Hop til indhold

Betingelser for Gjensidiges konkurrence

Her kan du læse mere om konkurrencen og betingelser for deltagelse.

Hvad kan jeg vinde?

Vi trækker lod om i alt 9 gavekort af 500 kr. til Netto blandt alle deltagerne. Præmien er skattepligtig, og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Der trækkes lod hver uge. De 9 gavekort uddeles således i perioden fra uge 14 til uge 22.

Hvem kan deltage?

Alle PenSam medlemmer/kunder, der får et forsikringstjek og et forsikringstilbud fra Gjensidige kan deltage i konkurrencen. Det gælder kun nye kunder til Gjensidige, dvs. ikke eksisterende kunder i PenSam Forsikring eller i Gjensidige.

Ansatte i PenSam og dennes familie kan ikke deltage i lodtrækningen.

Tilmelding

Når du beder om at blive kontaktet af Gjensidige for et forsikringstjek, er det vigtigt, at du oplyser de korrekte oplysninger: Navn og e-mailadresse. Ellers kan vi ikke kontakte dig i tilfælde af, at du vinder. Tilmelding til konkurrencen kræver samtidig tilmelding til markedsføringssamtykke - som dog kan afmeldes efterfølgende. 

Sådan finder vi vinderne

Du skal have fået et forsikringstjek og forsikringstilbud fra Gjensidige for at deltage i lodtrækningen om et Netto gavekort. Der bliver trukket lod blandt deltagerne hver uge, og vinderne får direkte besked via mail og telefon. Vinderne modtager efterfølgende gavekortet med posten.

Ansvar og ophavsret

Gjensidige er ansvarlig for den praktiske gennemførelse af lodtrækningen. Gjensidige forbeholder sig ret til, til enhver tid, at træffe beslutninger vedrørende problemer, som reglerne ikke tager højde for. Gjensidige kan ikke gøres erstatningsansvarlig for disse beslutninger.