Navigation, søg og log ind

d0debb

Vælg den bedste forsikring til virksomhedens køretøjer

Hos Gjensidige kan du sammensætte en forsikringsløsning, som passer præcis til virksomhedens behov. Her kan du få et overblik over hvilke typer af forsikringer du kan tegne på virksomhedens køretøjer og hvad de dækker.

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Den dækker skader, som bilen forvolder på andre personer og deres ting.

Ansvarsforsikringen dækker ikke

Skader på din egen bil eller på føreren af bilen. Kommer du til skade ved et eneuheld, kan du få dækning for skader på dig selv ved at tegne førerpladsdækning.

Ønsker du en bilforsikring, der dækker din egen bil ved skade, har du brug for vores kaskoforsikring til bil.

Kaskoforsikring

En kaskoforsikring dækker skader på din bil, og er den bedste måde at sikre dig økonomisk, hvis der sker noget med din bil.

Forsikringen dækker

 • Skader på bilen
 • Tyveri og røveri af bilen
 • Transport af bilen til nærmeste værksted efter en skade
 • Fastmonteret udstyr (fabriksmonteret audio- og teleudstyr er dækket med op til 20.000kr.)
 • Redning i udlandet (Rødt kort)

Glas

Med glas skal du ikke betale selvrisiko ved reparation af skader på ruder, spejlglas og lygteglas. Disse skader påvirker heller ikke forsikringens bonustrin. Ved udskiftning af forruden gælder dog en selvrisiko på 1.000 kr.

Friskade

Friskade skal du ikke være bekymret for at skulle betale selvrisiko eller at påvirke dit bonustrin og dermed få en dyrere forsikring, hvis du får en af følgende skader: brand, eksplosion, lynnedslag, tyveri, røveri, skader efter nedstyrtende genstande eller påkørsel af dyr.

Vælger du dækningen udvidet friskade, dækker forsikringen også fx hærværk og parkeringsskader, som andre laver på din bil, helt uden selvrisiko, så længe skaden ikke er bonusbelastende. Du kan kun købe udvidet friskade til din bil, hvis du allerede har tilvalgt friskade.

 

Førerplads

Førerpladsdækningen sikrer erstatning for skader, der sker på bilens fører ved soloulykker og under ind- og udstigning af bilen. Førerpladsdækningen sikrer dig mod svie og smerte, varige mén, tabt arbejdsfortjeneste og erhvervsevne. Med en førerpladsdækning er familien også sikret, fordi den dækker det økonomiske tab af forsørger og giver ret til begravelseshjælp, hvis det utænkelige skulle ske.

Lånebil Plus

Med Lånebil Plus har du altid adgang til lånebil, mens virksomhedens bil er til reparation på et af vores fordelsværksteder. Og det gælder også hvis bilen er totalskadet eller stjålet!

Ekstra udstyr

Har du audio- eller teleudstyr, fx musikanlæg, dvd-anlæg og navigationsudstyr, internet og andet sende- og modtageudstyr for mere end 20.000 kr. fastmonteret i virksomhedens bil, bør du tegne tilvalgsdækningen ekstra udstyr.

Stilstand

Skal du ikke bruge din bil i en længere periode, kan du vælge en midlertidig stilstandsdækning. Forsikringen dækker din bil på samme måde som den almindelige kaskoforsikring, mens bilen står opmagasineret i en periode på minimum 1 måned.

Dine fordele med kaskoforsikring

Med en kaskoforsikring hos Gjensidige, får du altid en række ekstra fordele:

Gratis reparation af stenslag i forruden

Som kunde hos Gjensidige får du glæde af vores samarbejde med Dansk Bilglas* hvis du har en kaskoforsikring. De har mange års erfaring med reparation af stenslag og revner i forruder.

Vi tilbyder dig

 • Gratis reparation af bilens forrude efter stenslag
 • Dansk Bilglas dækker hele landet, så du kan få reparationen hvornår og hvor det passer dig
 • Skadeanmeldelse og bookning foregår online, så det er nemt og hurtigt
 • Ingen ventetid på værkstedet ved reparation
 • 3 års reklamationsret på reparationer

Fri lånebil mens din bil er til reparation

Gjensidige samarbejder med autoværksteder over hele landet. Vi kalder dem fordelsværksteder. Benytter du et fordelsværksted, får du flere fordele

 • Fri lånebil mens din egen bil er til reparation
 • 3 års reklamationsret på reparationen

Har du tilvalget Lånebil Plus, har du mulighed for at få erstatning til en lånebil ved tyveri og totalskade.

Kontakt os på 77 32 56 70 så vi kan hjælpe dig med, at finde det nærmeste fordelsværksted.

Redningshjælp i udlandet

Har du en kaskoforsikring, giver det røde kort dig mulighed for assistance i udlandet ved færdselsuheld eller driftsstop. Vi anbefaler, at du printer kortet ud eller downloader det på din mobil. Det røde kort sikrer, at du har dine forsikringsoplysninger og nummeret til SOS International lige ved hånden.

Rødt kort

Har du en kaskoforsikring, giver et Rødt kort dig mulighed for assistance i udlandet ved færdselsuheld eller driftsstop. Det er frivilligt at medbringe, men vi anbefaler, at du har kortet med fysisk eller downloadet på din mobil, så du altid har dine forsikringsoplysninger samt nummeret til SOS International ved hånden.

SOS mobilapplikation
App'en erstatter det røde kort i papirformat og kan downloades til din smartphone. Så har du altid kortet lige ved hånden, og kan anmelde skade og få hurtigt svar på, hvornår hjælpen forventes at være fremme. Download Rødt kort app til Android og iPhone

Ingen præmiestigning ved skade

Med en bilforsikring i Gjensidige er du og din virksomhed godt kørende. Med en bilforsikring hos Gjensidige får du et trinsikringsprodukt, hvor du ikke stiger i præmie ved skade. Har du optjent skadefri kørsel hos dit nuværende forsikringsselskab, men ønsker at skifte til Gjensidige, kan du naturligvis få overført de optjente skadefri år til din bilforsikring hos os.

Få den rigtige pris

Hos Gjensidige får du en skarp pris første gang. Prisen på din bilforsikring afhænger af flere ting, men vi ser fx på 

 • Hvor mange kilometer bilen kører
 • Antallet af år du har kørt uden skader
 • Hvilken bil du har, og hvor gammel den er