjælp

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til sundhedsforsikringen eller en skade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 10 90 09. Du kan også kontakte os og anmelde skader på Min side.