Hop til indhold

Retshjælps­forsikring

Med en retshjælps­forsikring kan du få dækket dine omkostninger, hvis du kommer i en konflikt og får brug for juridisk hjælp. Her på siden kan du blive klogere på, hvornår og hvordan du er dækket af en retshjælps­forsikring

Retshjælp er automatisk inkluderet i flere forsikringer

Har du spørgsmål til en aktuel tvist?

Du kan ringe til os på tlf: 88 18 69 64, hvis du har en konkret og aktuel tvist, som du vil søge retshjælp til. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10-15.

Retshjælpsforsikring følger automatisk med i disse private forsikringer:

  • Kaskoforsikring af køretøjer fx på bilforsikring, motorcykelforsikring, knallertforsikring, trailerforsikring, campingvognsforsikring og Speed Pedelec-forsikring 
  • Indboforsikring
  • Husforsikring og fritidshusforsikring
  • Bådforsikring med kasko

For at du kan bruge din private retshjælpsforsikring, skal du i de fleste tilfælde først henvende dig til en advokat, der vil vejlede dig om, hvad du skal gøre. Hvis advokaten tager sagen, og mener, at den kan dækkes af din retshjælpsforsikring, anmelder advokaten skaden til dit forsikringsselskab og aftaler nærmere.

Retshjælp i flere forsikringer

Mest stillede spørgsmål

Få et forsikringstjek

Sådan er du sikret, at du ikke er en af de 3 ud af 4 danskere, der enten er over eller underforsikret. Lad os hjælpe dig med at gennemgå dine forsikringer.

Har du brug for hjælp?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe med dine forsikringer.