Navigation, søg og log ind

d0debb

Kvalitetssikret behandlernetværk - der hvor du er

Nem og hurtig adgang til undersøgelse og behandling kan gøre sygdomsforløb mere overkommeligt. Vi samarbejder derfor med privathospitaler og professionelle behandlere over hele landet, så vi kan tilbyde behandling tæt på din bopæl eller arbejdsplads.

Vores landsdækkende behandlernetværk omfatter både privathospitaler, fysioterapi, kiropraktik, osteopati, psykolog, psykiater og behandling for misbrug. 

Behandlernetværket sikrer høj sundhedsfaglig standard, med fokus på tryghed i udredning og behandlingsforløb. Du undgår lang ventetid og kommer altid til inden for 10 hverdage, ved at benytte privathospitaler i behandlernetværket.

Undgå at skulle have penge op af lommen

Benytter du vores behandlernetværk slipper du for at have penge op af lommen - nemt og bekvemt. Vores leverandører afregner direkte med os.

Behandlere der kender din sundhedsforsikring

Vi har en tæt relation med vores behandlere, og de kender derfor til din sundhedsforsikrings dækninger og begrænsninger. Når du benytter behandlere fra behandlernetværket, kan du føle dig tryg ved, at de hjælper dig bedst muligt og ved hvor meget der er omfattet forsikringen. Vi arbejder løbende med at sikre og fastholde en høj kundetilfredshed.  

Minimer sygefravær i din virksomhed

Vores sundhedsforsikring giver medarbejdere adgang til hurtig undersøgelse og behandling - og kan hjælper med at øge medarbejdertrivsel og mindske sygefravæ­ret. 

Privat sundhedsforsikring

Vi har lanceret en ny sundhedsforsikring, som sikrer dig og familien bedst muligt.