Hop til indhold
Håndtryk

Din forsikring via Sund og Bælt

Se hvad du kan bruge din sundhedsforsikring til og hvordan du hurtigt og let kommer i gang med behandling.

Sundhedsforsikring - din genvej til hurtig behandling

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en profes­sionel behandler.

Vores netværk af behandlingssteder spænder bredt og har kompetencer inden for en række forskellige behandlingstyper, der alle giver dig det bedste udgangspunkt for hurtigt at kunne vende tilbage til hverdagen igen.

Får du behov for undersøgelse og behandling af skader, lidelser eller sygdomme giver din sundhedsforsikring efter godkendt anmeldelse adgang til de følgende behandlingstyper, som du finder i herunder.

Brug for hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål på 70 10 90 09.

Log ind og anmeld eller følg en skade.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Kom til undersøgelse eller behandling på et privathospital eller -klinik i vores landsdækkende netværk af behandlere i nærheden af din arbejdsplads eller bopæl indenfor 10 hverdage efter din sag er behandlet.

Udover udredning, undersøgelse og behandling er du også sikret adgang til nødvendige operationer, hjælp i hjemmet undervejs i behandlingsforløbet, refusion af udgifter til medicin og adgang til rekreative ophold, så du kan komme tilbage til din normale sundhedstilstand på hurtigste og bedste vis.


*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Når livet gør ondt, kan det gøre godt at tale med nogen. Med denne dækning får du adgang til behandling hos en psykolog. Finder du en psykolog i vores behandlernetværk, får du dækket hele dit forhandlingsbeløb, indtil du ikke længere har brug for det. Benytter du en selvvalgt psykolog, dækkes de første 6 måneder.

Du er også sikret udredning hos en psykiater og akut krisehjælp i forbindelse med alvorlige ulykker, vold, dødsfald eller livstruende sygdom


*Kræver lægehenvisning (Henvisning er ikke et krav, hvis du skal akut til psykolog, til psykolog grundet arbejdsrelateret stress, skilsmisse eller utroskab).

Se mere om dækningen

Få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en fysioterapeut* Du skal indhente en henvisning på dit behandlingsbehov fra egen læge.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Med Osteopati har du mulighed for at få behandlet skader eller lidelser i bevægeapparatet hos en osteopat.

Se mere om dækningen

Med kiropraktik kan du få dækket udgifter til behandling af nyopståede skader og lidelser i muskler, led, sener og knogler hos en kiropraktor.

Se mere om dækningen

Gennem din sundhedsforsikring kan du få adgang til behandling af sygdom/skade/lidelse i bevægeapparatet (ikke opereret) hos en akupunktør og zoneterapeut. Der dækkes med op til 10 behandlinger pr. løbende 12 måneder regnet fra anmeldelsesdagen.
Behandlingerne tildeles i portioner.

Se mere om dækningen

Med din sundhedsforsikring har du også mulighed for at få diætistvejledning*.

*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Selvom der sjældent tales om hverken misbrug eller ludomani, er det sygdomme som hver dag påvirker tusindvis af danskeres liv. Og derfor er der også hjælp at hente i sundhedsforsikringen, fordi ingen danskeres sundhedstilstand skal sætte begrænsninger for det liv, de ønsker at leve.

Med sundhedsforsikringen kan du få adgang til behandling for misbrug af alkohol, rusmidler og medicin samt spilafhængighed.


*Kræver lægehenvisning

Se mere om dækningen

Hvis du får brug for hjælp

Når vi modtager din skadeanmeldelse, behandler vi den altid inden for 1-2 arbejdsdage. 

Trin 1: Har du en henvisning? 
I nogle tilfælde skal du have en lægehenvisning klar, når du anmelder din sag. Derfor anbefaler vi, at du kontakter din egen læge for en vurdering af dit behov for behandling.

Trin 2: Udfyld en skadeanmeldelse 
Du skal nu udfylde en skadeanmeldelse. Det gør du let og hurtigt på Min side - husk at have dit NemID klar til login.

På Min side kan du både uploade din henvisning og udfylde en samtykkeerklæring, så vi har mulighed for at indhente, anvende og videregive de oplysninger, som er relevante for vores behandling af din sag. 

Du kan også anmelde dit behandlingsbehov telefonisk i vores sundhedscenter. Ring da på tlf. 6520 2120. Vær opmærksom på, at du efterfølgende skal logge ind på Min side for at afgive samtykke og evt. uploade din lægehenvisning.

Gå til Min side

Med din sundhedsforsikring har du også mulighed for dække din ægtefælle /samlever. Her gælder forsikringsbetingelser privat, hvori du finder yderligere information om særlige vilkår og dækninger. Find produktark (IPID) her.

Pris for din ægtefælle/samlever: kr. 4.185,10.
Årlig pris pr. person inkl. skadesforsikringsafgift på 1,1% af prisen på forsikringen og inkl. garantifondsbidrag på 40 kr. Prisen er gældende til og med d. 01.12.2024.

Første opkrævning er gratis. Tilmelder du din sundhedsforsikring til Betalingsservice, undgår du fremtidige opkrævningsgebyrer på 50 kr. pr. opkrævning. Tilmeld dig Betalingsservice her

Du tilmelder din ægtefælle/samlever ved at klikke på linket herunder og udfylde formularen.

Tilmeld din ægtefælle/samlever

Din sundhedsforsikring dækker undersøgelse og behandling af skader, sygdomme og lidelser hos en speciallæge eller behandler. 

Får du behov for undersøgelse og behandling af en skade, har du efter godkendt anmeldelse adgang til en række behandlingstyper, som du finder i dine forsikringsbetingelser.

Du har, som forsikret via Sund og Bælt, et sæt særlige forsikringsbetingelser, som du finder i boksen nedenunder.

Se dine forsikringsbetingelser