Hop til indhold
Fodboldkamp i Gjensidige Kvindeliga

Tillid er en holdsport

Gjensidige er stolt sponsor af dansk kvindefodbold siden 2019.

Navne- og hovedsponsor af kvindefodbold på eliteniveau

Hos os er fællesskabet udgangspunktet for at en forsikring kan fungere. Det samme fællesskab oplever i kvindefodbolden og det har vi valgt at støtte op om. Det er tillid der skaber teamet, og vi er stolte over at være en del af holdet, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for danske fodboldpiger og -kvinder og løfte sporten til et nyt niveau.

Vi er hoved- og navnsponsor for Gjensidige Kvindeliga, Gjensidige Kvalifikations-liga og Gjensidige Kvindepokalen.

Vi gør drømme til virkelighed for unge fodboldpiger

Gjensidige Kvindeliga skal inspirere piger til at drømme. Som hovedsponsor bakker vi naturligvis op om den mission, og derfor har vi skabt Gjensidige Drømmelegat. Med Drømmelegatet arbejder vi for at skabe lige vilkår for piger og drenge i fodbold, styrke fællesskaberne og bidrage til at bekæmpe mistrivsel blandt unge piger.

Hvad er Gjensidige Drømmelegatet?

Drømmelegatet henvender sig til fodboldpiger i alderen 8 – 21 år, og det er en donation til dit hold eller din klub. Det kan være fx nye drikkedunke, fodbolde eller spillertøj, en bustur til en ligakamp for at blive inspireret, nye mål til jeres træningsanlæg, et mentaltræningsforløb eller besøg af en fysioterapeut i klubben. Det er dig, der ved, I mangler - kun fantasien sætter grænser.

Siden sommeren 2020 har vi uddelt tæt på 100 drømmelegater, og dermed gjort drømme til virkelighed for en lang række fodboldpiger landet over.

Sådan ansøger du Drømmelegatet

Du ansøger om Gjensidige Drømmelegat via www.droemmelegat.dk – her kan du blive inspireret til forskellige drømme eller skabe din helt egen drøm.

På siden kan du også læse mere om Drømmelegatet, møde juryen og se eksempler på andre legatmodtagere.

Der vil være 3 - 4 ansøgningsperioder på et år. Næste ansøgningsfrist er den 31. oktober 2023.

Ansøg

Kom til alle kampe i Gjensidige Kvindeliga

Fodbold opleves bedst live og som kunde eller medarbejder i Gjensidige har du gratis adgang til alle sæsonens kampe i Gjensidige Kvindeliga.

Du kan til hver kamp hente op til fem fribilletter, så du kan invitere familie eller venner med på stadion til en stor fodboldoplevelse.

Bestil dine fribilletter til Gjensidige Kvindeliga her.

Se hele kampprogrammet på kvindeliga.dk