Hop til indhold
Fodboldkamp i Gjensidige Kvindeliga

Tillid er en holdsport

Flere kvindelige rollemodeller på banen! Som stolt sponsor af Gjensidige Kvindeliga siden 2019, tror vi på, at store forandringer starter i det små.

Spil bordfodbold - nu med kvinder på banen

Vi er stolte af at kunne præsentere vores helt nye, specialfremstillede bordfodboldbord med kvindelige spillere. 

Bordfodboldbordet er en del af vores kampagne, som i samarbejde med DBU Kvindeliga, skal sætte fokus på at skabe flere kvindelige rollemodeller, og motivere flere piger til at fortsætte med at spille fodbold i teenageårene. 

”Det er en gimmick, men på en alvorlig baggrund, og nogle gange skal man udfordre vores fastlåste billeder af, hvordan verden ser ud, hvis man vil ændre noget. Vi har arbejdet med sponsoratet af kvindeligaen siden 2019, og vi ser kampagnen som en forlængelse af vores arbejde med at styrke piger og kvinders mulighed for at drømme om en fremtid i sporten,” siger Susan Blindbæk Vestergård, Sponsorship Manager, Gjensidige.  

Bordfodboldbordet skal rejse landet rundt på konferencer og til andre relevante sportsbegivenheder, og lanceres på kvindernes internationale kampdag 2024. 

Vi er en del af holdet

Hos Gjensidige bygger det gode fællesskab på tillid. Intet fællesskab kan fungere uden, at vi har tillid til hinanden. Det gælder både for forsikringsselskaber og for fodboldhold. Vi ønsker at udvide rammerne for de gode fællesskaber - også på banen. Derfor har vi valgt at støtte op om dansk kvindefodbold. 

Vi er hoved- og navnesponsor for Gjensidige Kvindeliga, Gjensidige Kvalifikations-liga og Gjensidige Kvindepokalen, og støtter unge fodboldpiger og deres klubber gennem vores Drømmelegat. 

Vores mission er at skabe de bedst mulige vilkår for danske fodboldpiger og -kvinder, og løfte sporten til et nyt niveau.

Gjensidige Drømmelegat gør drømme til virkelighed for unge fodboldpiger

Gjensidige Kvindeliga skal inspirere piger til at drømme. Som hovedsponsor bakker vi op om den mission, og derfor har vi skabt Gjensidige Drømmelegat. Med Drømmelegatet arbejder vi for at skabe lige vilkår for piger og drenge i fodbold, styrke fællesskaberne og give vores bidrag til at bekæmpe mistrivsel blandt unge piger. 

Hvad er Gjensidige Drømmelegat?

Drømmelegatet henvender sig til fodboldpiger i alderen 8 – 21 år og er en donation til et fodboldhold eller en fodboldklub. Det kan være holdet har brug for nye drikkedunke, fodbolde eller spillertøj, en bustur til en ligakamp, nye mål til træningsanlægget, et mentaltræningsforløb eller et besøg af en fysioterapeut i klubben. Det er kun fantasien sætter grænser. 

Siden sommeren 2020 har vi uddelt tæt på 100 drømmelegater, og dermed gjort drømme til virkelighed for en lang række fodboldpiger landet over. 

Sådan ansøger du Drømmelegatet

Du ansøger om Gjensidige Drømmelegat via www.droemmelegat.dk – her kan du se hvad andre fodboldpiger drømmer om og sætte dit hold eller klub i spil til legatet. 

På siden kan du også læse mere om Drømmelegatet, møde juryen og se eksempler på andre legatmodtagere.

Der vil være 3 - 4 ansøgningsperioder på et år. Næste ansøgningsfrist er den 17. marts 2024.

Vi glæder os til at høre, hvad du drømmer om! 

Kom til alle kampe i Gjensidige Kvindeliga

Fodbold opleves bedst live og som kunde eller medarbejder i Gjensidige har du gratis adgang til alle sæsonens kampe i Gjensidige Kvindeliga.

Du kan til hver kamp hente op til fem fribilletter, så du kan invitere familie eller venner med på stadion til en stor fodboldoplevelse.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores sponsorat eller Drømmelegat er du altid velkommen til at skrive eller ringe på:

Mail: Subl@gjensidige.dk
Tlf.: 60 43 03 96

Susan Blindbæk Vestergård
Susan Blindbæk Vestergård

Sponsorship Manager