Hop til indhold

VikingDanmark

Er du medlem af VikingDanmark? Så kan du få en særlig forsikringsløsning udarbejdet af VikingDanmark og Gjensidige. Vi tilbyder en aftale med brede dækninger og erfarne rådgivere til din bedrift.

Få forsikringspræmie tilbage

Op til 7% af din præmie stilles til rådighed årligt af VikingDanmark på VikShoppen, hvor du kan købe produkter til brug i din daglige drift. 

Tilskud til sikkerhedstiltag

Med vores forsikringsløsning kan du få særlige tilskud til sikkerhedstiltag som fx. termografi, transientbeskyttelse og el-eftersyn.

Bred dækning til anvendelse af ATV

Vores forsikring dækker, hvis der sker skader ved anvendelse af ATV uanset om det er dig, dine ansatte eller dine børn, der benytter den.

Som medlem af VikingDanmark

Er du medlem af VikingDanmark, kan du få en særlig forsikringsløsning udarbejdet i samarbejde mellem VikingDanmark og Gjensidige. Forsikringsløsningen er skabt i tæt samarbejde med VikingDanmark for at sikre, at vi tilbyder medlemmerne den bedst mulige løsning. Løsningen tager udgangspunkt i det moderne landbrugs behov og de risici, det udsættes for. 

Sammensæt din egen forsikringsløsning

Forsikringsløsningen kan sammensættes, så den passer specifikt til dit landbrugs særlige behov. Vi vil sikre os, at ingen medlemmer af VikingDanmark overser de dækningsmuligheder, vi tilbyder. Derfor tilbyder vi alle medlemmer samme brede dækning. Sammen med en af vores kundechefer drøfter I netop dit landbrugs behov, hvorefter de dækninger, der ikke vurderes at være behov for, kan fravælges. Som medlem af VikingDanmark og kunde hos os, vil du komme til at møde en af vores erfarne kundechefer. Vores kundechefer er uddannet med speciale i landbrugsforsikring fra Forsikringsakademiet, og har altid viden om de nyeste lovgivninger samt de behov, i kunne møde i jeres daglige drift.Vi ser frem til at hjælpe dig, som medlem af VikingDanmark, med at opnå den bedste løsning til netop dit landbrug.

Bliv klogere på detaljerne

Se hvad og hvordan forsikringen dækker i betingelserne her. Har du allerede forsikringen hos os? Log da ind på MinSide og se de betingelser, der gælder for dig.