Navigation, søg og log ind

b8dde1

Cyberforsikring

Med en Cyberforsikring er din virksomhed sikret, hvis den bliver udsat for hackerangreb, virus eller anden slags datakriminalitet. Med forsikringen får virksomheden ikke bare erstatning for tabt fortjeneste, men også hjælp af IT-eksperter til at minimere følgerne af dataangrebet.

Forebyg cyberangreb på din virksomhed

Flere og flere små og mellemstore virksomheder bliver udsat for angreb på databaser og it-systemer. Med Cyberforsikringen er du godt rustet i tilfælde af angreb, men med enkelte tiltag kan du minimere risikoen for at virksomheden bliver ramt i første omgang:

Du kan selv reducere risikoen for cyberangreb

Forebyggelse i virksomheden

  • Opgrader it-systemerne løbende 
  • Vær på forkant med sikkerhedsopdateringer
  • Husk backup af systemer og data
  • Krypter vigtig information og personfølsomme data
  • Oplær virksomhedens ansatte, så de er forberedt på, hvordan hackere arbejder, og hvilke ting de bør være opmærksomme på fx hvilken slags mails, der kan indeholde virusser

Mistanke om dataangreb?

Har du mistanke om at din virksomhed er ramt af et angreb, skal du hurtigst muligt koble af netværket (både trådløst og kabel).

Kontakt derefter vores samarbejdspartner CGI på telefon 89 87 20 00, så hjælper de din virksomhed igennem cyberangrebet.

Hvad dækker forsikringen?

Teknisk bistand

Virksomheden får hjælp af IT-eksperter til at vurdere angrebet, hvor meget data hackerne har fået adgang til og ikke mindst hvordan de har fået adgang til dataen.

Rekonstruering af data og programmer

Forsikringen dækker virksomhedens udgifter til genskabelse af data og eventuelt ødelagte programmer.

Driftstab

Forsikringen dækker hele det eventuelle driftstab som følge af et cyberangreb.

Kriminalitet/ netbank

Forsikringen dækker de mulige økonomiske tab, som virksomheden har fået som et resultat af cyberangrebet. Kriminalitetsdækningen dækker også indbrud i virksomhedens netbank.

Erstatningsansvar overfor tredjepart

Forsikringen dækker det økonomiske tab, som en tredjepart kan have været udsat for i forbindelse med cyberangrebet på virksomheden.

Tab af følsomme oplysninger

  • Bliver virksomheden udsat for identitetstyveri i forbindelse med dataindbruddet, vejleder vi i forebyggelse og begrænsning af skaderne. Skulle der være behov for juridisk assistance, dækker Cyberforsikringen også dette.
  • Hvis personoplysninger, som din virksomhed har ansvar for, bliver lækket i forbindelse med et cyberangreb, hjælper vi dig med at opfylde de gældende regler om varsling af Datatilsyn og berørte kunder.

Geografisk område

Virksomheden er dækket af denne forsikring i Danmark.

Forsikringssum og selvrisiko

Alle dækninger har en standard forsikringssum på 1 million kroner, og totalt 5 millioner kroner.

I tilfælde af at cyberangrebet har medført økonomisk tab, er selvrisikoen 10.000 kroner pr. skade. Driftstabet dækker 24 timer efter at cyberangrebet har hindret driften.

Vil du have tilbud på cyberforsikring?

Find din lokale assurandør på listen og få et godt tilbud på cyberforsikring til din virksomhed.